THE GREEK

F a d i

New member
THE GREEK

פעם ד'ה גריק תרגם שיר וזה הלך לאיבוד בשרשור לא הכי נעים עכשיו אני עובר על הארכיון בתקווה להעלות את הכל למאמרים בעזרת ענת והנה אני נתקל בשיר הזה שלא זכה להתיחסות נאותה מחברי הפורום אז הנה הוא שוב להנאתכם וכך הוא כתב "אם כבר הפכו את גריגוריס מביט'יקוציס לTRAND בקרב אוהבי המוזיקה היוונית, הרי לכם שיר שהוא גם כתב וגם הלחין.." ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ Γεννήθηκες για την καταστροφή και ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή δεν συλλογίστηκες τι πας να κάνεις μαχαίρι μου 'μπηξες τρελή να με πεθάνεις Και τώρα τρελοκόριτσο γελάς μα κατά βάθος κλαίς και μ' αγαπάς Μ' ένα ποτήρι πίναμε κι οι δυό μα τώρα τα 'χεις κάνει ρημαδιό που με παράτησες χωρίς αιτία και με ρεζίλεψες σ' όλη τη κοινωνία Κουρέλι μου 'χεις κάνει τη καρδιά που μ' άφησες σκληρή κάποια βραδυά παλάτι σου 'χτισα πάνω στ' αστέρια όμως το γκρέμισαν τρελή τα δυό σου χέρια GENITHIKES GIA TIN KATASTROFI KE IRTHES NA GREMIZIS MIA ZOI THEN SILOGISTIKES TI PAS NA KANIS MAXERI MU MBIXES TRELI NA ME PETHANIS KE TORA TRELOKORITZO GELAS MA KATAVATHOS KLES KE MA GAPAS M'ENA POTIRI PINAME KEI DIO MA TORA TA XIS KANI RIMADIO PU ME PARATISES XORIS ETIA KE ME RIZELIPSES SE OLI TIN KINONIA KURELI MUXIS KANI TIN BRADIA PU MAFISES SKLIRI KAPIA BRADIA PALATI SU XTISA PANO STA ASTERIA OMOS TO GREMISAN TA DIO SU XERIA הנערה המשוגעת נולדת אל תוך האסון ובאת להרוס חיים לא התחשבת במה שאת עושה בסכין את מנסה להרוג אותי ועכשיו נערה משוגעת את צוחקת אבל בתוך תוכך את בוכה ואוהבת אותי בכוס אחת שתינו שנינו אבל עכשיו הכל נטוש שנטשת אותי ללא סיבה וביישת אותי בפני החברה את ליבי הפכת לסמרטוט שנטשת אותי בלילה (קשה) בבת אחת ארמון כוכבים בניתי לך אבל בשתי ידיך הרסת אותו

arik87

New member
שיר יפה מאוד../images/Emo70.gif

ואחד הטובים של בציקוטסיס לדעתי

BEAST13

New member
מה קרה לשם שלי

חזרתי מהחופשה שלי ופתאום לא קוראים לי יותר יוסי גרשון ענתי הצילי מה קורה פה זה אני יוסי גרשון..יאסו..ושבוע טוב.

odeliaabut1

New member
../images/Emo41.gifפאדי שים שנשמע

המילים מקסימות כל הכבוד לך פאדימו שלנו אבל איך אפשר לשמוע את השיר??????????????????

למעלה