The lovely

Rוית

New member
באמת?!

טוב לדעת! מעניין מתי ואם בכלל יגיע לארץ... תודה על המידע!

gggrrr

New member
הכוונה היא שהיום הוא מתחיל להופיע

בארץ תחת השם :"לילה ויום"

donell

New member
זה השיר שרובי וויליאמס שר, לא ?

ראיתי את הסרט אתמול...עצרתי אותו בערך חצי שעה לפני הסוןף. הוא פשוט לא כזה מעניין לדעתי. דווקא העלילה נשמעת מעניינת, אבל הציגו את זה באופן די משעמם. חבל...

j u n k

New member
ביקורת בוואלה..

בואו נגיד שהמבקר בוואלה לא אהבה מיוחד את הסרט (ואני לא מאשימה אותו..) אבל פסקתו האחרונה בביקורת : היחידה שמצליחה לבצע שיר בחינניות מסוימת היא אלאניס מוריסט, ולה כידוע, יש את מגבלותיה שלה. בקיצור, מדובר במוצר מיחזור מהגרועים שהופקו בשנים האחרונות, כזה המטיל דופי בכל מי שמעורב בהפקתו, וזאת למעשה התכונה היחידה המעניקה איזו שהיא משמעות לשעתיים הממושכות הללו, שכולן כהמתנה להגשת חשבון בסניף קפולסקי של עיירת פיתוח בשלהי שנות השמונים. וואלה הוא יודע על מה הוא מדבר...

j u n k

New member
*אהב במיוחד

אגב-אני מסכימה עם המבקר, המיוזקל הזה חסר כל מעוף ואני לא ממליצה לאף אחד מכם לבזבז את כספו על הסרט הזה, גם לא בשביל 5 דקות שבו רואים את אלאניס מוריסט מרקדת ומקפצת על הבמה.

donell

New member
הורדתי אותו ...

ואני גם מסכים עם המבקר. למרות שחשבתי שהופעתה של אלאניס היתה חיננית ביותר. המון זמן לא שמעתי אותו ונזכרתי בקול המדהים והייחודי שלה. שלאחרונה בהופעות לא ממש שומעים :/...

ערן1987

New member
אני חושב שאני אראה את זה בדרך

מסויימת שהיא לא ב-DVD ולא בקולנוע
זה נחמד שהוא כתב ביקורת טובה על אלאניס,אבל בקטע של "המגבלות" זה די הגיוני,כי זה לא ממש סגנון שמתאים לה

OrdinaryDay

New member
נצל"ש...

אאממ...תהיתי אם מישהו יכול לעזור לע עם הדירקט קונטקנט? הוא היה מותקן אצלי פעם, אך אחרי פירמוט, ההגדרות נשמטו ואממ...אני לא מוצאת את האתר הזה בו היו הוראות מדויקות להגדרות שהיה צריך...אז אם למישהו יש קישור לאתר או מוכן לעזור... לילה טוב.

s u z i e

New member
חשבתי

שהתפקיד שלה קצת יותר משמעותי...במחשבה שניה אולי אני אחכה באמת לדיוידי.

למעלה