The Glee Project

ראיתי ראיתי ראיתי וממש נהניתי!!!

בביצוע הראשון כשכולם שרו את השיר של סטיבי וונדר דווקא רובם שרו ממש טוב והפתיעו אותי לטובה. ממש מתמקדים בלינדזי וכנראה שהיא הולכת להיות הביץ' מה שכן יש לה עיניים מהממות
השלישייה שעמדה להדחה: דמיאן- הוא ממש חמוד ויש לו מבטא יפה, ומגניב שכשהוא שר זה נעלם. בהתחשב בזה שהוא לא הכיר את ג'סי גירל (והקטע שהוא שינה את המילים
) הוא נתן ביצוע טוב ושמחתי שהוא נשאר! ברייס- הוא שר מזעזע את השיר, ורק כשהוא עלה לגבוהים הוא איכשהו נשמע טוב...לא התחברתי אליו וטוב שהוא הודח. אליס ממש חמודה והגיע לה להישאר לדעתי. רגע ההכרזה ממש יפה ומרגש בייחוד ששמו את קיפ הולדינג און ברקע, רק חבל שאז ברייס בא והרס הכול

neurotica

New member
וואו, נכון העיניים שלה מדהימות?

היא קצת מזכירה לי את קריסטין מה שמה מדימדומים, רק בערך פי מיליון יותר יפה (וכנראה גם יותר מוכשרת). גם הג'ינג'ית, נו, זו שפתחה את פיירוורקס ממש יפה. והרג אותי הקטע עם ג'סי'ס גירל. חשבתי שהוא עושה את זה בכוונה. וזה גם קצת פיצה על זה שכעסתי עליו שהוא לא הכיר את השיר. כאילו, נראה לי הגיוני לראות את הפרקים לפני שאתה עושה אודישן לסדרה.

גם אני הופתעתי כשהוא אמר

שהוא לא מכיר את השיר, אבל יכול להיות שהוא ראה את הסדרה ושמע את השיר אבל לא התלהב ממנו ולא שמע אותו שוב, ככה שגם אם הוא שמע את השיר פעם אחת זה עדיין לא אומר שהוא מכיר את השיר כמו שצריך.

YourStarDust

New member
לגמרי!

כל הפרק התלבטתי בין ברייס לדמיאן. אבל ברגע שברייס פתח את הפה שלו והתחיל לשיר את JUST THE WAY YOU ARE והבנתי שאפילו פין שר יותר יפה ממנו הוא היה חייב ללכת
אנחנו לא צריכים עוד "חתיך-זמר-רקדן" בדגש עצום על המרכאות

A TotalGleek

New member
אז ראיתי עכשיו ..

אני בדרך כלל לא מאלה שממש שונאים התמסחרויות ותוכניות ראליטי .. אבל האמת שלא ממש התלהבתי מכל הגלי פרוג'קט הזה , כאילו- יש כל כך הרבה דמויות בסדרה שבקושי מדברות בפרקים ואתם רוצים עוד דמויות ?? כמובן , שראיתי את הפרק במיוחד בגלל דארן , שגם עשה את הפרק הזה לפי דעתי
הכי אהבתי בינתיים את קמרון , וגם אליס חמודה,לינדזי ואמילי זמרות מעולות אבל אני לא ממש אוהבת את הגישה שלהן ..\ אלכס קצת מתלהב מדי , וברייס היה פשוט נוראי !! הוא נשמע כאילו הוא כולו אוטו-טיון ..

YourStarDust

New member
אבל מדובר בדמות משנה ל7 פרקים.

נכון שיש המון דמויות, אבל אי אפשר להחזיק את העונה רק על הקיימות, ומה גם שיש דמויות שזה שהן לא מדברות כבר הפך להיות הקטע שלהן, כמו מייק וטינה

YourStarDust

New member
באופן מוזר במיוחד...

זה כל כך לא הגיוני. אבל השאלה אם מדברים בכלליות? אולי לקראת סוף העונה? כי הוא אומר יסיימו ללמוד. אז איך זה שרק חלק יסיימו? קיצר אני מקווה שלא. אין מישהו שיכול לעזוב שאני לא אתבאס על זה. אפילו לורן או מייק.

YourStarDust

New member
אני חייבת לציין שיהיו מעורבות דמעות...

כנראה של שמחה
סתם. אני מניחה שאפילו הוא יהיה חיסרון מסוים. הוא מעצבן ומציק אבל התרגלתי לשנוא אותו. זה דווקא נחמד

הלוואי ויעשו כמו שהיה בטלנובלה בע"מ../images/Emo47.gif

שאחרי כמה פרקים שרון אלכסנדר החליף את טוביה צפיר, אבל שיחק את אותה דמות. אם יעשו ככה עם פין ויביאו מישהו שאשכרה נראה טוב ויודע לשיר (לגבי הריקוד אין לי בעיה שהוא לא ידע לרקוד כי זה מתאים לדמות) זה יהיה אדיר!

YourStarDust

New member
טלנובלה בע"מ../images/Emo47.gif

אני מתגעגעת חחח! דנה בלוםםםם
זה יזרום טוב, מתאים לאווירה הכללית של גליי פשוט להחליף ככה דמות בלי הסבר מעמיק ובדר"כ שהיא כל כך לא אדיאילית שזה פשוט נראה הכי טוב

אני מקווה שמינימום רק בסוף העונה אבל התחילו

כל מיני שמועות ככה שאני לא יודע...

Confide In Omer

New member
למה אי אפשר להחזיק עונה רק על הקיימות?

הן אלו שמעניינות בסופו של דבר. ויש שם כל כך הרבה דמויות עכשיו שהם יכולים לספר מיליון סיפורים איתן...

YourStarDust

New member
ברור. זה לא שהתכוונתי ככה.

זה פשוט שאיכשהו תמיד צריך איזה דמות משנה מסויימת לכמה פרקים. ולא מדובר בפרוייקט שייכנס חבר 13 למקהלה. אלא דמות לשבעה פרקים בלבד... ככה שזה לא אמור לפגוע לדעתי בשאר.

hodaya96

New member
ראיתי!

ממש אהבתי... אני בכלל אוהבת את התכניות האלו שמראות איך עובד כל הדברים שטלווזיהP: הכי אהבתי את קמרון.. מהקצת ששמעו אותו אני חושבת שהוא נשמע טוב וגם נראה לי שהדמות שלו נורא תתחבר לפין בכל הקטע של "לא יודע לרקוד"XDD וכמובן דארן
והאמת לא יודעת למה חשבתי שהאורחים משפיעים יותר מרק הדרכה אישית... אבל שיהיה הוא היה נסיכי
בקיצור, נורא התלהבתי ונורא אהבתיD:

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif ראיתי וממש אהבתי../images/Emo45.gif

בניגוד להרבה ריאליטי חסרי תכלית (ג'רזי שור, עקרות בית וכ'ו..) פה פאקינג מדובר על וואחד הגשמת חלום! (הא, אנגלית עברית וערבית במשפט אחד
) רואים את ההתרגשות שלהם בעיניים ואפשר גם להבין אותם לגמרי... דווקא מעניין, אני שמחה שהעיפו את זה שהעיפו (שמות לא צד חזק) הוא לא בא גם לי בטוב... נראה מעניין

למעלה