the grammy's are in

dor307

New member
כמה שאני קורא את המעומדויות

אני יותר אוהב אותן,בכל קטגוריה יש לפחות 3 שאני אוהב.

ערן1987

New member
באמת תהיתי מתי זה יפורסם

Record Of The Year: חוץ מהשיר של קורין,כל השירים מצוינים למרות שהם לא מהטופ5 שלי Album Of The Year: וואו,ג'סטין מועמד! עוד יותר וואו-ג'ון מאייר מועמד! Song Of The Year: דז'ה וו ל"רקורד אוף דה ייר",למעט קארי Best New Artist: האאאאאאא,אימוג'ן היפ!!D54עי54נ46יח6 SHE MUST WIN!!!!!!!!!!!!!!! טוב,אין לי כוח להרחיב

dor307

New member
זה היה די צפוי שג'סטין יהיה מעומד

כי אם כל הכבוד לדיקסי צ'יקס ונארלס בראקלי הם לא מביאים קהל כמו ג'סטין לא משנה כמה הם ינסו. אימגון וכל ה FROU FROU שלה הולכים להיות מכוסחים ע"י הבוקרת הכי להוטת במדבר-כרי!!!!!!!!!!!!

ערן1987

New member
לגבי הדיקסי צ'יקס,אתה רציני? ../images/Emo12.gif

אתה לא יודע איך הן מצליחות בענק בארה"ב? יש להן 2 דיסקים שקיבלו יהלום בארה"ב והאלבום החדש כבר הספיק למכור מעל ל-1.5 מיל' בקשר לאימוג'ן(כפרעליה
),מה פרו פרו קשורים לנושא הגראמי?

dor307

New member
לא אמרתי שהן לא מביאות קהל

אמרתי שהן לא מביאות קהל כמו ג'סטין,ואם כבר הן לאחרונה היו אצל לאר קינג ,אני חושב,לקדםן את הדוקומנטרי עליהן והראיון אצלו הגיע לרייטינג יותר נמוך מהממוצע שלו,אז כן הן לא מביאות כ"כ קהל. ואיך פורו פורו קשורים? מענין מאד איך....

ערן1987

New member
גם ג'סטין וגם הצ'יקס מביאים הרבה

קהל.. בקשר ללארי,לא בדקתי את זה ואני לא יודע מה משודר מולו במקביל וכו',אבל אל תשכח שרוב הקהל שלהן בא ממדינות הדרום שאני לא יודע עד כמה הם מתעניינים בטוק שואו ובאמת לא הבנתי איך פרו פרו(ולא פורו פורו,איך הגעת לזה?) קשורים.. אימוג'ן מועמדת על קריירת הסולו שלה,לא על פ"פ

dor307

New member
נו...

עשיתי דימוי של הקרב שלהן על הגראמי לקרב פיזי שבו כרי AKA הבוקרת הכי להוטת,תנצח את אמגין אפילו עם העזרה של פרו פרו,למרות שהם רק צמד נדמה לי אז זה לא כזה עזרה.

dor307

New member
הא וערן

רק באמת הפורום קם לתחייה,מה אתה אומר על לקחת גימלים?

ערן1987

New member
וואי,הלוואי!! לא הייתי בגימלים כבר

שנה וקצת.. אני חושב לזייף איזה וירוס או משהו כזה אבל לא נורא,אני אמור להיות בצבא רק למשך שבוע(לשמחתך/לבאסתך),אלא אם כן עוד פעם מישהו מהמחלקה שלי יוציא גימלים ואז מישהו מאלה שצריכים לצאת הביתה יצטרך לדחות את היציאה ואז אני שוב אבחר בזה

למעלה