ראיתי ראיתי ראתי~
ואו איזה פרק מעולה! ממש אהבתי את המשימה. היא הייתה מרגשת והם נכנסו לזה ממש חזק, נראלי שכולם בכו בשלב כזה או אחר. זה באמת יותר קשה מאשר לבחור משהו כזה מאשר מה שהיה להם בפרק של GLEE. והבחירות של השירים היו מעניינות, גם השיר של פינק וכמובן מד וורלד
. והשלישייה שעלתה זאת שלישייה קשה! קמרון שר מדהים, אבל זה באמת לא היה מרגש במיוחד... אבל השאלה אם כולם צריכים להיות הכי מרגשים שיש? הוא באמת היה מעולה עד עכשיו... אבל אם קשה לו להיכנס לזה כי כמו שהם אמרו, הוא יחסית נורמלי. זה משהו רע? לא הבנתי את הקטע שקראו לו פעמיים... זה לא היה כזה שונה באמת. אמילי הורסת
החיקוי ההזוי הזה שלה היה ממש מצחיק. הביצוע פחות... הוא היה מוזר כזה. היא טובה, אבל פחות אהבתי את הביצוע שלה. ואת דמיאן פשוט לא אהבתי. עוד בהדחה הראשונה אם ברייס לא היה כזה נוראי הייתי רוצה שהוא יילך כבר שם... הצטערתי על אמילי אבל זה לא היה כל כך נוראי. היא טובה אבל ראו מההתחלה שפחות מעריכים אותה שם. קיצר בינתיים לא היה לי קשה עם ההדחות. אבל אני כבר רואה שזה הולך להיות ממש קשה! יש לי מלא אנשים שאני אוהבת פה. באמת הביאו קבוצה גדולה של אנשים מוכשרים שיודעים לשיר וגם לרגש... לעומת הקאסט המקורי