The Israli Third Watch site!

QsomeoneQ

New member
מיכלי-

כ"הכ על האתר
מושקע ויפה
מזלט

Elicoz17

New member
אחלה אתר

אבל במונחים ישנם כמה טעויות adam boy david charile etc זה לא בכדי לזהות צמד שותפים - לכל רובע ישנם ניידות סיור (הכפופות לרובע) לכל ניידת אות קריאה שונה. 55-David ו 55-Charlie וכו´. במקרה הזה הרובע הוא 55. בכל אות קיראה עובדים 6 שוטרים 24 שעות ביממה בד"כ. (3-משמרות) כנ"ל גם במשטרת ישראל שמפה הדוגמא. טוב בכל מקרה - אחלה אתר! ח"ח! לילה טוב הלכתי :)

mgirl

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אתקן את הטעות כשאני אחזור מביצפר בצהריים.

Boscorelli

New member
כמה תיקונים:

JAWS OF LIFE בעברית המכשיר נקרא "קומבי" והשם זה כבר סיפור אחר אבל בעיקרון הוא פותח הכל כל רכב שתרצו כבר פתחתי איתו איזו מזדה ופורד והוא גם חוותך הכל... אח"כ עשיתי ממנה קבריולט
ה RMP זה מין ניידת מיוחדת שהיא ניראה לי ממוגנת ירי למי שראה את הפרק ביום שבת זה היה הרכב השחור הגדול הממוגן שה ESU הגיעו בו IA אלה חקירות פנים CIVVEIS יותר נכון אלה שוטרים על אזרחי יעני בלשים-סמויים חוץ מזה הנה כמה שאני הוספתי: 10-4 אישור לביצוע פעולה (נאמר בקשר) 10-13 יריות... יש התקפה של יריות בזירה 10-85 מרדף שמתבצע אחרי רכב... ויש לי עוד כמה שרשומים איפשהו אני יחפש ויוסיף עוד ויש לי גם כמה לינקים להוסיף לך... מקווה שעזרתי

Elicoz17

New member
בקשר ל- RMP

RMP = Radio Motor Patrol Car הכוונה לרכב סיור משטרתי המותקן בו אמצעי קשר (מכשיר קשר). בניו יורק החלו להשתמש לראשונה ב RMP בשנת 1917, אך אז יכלו רק לקלוט שדרים ולא לשדר, לכן השוטרים נאלצו לעצור ליד טלפון ולהודיע למשדר כי קיבלו את ההודעה. מאוחר יותר בשנת 1937 הטכנולוגיה השתפרה והופיעו מכשירי קשר משופרים יותר האפשרו גם לשדר דרכן.

Boscorelli

New member
נשמע לי מוזר...

לא יכול להיות שלכל רכב שיוצר אחרי 1917 יקראו RMP אולי הכוונה לחפ"ק כי לררכב שיש בו מכשיר קשר לא יתנו שם מיוחד... נראה לי חפ"ק

למעלה