The glee project-פרק 3

A TotalGleek

New member
ראיתי עכשיו ..

האמת ? הייתי בטוחה שאמילי תנצח בסוף ( הרבה ספוילרים הצביעו על כך והיא גם ממש ממש טובה ) . ב - KEP HOLDING ON בסוף היא הייתה ממש גרועה וב-GRANADE קצת מתאמצת אבל ב-MAD WORLD היא הייתה מדהימה !!! אולי הכי טובה שם . כשהיא סיפרה שניצלו אותה מינית ירדו לי דמעות (ואני ממש לא מאלה שבוכים מתוכניות טלויזיה) . אני מחבבת מאוד את קמרון ומריסה , כרגע הם הפייבוריטים שלי . אלכס ומתיאוס מעצבנים אותי . יש במתיאוס לדעתי משהו ממש מזויף ( בביצוע הראשון הוא כל כך שיחק שזה היה מעצבן) אלכס שחקן גרוע , ונראה כאילו הוא מנסה להיות כריס קולפר או משהו כזה . מה שאני לא מבינה - זו תוכנית טלויזיה , לא בוחנים אותם גם על משחק ?? (באיזה רעיון פעם דארן כריס אמר שכשהיה לו אודישן חיפשו שחקנים שיכולים לשיר ולא זמרים שיכולים לשחק .. )

5ifi

New member
ראיתי!

אוף, בכיתי כמו כלב נטוש... מריסה כזאת מהממת...
כולם היו טובים...ממש. אני שמחה שהם לא העיפו את קמרון, אבל מבאס שזאת הייתה אמילי... שדמיאן יעוף.

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif אפשר קישור ישיר ממישהו בבקשה? ../images/Emo9.gif

בלונדי ונאורוטיקה כל הזמן שולחים לי וזה לא עובד עכשיו אני גם לא מוצאת
הלפ! שיהיה לי מה לראות מחר בעבודה

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif תודה ברבור!!

הזמן עכשיו בעבודה יעבור מהר יותר...

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifממממממממממהההה../images/Emo58.gif

איך אמילי עפה והסקוטי הלא מוכשר נשאר?!?!?!?!
ממש אהבתי אותה
פייבוריטים שנשארו: אלכס
מריסה- די שקטה ובלתי נראית אבל מוכשרת בטירוף (וצנועה שזה חשוב) מקינלי חנה לינזי זוועת עולם, איך היא ענתה לביסט עפתי מצחוק

mich223

New member
סקוטי? התכוונת אירי?

דווקא מריסה נראית די כלבה. (בפירוורק,לפחות) ואני אוהבת את לינדזי!

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif אני בטוחה ב99% שאת מתבלבלת

בין מריסה ללינדזי.... או שבאמת את רואה הפוך לגמרי ממה שאני רואה

5ifi

New member
../images/Emo45.gif

לינזדי ביאאאאצ'. מריסה באמת קסומה... ודמיאן כלכך צריך לעוף. חבל שהביצוע שלו בפרק האחרון היה טוב...

mich223

New member
הא,מריסה הג'ינג'ית?

אני לא יודעת אם היא ביצ',היא רק נראית כזאת. ואין לי מושג למה אני אוהבת את לינדזי-אבל ראיתי את מד וורלד והתאהבתי בה.זהו.

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifאבל מיכ,

כן מריסה זו הג'ינג'ית הקסומה ולינדזי זו המכשפה היפה בפרק של פיירוורק היא הייתה נוראית, היא מתנשאת ולא אהובה בכלל על כל מי שנמצא לידה אז התבלבלת או לא ?

Loriella

New member
גלי פרוג'קט- סוגשל ניצלוש..

הממ לא ראיתי את שני הפרקים האחרונים, אבל ראיתי עכשיו את הקליפ של מאד וורלד...הבנתי שיש שם מישהי אחת שהשלט שלה מצונזר, ושהיה כתוב שם אנורקסית... מה הסיפור?

הוא צונזר?

היא בהתחלה רצתה לכתוב מילה אחרת, ואז היא החליטה לכתוב אנורקסית כי זה באמת מה שהתאים לה לדעתה (הזכיר את הסיפור שהיה לסנטנה עם הביץ'/לסבית).

mich223

New member
לא קשור,

היה(!) קליפ עם אנורקסית,ואז פתאום לא היה.

mich223

New member
שמתי לב,אבל בפעם הראשונה זה לא היה מצונזר :O

הזוי.

למעלה