The L word season 2

gabcake

New member
The L word season 2

After we spoke of high quality film, I would like to mention that I also watch very low quality Holiwoodish junk like The L Word, and I love it. So I just saw the 4 first episodes of the 2nd season of the L word, it came out on DVD a couple weeks ago. Has anyone followed the 2nd season? There is a new girl called Carmen, quite charming, though does not show much personality quite yet. Other than that, everyone looks more Holywoody and tacky than before, Shane has a shorter hair cut, and Tina is pregnant. The plot has extremely deteriorated in my opinion, since there is no healthy relationships in the picture, (at least in the 1st season there was one?). Everyone is dancing a borderline dance of push and pull..and even Shane's slutty personality is repeating itself to the point of bordom. Did I say I'm loving it? I guess not as much as i did before. But stay put for the upcoming episodes..​

ro99

New member
רק מה...

שונאת את The L-Word ללא גבולות. אם לא היו לזה יומרות של איכות ותעוזה ועוד תכונות פליציות כאלו אז אולי זה היה מגיע לרמות trash כאלו שהייתי מתחילה לאהוב את זה. הזיקה היחידה שיש לי לסידרה היא שאם שיין היתה עוברת באיזור אז לא היו לי בעיות לשבת לה על הפרצוף, אבל גם בגלל שזה היה סותם לה את הפה. ברגע שמתחילים לדבר על charts ודיאגרמות של מי זיינה את מי ומתחילים גם לייבב וכו' אני מתחילה לקבל עוויתות. Bring back Prisoner Cell Block H! (סידרה אוסטרלית ישנה על כלא נשים עם קירות מקרטון שרועדים כל פעם שמשהי עושה אפצ'י, בוצ'ות שאת מתחבאת מאחורי הספה ברגע שהן עולות על המסך, ועלילות של ממש לבכות מרוב צחוק!)

Noile

New member
ל-וורד

בעיני זה בסדר כל עוד הם לא לוקחים את עצמם יותר מידי ברצינות. אבל מטעמי צניעות
החליטו פה לא לשדר את העונה השניה אז לא ראיתי עוד, נדמה לי שבקרוב היא תגיע לוידאו. בנתיים אולי תתני איזה כמה highlights??

ro99

New member
מטעמי צניעות?...

למה אפשר לחשוב מה כבר מראים שם...

Noile

New member
לא מספיק

בשביל חלק מאיתנו אבל כנראה יותר מידי בשביל כמה אחרים

ro99

New member
את רצינית?

אפילו בתכניות לילדים פה מראים יותר. ממש לא מראים כלום שם! אני בהלם.

Noile

New member
זה כנראה לא

מה שמראים אלא עצם הרעיון שנשים עושות את זה עם נשים... הסדרה השניה עמדה להיות משודרת ולא שדרו אותה בסוף, כנראה התנגדות של ארגונים נוצריים או... של גברים שפוחדים שאם נשים יבינו מה באמת שווה לא ישאר להם כלום

ro99

New member
תגידי

אוסטרליה שמרנית עד כדי כך? זה פשוט לא יאומן. זאת סידרה מה זה מכופתרת ומעונבת ומתחת להכל, מאוד שמרנית... אם האוסטרלים היו קולטים אפילו שנייה מהטלוויזיה ההולנדית, נראה לי שהיו מתים על המקום. יש עכשיו סידרה, מעין talk show מעורב עם תכנית הסברה, שבה כל שבוע בין היתר כתב אחד מנסה סם מסויים וכתב אחר מנסה סוג של סקס. בשבוע שראיתי כתב הסקס היה blindfolded ומצץ לו גבר ומצצה לו אישה (הוא סטרייט) והוא היה צריך להחליט איזה הכי טוב. הוא בחר את הגבר ובכלל לא התרגש מזה - הוא אפילו הודה בפה מלא שעם עינים פתוחות לא היה בוחר את הגבר בגלל שהרעיון לא מושך אותו בכלל, אבל אם הולכים על רמה של ביצועים נטו, אז הגבר מנצח ללא ספק. דוקא הסידרה די צנועה יחסית ולא מראים live את הסקס, אבל כבר ראיתי ללא שום צנזורה פה כל סוג של סקס שאת יכולה לתאר לעצמך, כולל fist fucking (בין גברים). לא מחפשת את זה באופן מיוחד, אבל אני יודעת באיזו מנטליות אני מעדיפה לגור... (למרות המחסור בסרטים!)

ro99

New member
ושכחתי להוסיף

שכמה שזה אולי יראה לכמה מכם לא מתקבל על הדעת, התכנית שהזכרתי בכלל לא סנסציונית אלא חלק מהגישה ה-laid back ההולנדית הכללית.

Noile

New member
אוסטרליה

מהבחינה הזאת קרובה יותר לארץ ולארצות הברית מאשר למה שאת מתארת בהולנד. איך באנגליה?

ro99

New member
אנגליה זה לא הולנד...

אבל זה גם בהחלט לא אוסטרליה!

itay82

New member
דווקא מה שחסר לי כאן

זה הטלוויזיה האנגלית. אמנם אין להם את הטראש של ההולנדים או של הגרמנים, אבל הגעתי אפילו למצב בו BBC3 נראה כמו חלום רטוב. בכלל, תוך השוואה של אשתות הטלוויזיה המרכז אירופאיות, עדיין לא החלטתי מי הכי גרועה.

ro99

New member
ועכשיו יש לי זמן להרחיב קצת

בטלוויזיה האנגלית למשל, יש באופן די קבוע (give or take the odd natural death, murder or abduction by aliens that form the backbone of every decent soap...) הומואים/לסביות בכל ה-soaps ועם נשיקות ועוד, כך שזה לא Will & Grace שאפילו לא לוחצים ידיים עם גברים אחרים... בנוסף לכך (אולי באוסטרליה לא הראו את זה) הסידרה המקורית האנגלית Queer as Folk היתה קצת יותר נועזת מרמזים בלבד... סדרות בולטות עם נושאים הומולסבים הם לא דבר יוצא דופן: מ-Oranges are not the only fruit (העיבוד המצויין לרומן האוטוביוגרפי של הסופרת הלסבית Jeanette Winterson מ-1989), עיבודים לספרים של הסופרת הלסבית Sarah Waters, הראשון Tipping The Velvet (מסיח את הדעת אבל לא יותר מזה) והשני Fingersmith (רומן משרתות... איום ונורא). אפילו כבר ב-1975 הטלוויזיה המסחרית (Thames) עשתה את הסרט המצויין The Naked Civil Servant (עם John Hurt) על חייו של Quentin Crisp, סרט שממש נתן לי השראה לחיות את החיים שלי בצורה שמרגישה נכון בשבילי. ודרך אגב, הצניעות והשמרנות וחוסר היכולת להראות דברים עד הסוף ב-L-word מאוד משעשעת... יש מחסור מודגש ב-girls' toys. לעומת זאת, אחד מה-plot elements הזכורים לי במיוחד מ-Tipping the Velvet, סידרה על לסביות בסוף המאה ה-19, היה על strap on מענג במיוחד...

ro99

New member
אה, ושכחתי להוסיף ש...

Tipping the velvet זה סלאנג מהימים ההם ללרדת לאישה... סתם פרט נחמד.

Noile

New member
that's important to know../images/Emo8.gif

re television in australia, i'm not such a big tv watcher, so i don't know if all the other stuff that you mentioned in the british tv were here or not. they do have queer as folk now, but it's american, not british version.

gabcake

New member
איפה זה צונזר?

אני עוד בנסיונות למפות את הפורום. באיזו מדינה את? אני לא מופתעת שזה צונזר. פה בארה"ב זה משודר בערוץ כבל נידח שלא טרחתי לרכוש, (בכלל אין לנו כבלים) לכן חיכיתי שזה יצא ב dvd. בעיניני highlights..זוכרת את מרינה? היא עברה איזה סוג של התמוטטות, וניסתה להתאבד, ואז הסתבר שהיא היתה נשואה לאיזה גבר איטלקי שנראה כמו אבא שלה במשך 12 השנה האחרונות. וואו זה ממש נשמע זבל של סדרה בתאור הנ"ל..

gabcake

New member
מבטיחה עדכון

I just got the next 4 episodes, so when I get a chance to watch them, I promise an update.
I can never just watch one episode, it always turns into a martahon, watching one after the other, this junk is addictive!​

למעלה