The Jime Hendrix Experience

LadyG

New member
The Jime Hendrix Experience

יכול להיות שמקומה של הודעה זו בשרשור של מה חדש בתקליטיה/דיסקיה, אבל הקופסא שקיבלתי במתנה ומכילה 4 דיסקים (כל אחד בצבע פסיכדלי אחר) שווה הודעה נפרדת. אז אני מקווה שההנהלה המורחבת תקבל את פתיחת ההודעה החדשה בחיבה
. אני באמת לא יודעת אם עשיתי משהו טוב, אבל המתנה הזו כל כך שימחה אותי. אריזה יפהפיה ועטופה במין קטיפה ובתוכה חוברת עם תמונות מלבבות מכל התחנות בחייו של ג'ימי ה-
עם האקספיריאנס (תנו כבוד למיטש מיטשל ונואל רדינג הנהדרים) ועד ל- Band of Gypsys. הקופסא היא מן סקירה מקיפה על תולדות חייו של הנדריקס כמוזיקאי (קצר למדי - כמה חבל) עם זויות חדשות, כתוצאה משימוש בקטעים (גם לשירים מוכרים וידועים) שטרם יצאו על תקליט או דיסק. כל מיני הקלטות מיוחדות, גם קטעי אולפן וגם קטעים מהופעות חיות. האוסף מגלה לנו את הגיטריסט הענק, המלחין, המשורר, מנהיג הלהקה, ג'ימי הנדריקס של ההופעות החיות וג'ימי הנדריקס של האולפן והכל ביחד נותן מן שלמות קסומה. קטעים שבאמת ראויים לציון מיוחד:
דיסק 1: 2 הקלטות מפריס 1966 - ג'ימי הנדריקס והאקספיריאנס. הקטע הראשון Killing Floor והשני Hey Joe האלמותי. 2 הקלטות מפסטיבל מונטריי - אבן דרך בתולדות הרוקנרול: Rock me Babay והשני קלאסיקה של דילן Like a Rolling Stone.
דיסק 2: Somewhere ו- It's Too Bad (קטע בו משתתף אגב באדי מיילס). שני הקטעים מעולם לא יצאו על תקליט או דיסק.
דיסק 3: גרסה נהדרת ל- Stone Free וגרסה חיה ל- Red House שהוקלטה בסן דיגו ב- 1969 .
דיסק 4: Johnny B Goode הקלאסי בגרסת ההופעה החיה מברקלי 1970 ואי אפשר בלי שיר המילניום הפרטי שלי All along the Watchtower מגרסת האי וואיט 1970, רגע לפני שהכל נגמר. יש פה הכל: פסיכדליה, בלוז-רוק, בלוז טהור, הרבה אהבה והרבה נשמה ועל ג'ימי אי אפשר להדביק תוית. היה בו הכל מכל ובמינונים כל כך נכונים.

דיסקים חדשים לחג

טוב לא נראה שהיה איזשהו חג כבר נגמרו החגים אבל בכל זאת
שני אלבומים חדשים בספרייתי: jeff beck - guitar shop לא שמעתי אותו מעולם אבל שמעתי עליו רבות אז החלטתי לנסות בגלל המחיר ובעיקר גם בגלל העטיפה!! lou reed - ecstasy קודם כל זה לו ריד, דבר שני השם מאוד מושך. ושוב המחיר משחק תפקיד
יצאתי עם נזק של 70 שקל בסה"כ. וזאת הקנייה שלי לחודשים הקרובים
עוד לא הסםקתי להתעמק כלכך בשניהם, אבל האלבום של לו ריד עושה רושם מאוד אפלולי, וג'ף בק מזכיר לי קצת את סטיב וואי בסגנון שלו רק שהוא מבצע זאת בצורה הרבה יותר עדינה. המממ זהו

Rubycon

New member
guitar shop

a really nice album. Jeff beck has one of my favorite sounds. Dangerous distortion, serious sustain!

melancholy man

New member
נשמע כמו אחלה דבר

מישהו כנראה אוהב אותך
. ההכרות שלי עם הקופסא הזו היא שיטחית בלבד לצערי, אבל היא מספיקה לי בשביל להגיד שמדובר באחת הקופסאות היותר מוקות בתולדות הרוק

למעלה