The jenny lo! awards

itay is back

New member
The jenny lo! awards

רעיון חדש שלי, נכון כמו שיש טקס פרסי האם טי וי
אז אנחנו נעשה טקס פרסי ג'ניפר לופז שייקרא the jenny lo awards יפורסמו קטגוריות וכל אחד יישלח לי במסר את הבחירה שלו ולבסוף אני ייפרסם את הזוכים
(הטקס יהיה עולמי ונפרסם אותו בכל האתרים בעולם של ג'ן ובפורומים שלה) הקטגוריות: האלבום הטוב ביותר של ג'ן:(עוד לא לשלוח עוד בחירות, עוד אין מועמדויות סופיות בשאר הקטגרויות) 1.on the 6 2.J.lo 3.J to tha lo! the remixes 4.this is me... then הסינגל הטוב ביותר(יש יותר מידי סינגלים, צריך רק 4, לכן אני ייעשה פה נוקאאוט כמו שליאת עושה כשלבסוף יישארו רק 4 סינגלים מתוך כל הסינגלים של ג'ן): השיר הכי טוב של ג'ן שלא שוחרר כסינגל-כנ"ל כמו הסינגל הטוב ביותר הדואט הטוב ביותר: 1.no me ames-jennifer lopez and marc anthony 2.dame-jennifer lopez and chine 3.all i have-jennifer lopez and ll kool j 4.jenny from the block0-jennifer and jackes הרמיקס הטוב ביותר: 1.i'm real remix 2.ain't it funny remix 3.i'm gonna be alright remix 4.i'm glad remix(paul okfeld) הקליפ הטוב ביותר-כנ"ל ההופעה הטובה ביותר-כנ"ל כמו בקליפ הטוב ביותר ספרון התמונות שבא עם כל אלבום הטוב ביותר: 1.on the 6 2.j.lo 3.this is me... then הדי וי די הטוב ביותר: 1.feelin so good 2.let's get loud 3.the reel me אם למשהו יש עוד רעינות שיוסיף...

itay is back

New member
the jenny lo awards נוקאוט- הסינגל

תבחרו את 4 השירים שאתם הכי אוהבים.... 4 השירים שהכי נבחרו ייזכו למועמדות בטקס... 1.if you had my love 2.waiting for tonight 3.feelin so good 4.let's get loud 5.no me ames 6.love don't cost a thing 7.play 8.ain't it funny 9.i'm real 10.i'm real remix 11.ain't it funny remix 12.i'm gonna be alright remix 13.jenny from the block 14.all i have 15.i'm glad 16.baby i love you

itay is back

New member
איך שחכחתי....

הניקוד הולך ככה... סינגל ששמשהו שם אותו מקום ראשון מקבל 4 נקודות, סינגל שמשמהו שם אותו שני מקבל 3 סינגל שמשהו שם אותו שלישי מקבל 2 סינגל שמשהו שם אותו רביעי מקבל נקודה אחת.

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifשלי../images/Emo26.gif

סורי על העיכוב התחרפן לי הפרום... 1.Love Dont Cost A Thing 2.Let's get loud 3.eelin' so good 4.all i have 4 זה מעט מדיי...

NoWords

New member
ההצבעה שלי

1. Feelin So Good 2. I'm Real 3. Love Don't Cost A Thing 4. All I Have 5. I'm Glad למקרה שתרצו עוד אחד.

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif שלי! ../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1. Ain't It Funny
2. No Me Ames
3. Jenny From The Block 4. Let's Get Loud פויייי זה היה קשהההההההההההה!
אני אוהבת את כל השירים!!!!!!

itay is back

New member
עדכון../images/Emo70.gif

בינתיים אלו הסינגלים שהולכים ליהיות מועמדים לפרס ה-jenny lo awards
feelin so good love don't cost a thing play ain't it funny

itay is back

New member
וליאת...

זה רק המידוויק.... בינתיים הצביעו 9 אנשים.... הכל יכול להשתנות

Lopezit

New member
אממ איתי

אין לנו יותר מ9 אנשים בפורום שאולי 5 מתוכם כותבים חחח

itay is back

New member
אבל הזמנתי מפורומים אחרים...

וגם ארז יירשום ויסמין תרשום.... ואני יגיד לאחותי שגם תרשום חחח

itay is back

New member
חחח מה לעשות ככה זה...

הנה התוצאות:(מקום ראשון מקבל 4, שני מקבל 3, שלישי מקבל 2 ורביעי מקבל 1) love don't cost a thing-17 feelin so good-10 play-11 ain't it funny-9 waiting for tonight-8 jenny from the block-7 all i have-6 let's get loud-4 i'm real-3 no me ames-3 if you had my love-2 i'm gonna be alright-2 ain't it funny remix-2

למעלה