The Last Kiss

ליאוריש

New member
The Last Kiss

היום אני הולך לסרט מקווה שיהיה מהנה כמו שאני חושב שזה הפסקול מדהים שיר שיר שם נהדר...אז יהיה כיף.... *גם מאוד שמח לראות את רייצ'ל בילסון על המסך הגדול.

Angelus

New member
מה? הסרט יצא לאקרנים גם בארץ?

אם יש - אני הולך לסינימה היום!!

Angelus

New member
טוב. ביררתי. זה כן הערב.

האושר.

steelwater

New member
נשיקה אחרונה

האני מחכה לסרט הזה כל-כך הרבה זמן!!! היום קמתי וכבר ממש התרגשתי וירדתי למטה וחיפשתי את הפנאי פלוס. אבא הלך להביא את ידיעות אחרונות וזה היה שם והוא נתן לי ואז ראיתי פרסומת של הסרט יייי! בדף אחרי זה כתוב על זה בסרטים חדשים ויש תמונה ממש יפה של זאק מהסרט. ממש שמחתי מזה. אמא הייתה בקביוץ אז הם קיבלו מישומה את העיתון של שישי ביום חמישי והיא הביאה את 7 לילות וגם שם היה פרסומת על זה אבל יותר קטנה וגם היה כתוב על זה בסרטים חדשים והייתה תמונה של הסרט. אם אני אצליח לסדר את הסורק אני אסרוק את הכתבה בפנאי פלוס מלפני כמה זמן ואת הדברים האלו ואם לא אז אולי אני אצלם אותם במצלמה הדיגטלית וישים פה. אוקי, אולי זה מוזר, אבל למרותש חכיתי לו לא הלכתי אליו היום ואני מתככונת ללכת אליו רק ביום ראשון. אני חיילת וה עולה לי פחות באמצע השבוע והעדפתי ללכת שזה עולה פחות. מיש ראה אז תפתחו הודעה חדשה או פה ותכתבו מה חשבתם! אבל ממש תזהרו עם ספויילרים.

steelwater

New member
יש לי בקשה

אם מישהו מוצא איפשהוא את הפסקול של הסרט בארץ אז בבקשה תגידו לי על זה! אני ממש רוצה לקנות אותו. ממה ששמעתי הוא ממש טוב. אגב, רציתי להגיד שעיצבן אותי איך שהם תירגמו את הסרט. אני ממש אל מבינה למה הם תירגמו אותו "נשיקה אחרונה" ולא "הנשיקה האחרונה".

ליאוריש

New member
אני גם מחפש את הפסקול

ברגע שאני אשמע משהו על זה אני אודיע... אני משער שזה יגיע בעוד כמה שבועות אולי פחות אפילו כי הרבה פסקולים מגיעים לארץ ובמיוחד סרט שיוצא לאקרנים.... זה פסקול מדהים כל שיר -מדהים....

steelwater

New member
נכון!

כשהוא יצא נעשה איזה שיר הכי יפה... אני מאוהבת מעל הראש בשיר Snow Patrol - Chocolate.

ליאוריש

New member
חזרתי מהסרט

אני נהנתי אני לא אגיד שזה סרט מדהים זה לא גרדן סטייט אבל באמת נהניתי סרט מאוד מציאותי מאוד על החיים, על אהבה, על נאמנות, על הכל. זאק שיחק מצויין וגם רייצ'ל בילסון שיחקה מצוין בכלל הקאסט שיחק בצורה נהדרת.... המוזיקה בסרט מצויינת למרות שיש כמה שירים בפסקול שלא הופיעו בסרט אבל זה תמיד כך. בסך הכל סרט מהנה אמיתי יש כמה קטעים שממש צחקתי וכמה קטעים שמאוד עצובים- כי הם אמיתיים. וחבל לא היו הרבה אנשים בקהל -אולי 20 וקצת כי אין כמעט פרסום על הסרט....

Angelus

New member
חזרתי הרגע

תנו לי רק לפני שאני מדבר על הסרט לציין שצריך להוציא חוק שאוסר אנשים שמדברים בקולנוע. במיוחד בנות רעשניות וערסיות.
כל הסרט הן לא הפסיקו לדבר ולתת הערות/הארות אחת לשניה ולדבר לשחקנים. $#@$#@ בחיים לא התעצבנתי כל כך. בנוגע לסרט- אני מאוד אהבתי אותו. מאוד מציאותי וקליל. סרט שניתן להתחבר אליו, אפילו אם אתה לא נמצא במצב הנתון.. לדעתי רייצ'ל בילסון לא התאימה לתפקיד הבחורה הצעירה שמפתה אותו - מלבד להיות סאמרס רוברטס באו.סי, היא לא יכולה לעשות שום דבר. אני חושב שגם הסצנות סקס 'הנועזות' היו מיותרות.. סתם גורמים לסרט להיות pg 13 או בטח הרבה יותר..
זאק שיחק ממש טוב. לא הרגשתי שאני רואה את ג'יי.די מולי, אלא באמת בנאדם אחר. מייקל? מאוד נהנתי ואני שמח שיעל פירסמה את הסרט הזה בפורום, כי אחרת לא הייתי הולך אליו.. מומלץ לכולם. לילה טוב, ומי יתן והבנות האלה לא יראו יותר סרטים.

steelwater

New member
שמחה שנהינת

"מי יתן והבנות האלו לא יראו יותר סרטים" חחח כן! אני מ-מ-ש שמחה שהלכת לראות שולא היית רואה אם לא הייתי אומרת לך לראות אותו. אני שמחה שבאמת השפעתי וגרמתי לאנשים ללכת לראות את הסרט הזה. אני מקווה שעוד ילכו בהשפעתי ובכלל. הסרט מדורג R. אני דווקא מחכה לסצינות סקס של זאק חחח! אבל שלא תעיזו לגלות לי מה קורה בסרט .

Ch3nf3l

New member
גמני ראיתי!

בהקרנה של וואלה היום.. הסרט בכלל בכלל לא רע, למרות שאסור לי לתת ביקורת על סרטים כי אני לא מבין בכל הקטע של תסריט, בימוי, משחק וכל זה. מה שאני כן יכול להגיד לכם זה שהסרט ממש משעשע בנוסף להיותו דרמטי (אבל אל תצפו ממני להתרגש, אני לא מתרגש מדברים כאלה, אני אטום מדי). זאק היה אחלה וכל השאר גם בכלל לא רע. אפילו רייצ'ל בילסון, שהייתה מן שילוב של סאמר יחד עם מישהי בעלת שכל. סרט משנה חיים? אולי, אפשר לצאת ממנו ולחשוב קצת, אבל אני מאמין שכל מה שנאמר שם זה קלישאות, אבל הוא מציאותי בהחלט. הקטע בסרט זה שהוא... לא מיוחד. אין בו משהו מקורי ממש ולא הרגשתי שהוא שונה מהרבה סרטים אחרים. זה לא עושה אותו רע, אבל לא עושה אותו טוב ממש. נקודה לטובת זאק - הפסקול. אין כמו להתחיל את הסרט עם Chocolate ולסיים אותו עם ג'ושוע ראדין. והבנתי למה הכניסו את השיר Prophecy של Remy Zero, אחלה סצינה... חתכו לי את אימוג'ן באמצע, לא היה כיף.. פשוט רציתי שכל השירים ימשיכו עד הסוף, מצידי שהסרט היה הופך למחזמר, אם אני לא טועה רק Warning Sign של Coldplay היה עד הסוף. (יש לי את הפסקול כולו על המחשב, אני עבריין) לכו לראות.

למעלה