itay is back
New member
The jenny lo! awards
רעיון חדש שלי, נכון כמו שיש טקס פרסי האם טי וי
אז אנחנו נעשה טקס פרסי ג'ניפר לופז שייקרא the jenny lo awards יפורסמו קטגוריות וכל אחד יישלח לי במסר את הבחירה שלו ולבסוף אני ייפרסם את הזוכים
(הטקס יהיה עולמי ונפרסם אותו בכל האתרים בעולם של ג'ן ובפורומים שלה) הקטגוריות: האלבום הטוב ביותר של ג'ן
עוד לא לשלוח עוד בחירות, עוד אין מועמדויות סופיות בשאר הקטגרויות) 1.on the 6 2.J.lo 3.J to tha lo! the remixes 4.this is me... then הסינגל הטוב ביותר(יש יותר מידי סינגלים, צריך רק 4, לכן אני ייעשה פה נוקאאוט כמו שליאת עושה כשלבסוף יישארו רק 4 סינגלים מתוך כל הסינגלים של ג'ן): השיר הכי טוב של ג'ן שלא שוחרר כסינגל-כנ"ל כמו הסינגל הטוב ביותר הדואט הטוב ביותר: 1.no me ames-jennifer lopez and marc anthony 2.dame-jennifer lopez and chine 3.all i have-jennifer lopez and ll kool j 4.jenny from the block0-jennifer and jackes הרמיקס הטוב ביותר: 1.i'm real remix 2.ain't it funny remix 3.i'm gonna be alright remix 4.i'm glad remix(paul okfeld) הקליפ הטוב ביותר-כנ"ל ההופעה הטובה ביותר-כנ"ל כמו בקליפ הטוב ביותר ספרון התמונות שבא עם כל אלבום הטוב ביותר: 1.on the 6 2.j.lo 3.this is me... then הדי וי די הטוב ביותר: 1.feelin so good 2.let's get loud 3.the reel me אם למשהו יש עוד רעינות שיוסיף...
רעיון חדש שלי, נכון כמו שיש טקס פרסי האם טי וי