the herd

the herd

הלכנו לכיוון אנדי, (זה היה מעצבן כי היינו צריכים לעבור איפה שכל האנשים מלווים את הברון)ולאחר מס' דקות הגענו אליו. אני שאלתי אותו קודם כל אם הוא יודע על הרציחות האחרונות באיזור, ועל הגופות שהושלכו לבאר. הוא אמר לנו:"בואו איתי" והוביל אותנו לאיזה קיר שהיה עליו שלט על רציחה השלט נראה די חדש(שבוע-שבועיים), ואח"כ אנדי התחיל ללכת, רצנו אחריו ואמרנו לו, תשמע, בוא איתנו לפונדק שמה נוכל לדבר בלי שיצוטטו לנו. הלכנו לפונדק התישבנו באיזה שולחן, ואמרתי לו:"תשמע, אנחנו רוצים לקבל ממך מידע על הרציחות!" הוא אמר לי:"תן לי סיבה אחת לתת לך מידע, לך לראש העיר קח ממנו מידע. ואז הוא הציע לטרבל סוכריה, טרבל לקח ואכל בהנאה. האנק ניסה לאיים עליו קצת בכוח, אז הוא הוציא פגיון שעליו יש חומר צהבהב מוזר, והאנק שתק. אמרתי לו:"תשמע, אנחנו נעשה בשבילך כמעט כל משימה שתתן לנו". אז הוא אמר:"יש לי אנשים יותר טובים בשביל זה". ובאותו זמן טרבל התחיל להגיד משהו ובמצע המפשט נרדם, סם הרדמה בסוכריה... לאחר מכן נפרדנו ממנו והוא אמר לנו שאם הוא ירצה הוא יפנה אלינו. התברר לי מפי אחד העוברים ושבים שיש תחרות סוסים, אז שכרתי סוס מרוצים, האכלתי אותו במזון משובח והתאמנתי איתו בערב. ובאותו זמן טרבל והאנק יצאו לטייל. שחזרנו שוב כולנו בפונדק, סוויפט שאל את האנק איפה הם היו, אז האנק אמר לו, שהם בטעות נכנסו לקטטה קטנה עם אורק מגודל, אז הוא הפיל אותו והלך משם. ואז טרבל אמר, נראה לך, חבל לך על הזמן מה היה...אני הולך ופתאום מתנפלים עלי 5 אורקים מגודלים מאיימים אז אמרתי להם:"תשמעו חבל לכם על הזמן כי אני עומד לפרק אותכם". הם התחילו להתקדם ושלפו נבוטים אדירים, ואז... בקטע הזה אני כבר התייאשתי. באמצע הלילה אנחנו שומעים קולות של מגפי עור גסים, ואז שמענו צעקות:"שם בחדר 213" (החדר שלנו) עמדנו כולנו בכוננות, ואז הקולות נפסקו, ולאחר כמה שניות של שקט:"בווום". הדלת ממש עפה ונתקה מהצירים שלה. טרבל ישר ירה אבן בבליסטרה, ואז האורקים שלפו נבוטים אמרתי לסוויפט ולבורן לפנות לי דרך, ואז בורן עם הגרזן דחף את האורקים מקדימה, וסוויפט נתן בעיטה קטלנית שככל הנראה הרגה אורק. האנק חטף שלוש מכות חזקות מהנבוטים של האורקים, ואני הצלחתי לפלס דרך, ואני בניסיון לצאת ולקרוא למשמר. -*-*-*-*-*-*-*-*-*-עד כאן הרפתקאותינו להיום-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

לאא

אנחנו חושדים קצת באנדי, והאורקים הם בטח חברים של האורק שהלך מכות קצת עם האנק (כמעט 100%) אנדי היה שולח מתנקש בשביל זה או שהיה בא בעצמו (הוא ברמה 9)

M a n K i n d

New member
איך אתם יודעים איזו רמה אנדי?

אם אבישר סיפר לכם - אבישר - זו פאשלה רצינית!

DDN

New member
למה שהם כן ידעו איזה רמה הדב"שים

שלך? זה גם שבירה של הSOD, וגם יותר מפתיע לגלות דברים בדרך הקשה.

DDN

New member
SOD

זה השהיית הספק למה שהם לא ידעו? שיעריכו עד כמה חזקה הדמות. אז תתאר להם. הם לא אמורים לדעת "איזו דרגה היא" - תתאר אותה, תעשה אותה מסתורית. אף פעם, אף פעם אל תאמר להם מה דרגה של דב"ש, מה הדרג"ש של מפלצת או כמה נק"פ נשאר לה עד שהיא מתה. השחקנים לא אמורים לקבל ממך שום מונח משחק שהוא. אתה רוצה להבהיר להם כמה הדמות חזקה - תתאר להם את הדמות ותדגיש דברים מסויימים. אוקיי?

BluePrint

New member
מסכים עם אלברטיין

הוא מגדיר SOD כ"השעיית אי אמון", כי זה התרגום הנכון מאנגלית לעברית.
"I can live with it, but that $#|^ stings like a..."​

M a n K i n d

New member
עצה קטנה.

אל תתחיל תאור ארועים ב"הלכנו לכיוון אנדי". כדאי שתזכיר מה היה בפעם הקודמת, במיוחד שהדיווחים שלך טריים. אנדי מפליל אותכם או מה? לא בדיוק הבנתי מה קורה.

מנקינד,תפסתי אותך על חם!

לא קראת את העידכון הקודם???? סתם, בסדר אני יזכיר בכלליות מעכשיו כל פעם מה היה לפני כן.

משנה מאוד!!!../images/Emo46.gif

ככה אפשר לדעת מי הגיב למה, ובשירשורים ארוכים, אם לא יודעים שרשר א מבינים כלום

למעלה