The
at the Gates of Dawn

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חדש של קהילת המרכז הרפואי של איכילוב - פורום תזונה ודיאטה
בואו להתחבר לעולם הרוח - פורום עולם המיסטיקה
דונלד טראמפ, האיש, הכסף והשיער בתוכנית הריאלטי הכי חמה - פורום המתמחה
כמו כן אתם מוזמנים להתעדכן באירוחים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp גלישה נעימה בתפוז
אנשים

היום בתפוז

היום ב-19:00 תוכלו לצפות live בהופעה של דודו טסה- בלעדי לגולשי תפוז אנשים. ההופעה תשודר ב- blogtv ישירות מאולפני "לונה" בת"א. שווה לראות. הערב ב-22:30, מיד לאחר הפרק היומי של פרוייקט Y2 יתארח יורם לווינשטיין, המורה למשחק של החבר'ה כאן ב- blogtv. מיד לאחר התוכנית "עסק משפחתי" בערוץ 2, יתארח בפורום "עסק משפחתי" מר חזי ביליק - מהנדס מים, שיענה לשאלותיכם בנושא חיסכון במים. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.

One Echoe

New member
אני חושב, לא בטוח.

שראיתי בתומר פעם פוסטר של כל האלבומים המפורסמים שמיוצגים ע"י בנות... (התמונה המפורסמת).

logus

New member
כולכם מוזמנים ...

שלום לכם אציתי להגיד לכם שאתם מומנים לפורום החדש של פינק פלויד שנפתח ב http://www.musictalk.co.il/forums/forumdisplay.php?f=119 מחפשים מנהלים...

brotos

New member
לא ברור

למה צריך עוד פורום פינק פלויד? נכון, אני לא אהיה שם, אבל מה חוצמזה? פשוט מיותר. אוהב פינק פלויד? בוא לפה. ותשרשר לאוף. למ'מ'קרה?

One Echoe

New member
האמת, גם אני חושב שזה מיותר.

גם אני לא אהיה שם. אבל יש אנשים שכן יהיו שם ויהנו מהפורום הזה. אז למה לא?

NIR Y

New member
כי

למה שמשהו ירצה לכתוב בשני פורומים של פינק פלויד במקום לכתוב באחד גדול. הסיבה היחידה שאני רואה שמישהו ירצה להיות בעוד פורום של פינק פלויד הוא כדי לנהל אותו, ובגלל שהדבר האחרון שצריך פה זה הנהלה יותר טובה, אז אני באמת לא מוצא שום סיבה לעוד פורום פינק פלויד.

rainbow demon

New member
יש את כל הסיבות שבעולם לעוד פורום

הרעיון של "לפינק פלויד צריך רק פורום אחד" מאד דומה לכמה משטרים אפלים בעבר ובהווה. אכן, הפורום שלנו בתפוז הוא ללא שום ספק הפורום פינק פלויד הטוב ביותר שאני מכיר, אבל כל אחד זכותו לבחור את הסביבה המתאימה לו לדסקס על פינק פלויד. מס' נימוקים: 1) אם הפורום האלטרנטיבי יהיה חלש, אז בכל מקרה רוב האנשים יעדיפו להגיע למקום טוב יותר (רמז רמז). 2) אם הפורום האלטרנטיבי יהיה טוב ומוצלח, תיווצר תחרות בריאה בין שני פורומים, ובתחרות - כמו שכולכם יודעים - מרוויח הצרכן (או במילים אחרות, אנחנו המשתמשים). 3) כשיש מספר פורומים חלוקת האנשים בפורומים היא יותר נורמלית. לדוגמה, אם תביטו בפורום עתודה שבתפוז, יש שם כמות בלתי הגיונית של אנשים. אתם יכולים לפרסם שם הודעה, לחזור אחרי שעה ולגלות שזה הגיע לדף ה4 בארכיון, וזה אם נתעלם מהודעות הOFF המיותרות. הסיבה לכך נעוצה גם בעיקר שאין פורום מקביל ראוי לשמו בנושא, בשום אתר בארץ. אני מניח שאם היה כזה, חלוקת האנשים היתה הומוגנית יותר, וגם היה יותר קל להבין מי נגד מי. אמנם סיפור דומה אני קשה להאמין שיקרה אצלנו, אבל אל תשכחו את האפשרות הזו. זהו, אני אשתוק:)

לא אתערב בדיון, רק הערת אגב

יש כבר פורום פינק פלויד נוסף בעברית - בהייד פארק. הוא קיים כבר זמן רב. בהחלט יתכן יותר מפורום אחד על הלהקה, בהנחה שלפורומים שונים יהיה אופי שונה / אוכלוסיה שונה, וכל אחד ואחת ימצאו את מה שנוח יותר להם.

NIR Y

New member
באמת שהסיבות שנתת

לא טובות. 1. אני באמת שלא יכול לראות איך הוא יכול להיות יותר טוב. 2. למה שתהיה תחרות ? על מספר האנשים בפורום, זה בטוח לא תחרות בריאה. 3. נכון, אבל לא קשור לפורום הזה ! תאמת שהסיבה שציףציף נתנה יכולה להיות סיבה טובה, אבל גם אני לא חושב שיכול להיות ממש הבדל בין הפרומים, רק במצב שהפורום השני יהיה של אוהדים שרופים שבטח כול מה שהם יגידו זה כמה פינק פלויד שולתים (זה לא מצחיק לצחוק על שגיעות כתיב).

rainbow demon

New member
אתה צודק במובן מסוים

אבל זה שהפורום הוא הכי טוב לא אומר שהוא צריך להיות היחיד. אם יש אנשים שאוהבים להגיד שהם שומאים את החומה וזה מה זה אלבום שאווה, אז שיהיה להם לבריאות, ומקומי לא יהיה בפורום שלהם. מצד שני, עדיף שהם יהיו שם ולא פה. בקשר לזה שהפורומים לא יהיו שונים ולכן אין טעם לקיום אחרים - אם זה היה מוצדק אז לא היו בעולם כ"כ הרבה חברות מכוניות, חשמל, ועוד ועוד, למרות שלכאורה כל ז'אנר מספק אותם שירותים (בינינו, מה כבר ההבדל בין רנו לפיאט?). בכל אופן, נסגור על זה שהפורום שלנו הכי טוב שיש?

NIR Y

New member
../images/Emo13.gif סגרנו

אבל זה לא אותו דבר כי הסיבה של הרבה חברות מכוניות הם לא כדי שלנהגים יהיה יותר מבחר, אלה רק כדי לעשות כסף.

למעלה