The Law of Attraction, the Most Powerful Law

UniverSon

New member
The Law of Attraction, the Most Powerful Law

Every thought vibrates, every thought radiates a signal, and every thought attracts a matching signal
back. We call that process the Law of Attraction... The Law of Attraction says: That which is like unto
itself is drawn. And so, you might see the powerful Law of Attraction as a sort of Universal Manager that
sees to it that all thoughts that match one another line up.
You understand this principle when you turn on your radio and deliberately tune your receiver to match a
signal from a broadcasting tower. You do not expect to hear music that is being broadcast on the radio
frequency of 101FM to be received on your tuner when it is set at 98.6FM. You understand that radio
vibrational frequencies must match, and the Law of Attraction agrees with you.
So, as your experience causes you to launch vibrational rockets of desires, you must then find ways of
holding yourself consistently in vibrational harmony with those desires in order to receive their
manifestation.
-Abraham hicks. from the book The ask and it is Given

תודה

ובתרגום:
כל מחשבה רוטטת, כל מחשבה מקרינה אות, וכל מחשבה מושכת אות בהתאמה
בחזרה. אנו קוראים לתהליך זה חוק המשיכה ...חוק המשיכה אומר: זה שהוא כמו אל
עצמו נמשך. וכך, אתה עשוי לראות את חוק המשיכה רב עוצמה כסוג של מנהל אוניברסלי כי
דואג לכך שכל המחשבות שתואמות אחת את השניה יסתדרו בשורה.
אתה מבין את העיקרון הזה כשאתה מדליק את הרדיו ומכוון במכוון המקלט שלך כדי להתאים
אות ממגדל שידור. אתה לא מצפה לשמוע את המוזיקה שמשודרת ברדיו
בתדירות של 101FM שיתקבל במקלט שלך כאשר הוא מוגדר ב98.6FM. אתה מבין שברדיו
תדרי רטט חייבים להיות תואמים, וחוק המשיכה מסכים איתך.
אז, כפי שהניסיון שלך גורם לך לשיגור רקטות רטט של רצונות, אתה חייב למצוא דרכים
להחזיק את עצמך באופן עקבי בהרמוניה עם רטט התשוקות האלה על מנת לקבלם.

-אברהם היקס.

כלומר, אם לפרש את המסר-

לא מספיק לדעת שחוק יסוד בבריאה דומה מושך דומה,
ולהתכוונן למה שרוצים כדי להיות באותו תדר ולמשוך זאת לחיינו
עלינו להתמיד בכך ולעשות זאת שוב ושוב
כדי שזה יקרה.
האם לכך הכוונה?

UniverSon

New member
כן בדיוק. זאת הכוונה של הציטוט.

הכוונה כאן היא להתכוונן.
רק שמה שהציטוט הזה מדגיש לי זה שגם לזכור שלפעמים אנחנו מכוונים לתדר אחר ולכן אנחנו מקבלים תוצאות אחרות. להיות מודע לעצמי ולמה שבאמת אני חושב/שולח.

ואני מוסיפה כאן על דבריך

כי אנו נוטים מהיותנו בני אדם
לגלוש למחשבות אחרות, לספקות, פחדים,
המסיטים אותנו ממטרתנו
ומשנים את התחנה אותה אנו רוצים לשמוע לתחנה אחרת
אז כל פעם יש לכוון מחדש
לתדר המדוייק והנכון
של רצונותינו
ומטרתנו
כדי לשמוע ולהגיע בדיוק אל רצוננו.

UniverSon

New member
תרגום שלי(עם קצת שינויים)

האמת שבאנגלית זה מובן הרבה יותר טוב.
התרגום לא ממש טוב אבל עדיף מכלום.

בכל מקרה אני אתן תרגום אחר, קצת יותר מדוייק בישבילי. לא תרגום של מילה במילה אלא תרגום של המשמעות.
תרגום עם קצת שינויים, עדיף אחד כזה שיעביר יותר את המסר. קשה לתרגם את זה מילה במילה מאנגלית לעיברית ושזה יעביר את המסר. אני אנסה בכל זאת קלחת את האתגר :)

לכל מחשבה יש תדר, כל מחשבה שולחת אות, וכל מחשבה מושכת אליה את הדומה לה.
אנחנו קוראים לתופעה הזאת דומה מושך דומה, חוק דומה מושך דומה אומר:כל דבר ביקום מושך אל עצמו את אותם דברים שיש להם את אותה מהות.
אתם יכולים לראות את חוק דומה מושך דומה כמו מנהל אוניברסלי שמסדר את כל התדרים/מחשבות ביקום ומושך אותם אחד לשני.
אתם יכולים להבין את העיקרון הזה על ידי האנלוגיה הבאה: כשאתה מכוון את הרדיון שלך במתכוון, הוא קולט ממגדל השידור את התדר שעליו הוא מכוון.(מגדל שידור-יקום+חוק דומה מושך דומה, רדיו-אתה/כל ישות ביקום שמשדרת תדר)
אתה לא מצפה לשמוע מוזיקה שמושמעת מתדר 101FM כשאתה מכוון את הרדיו שלך על 98.6FM. אתה מבין שהתדר שקולט הרדיו הוא התדר שעליו הוא מכוון, זה מה שהוא מקבל ממגדל השידור. כך גם עם חוק דומה מושך דומה.
כלומר, כשחווית החיים שלך גורמת לך לשלוח ליקום תשוקה חדשה, אתה חייב למצוא דרכים לכוון את עצמך באופן על התדר הזה שתואם את התשוקה החדשה שלך, ולהיות בהרמוניה איתה על מנת לחוות את ההתגלות שלה.

זה הכי טוב שאני יכול לתרגם את זה :)
מקווה שזה יעזור למישהו.

למעלה