The Last Frakking Special שודר אתמול בלילה בארה"ב פרק ספיישל מישהו יודע איפה ניתן למצוא אותו ?
E elisesss New member 17/3/09 #1 The Last Frakking Special שודר אתמול בלילה בארה"ב פרק ספיישל מישהו יודע איפה ניתן למצוא אותו ?
G gilgilon23 New member 18/3/09 #8 The Last Frakking Special זהו ספיישל שכולל ראיונות עם השחקנים וצוות ההפקה , אין ספויילרים לפרק הסיום.
The Last Frakking Special זהו ספיישל שכולל ראיונות עם השחקנים וצוות ההפקה , אין ספויילרים לפרק הסיום.
W winterfell New member 18/3/09 #4 ובאותו נושא מישהו יודע אם כדאי לראות אותו? כדאי, כמובן מבחינת השאלה - האם הספיישל הכיל ספוילרים? אם כן, נראה אותו בשבוע הבא...
ובאותו נושא מישהו יודע אם כדאי לראות אותו? כדאי, כמובן מבחינת השאלה - האם הספיישל הכיל ספוילרים? אם כן, נראה אותו בשבוע הבא...
C cפיר New member 19/3/09 #10 קצת קשור- ישיבה באום על גלקטיקה עם השחקנים והיוצרים של הסידרה, על המשמעויות שלה.. הסוף מצחיק.
W winterfell New member 19/3/09 #12 והנה קישור לסרטון משם http://www.youtube.com/watch?v=iSFDrOxWCXY So say we all!!
M MIDNIGHT SKY New member 20/3/09 #13 אני בדיוק התחלתי לראות אותו.הקטע עם שרון/בומר מגניב D: למרות שתכננתי ללכת לישון מוקדם כי מחר יש לי מבחן בהסטוריה, אני חייבת לסיים את הספיישל DD:
אני בדיוק התחלתי לראות אותו.הקטע עם שרון/בומר מגניב D: למרות שתכננתי ללכת לישון מוקדם כי מחר יש לי מבחן בהסטוריה, אני חייבת לסיים את הספיישל DD:
T tsou New member 20/3/09 #15 הפסקתי באמצע הצפיה בספיישיל כדי להמליץ עליו אין ספוילרים למחר, ועשוי ממש טוב