The GilmoreGirls.org Great8Mandate

goofymickey

New member
The GilmoreGirls.org Great8Mandate

למי שמכיר את האתר: www.gilmoregirls.org - הם מריצים קמפיין בניסיון להחזיר את הסדרה (נכון, הסיכוי קלוש אבל יש כבר תקדימים וקרה שתוכניות חזרו אחרי שהודיעו על הביטול שלהם), תכנסו לפורום שם, הם קוראים לכל הצופים, מכל העולם ובכל מיני פורומים להצטרף אליהם! מי יודע אולי נצליח לקבל עוד 13 פרקים וסיום ראוי לסדרה גדולה!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif תודה, אבל

הפרוייקט הזה ישן, מלפני כמה חודשים, טרם נגזר דינה של הסדרה. עכשיו זה כבר אבוד, ואולי טוב שכך, בהתחשב בכך שסוף ראוי אי אפשר לקבל במהדורה הנוכחית של גילמור.

goofymickey

New member
חבל

הפרוייקט לא כל כך ישן ועכשיו עם ביטול הסדרה הוא נכנס למהלך גבוה יותר. אבוד זה בטוח לא... עונה שעברה 7th heaven קיבל עונה אחרי שכבר ביטלו אותו. one tree hill היה בדרך החוצה עד שהצופים החזירו אותו לחיים. גק וג'יל שהיו לו 2 עונות בוטל אחרי העונה הראשונה וחזר שנה אחר כך... הcw - שמשדר את הסדרה בארה"ב בחר לעונה הבאה סדרות מזעזעות, ביניהן "farmer looks for a wife" או משהו בסגנון שזה ריאלטי על חוואי שמחפש אשה... הרעיון הוא לקבל לפחות סגירה של כל הסיפורים... אני בטוחה שיש כאן אנשים שיישמחו לראות עוד 13 פרקים עם סיום ראוי - כי מי מכם שראה את פרק הסיום, הוא היה דחוס וניסה לסגור מעגלים במהירות בלי תוכן... כך או כך, כל עזרה תתקבל בשמחה... יש שם הרבה צופים לא מארה"ב : )

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif המצב הנוכחי

הוא לא הבעיה עם הרשת. חלק מהשחקנים כבר לוהקו לסדרות חדשות, אלקסיס ולורן לא רוצות להמשיך בסדרה ובגלל זה, אגב, היא בוטלה. ואני לא רוצה לקבל סגירה של כל הסיפורים עם הצוות הנוכחי שעובד מאחורי הסדרה. הרסו לי מספיק את הסדרה בעונה 7, לא צריכה עונה 8 שתהרוס אותה עוד יותר. יש פה למטה איזה אייטם עם איימי שרמן פלאדינו, היוצרת המקורית של הסדרה, שמעוניינת עוד איזה שנה-שנתיים להפיק סרט שיסגור את כל הקצוות כפי שהיא רואה את זה. אם זה היה יוצא לפועל, הייתי מאושרת. עונה נוספת - לא תודה. וג'ק וג'יל, אאל"ט, בוטלה אחרי עונה אחת ולא חזרה.

goofymickey

New member
RE המצב הנוכחי

תראי, אני לא אכנס לויכוח כאן... מי שרוצה מוזמן... שתיהן אמנם רצו לעזוב אבל היו דיבורים על 13 פרקים... לורן גרהם קיבלה את ההודעה על הביטול בארוחת ערב ובהפתעה ובראיון עם סקוט פיטרסון הוא הביע אכזבה וככה גם כל השחקנים האחרים... היחידה שהופיעה רק לאחרונה זאת אלקסיס ולמרות שהיא רצתה לעזוב הם היו בעד סידור כלשהו שיסגור את הסדרה... נכון, האיכות של הסדרה ירדה, אבל לפי דעתי זה התחיל כבר בעונה השישית ובעונה השביעית היו צריכים להתמודד עם ה- fallout של מה שקרה קודם... סך הכל, הם לא עשו עבודה כזאת גרועה... ובקשר לג'ק וג'יל, תבדקי שוב, היו שתי עונות והאחרונה חזרה אחרי שנה...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא יודעת מה אתה יודע,

אני שמעתי בכל מיני הודעות רשמיות שהסדרה בוטלה כי המו"מ עם הבנות נכשל. ועל טעם ועל ריח, לפי דעתי הסדרה החלה להידרדר כבר בעונה הרביעית. אבל בלי איימי ודן, הסדרה איבדה לגמרי את כל מה שהיה לה, וברגע שהדמויות מאבדות מהאופי שהיה להן במשך שש עונות, שום עלילה כבר לא תציל אותן. ולגבי ג'ק וג'יל, לא כל כך איכפת לי.

goofymickey

New member
עזבו...

צודקים, על טעם ועל ריח... בכל אופן, זה לא ממש משנה, אמרו להעביר לפורומים ברחבי העולם, מצאתי אותכם, העברתי... כל אחד חופשי לדעתו... אם היה לי הזמן להתווכח על איכות הסדרה ועל כל השאר הייתי עושה את זה אבל זמן זה משהו חסר לי. מבחינתי, כן הסדרה כבר מזמן לא מה שהיא היתה אבל לא יודעת מה איתכם, נמאס לי מזה שפשוט מבטלים סדרות ולא נותנים להם סיום ראוי, אז 13 פרקים, 8 פרקים או למען האמת - פרק אחד (לא שאני באמת מאמינה שזה יקרה) העיקר שייתנו סיום ראוי ושייסגרו מעגל... ובאמת, בלי להכנס לויכוח - ב- tvguide.com במדור של ask ausiello יש ראיון עם סקוט פיטרסון - להגיד שהוא רצה להיות בחוץ זה פשוט לא נכון... הוא הביע כעס דיי ברור על זה שאין עוד עונה. למעוניינים יש שם גם ראיון עם לורן גראהם...

goofymickey

New member
קישור לראיון

http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Lauren-Grahams-Final/800014383 זה של לורן ולמי שמעוניין, הקישור למטה הוא לראיון עם סקוט פטרסון http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Exclusive-Q38a-Gilmore/800014859#comments

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
לא בכדי לעורר את הויכוח

אבל עפ"י הראיון סקוט היה, א. לא מופתע, ב. לא מזועזע, ג. הרגיש חוסר להט בעבודה מצד הקאסט כולו במשך כל העונה השביעית, ד. נרגש לגבי המשך הקריירה, ה. סידר לעצמו מראש חוזה שמסדר אותו בין אם קיימת עוד עונה ובין אם לא ו-ו. אמר מאד בבירור שלדעתו אין טעם להמשיך לעוד עונה. אז רק שאני אבין מה פיספסתי, איפה הכעס? לורן מצידה אמרה פחות או יותר אותו הדבר, רק עם יותר פרטים לגבי הלך הרוח מאחורי הקלעים, ההתלבטויות והמסקנות. ושניהם אגב, מפקפקים בהפקתו של הסרט המתוכנן... And so. Inlight me if you please... לא מצאתי כעס.

goofymickey

New member
תשובה

יש קטע מהראיון איתו (מוקלט) באתר, תחפשי ותגידי לי מה נימת הקול שלו.... הייתי מצטטת אבל אין לי כח, אז מהזכרון, הוא אומר שהוא לא מרוצה מהסוף של הסדרה ושהצופים יהיו מאוכזבים... ברור שהם לא ייצאו נגד האולפנים בגלוי בראיונות... הם חיים מהם וירוויחו את הכסף שלהם מהם גם בעתיד...

tallywood

New member
מה ההגיון בלהחזיר את הסדרה

כשהסיבה לביטול הוא אי הרצון של אלקסיס בלדל להמשיך לעונה נוספת. היא הסכימה אך ורק ל-8 פרקים והרשת רצתה 13. בנוגע ל7TH HEAVEN הסדרה חזרה אבל עם קאסט מצוצמם ביותר. אני לא הייתי רוצה לראות עונה 8 בלי לוגן,לוק ורורי- נשמע קצת הזוי לא? אלקסיס ולורן לא רצו להמשיך וגם סקוט פטרסון היה עם רגל וחצי בחוץ עוד מעונה 6 אני עדיין חושבת שהסיום היה ראוי אבל הכל קרה מהר מדי- עוד 13 פרקים לא ישנו לי כלום. אז אולי נראה את לוק ולורליי חיים בעושר ואושר אבל לא צריך עונה נוספת כדי להבין שהם ביחד "לנצח". אני חושבת שבנות גילמור איבדה את הקסם שלה כבר בעונה 5 כשרורי התחילה להתמקד יותר בעצמה מאשר באמא שלה!!! עונה 6 היתה מזעזעת- עונה 7 כבר התעלתה על עצמה. הסטטיסטיקה אומרת שעונה נוספת רק תהרוס

למעלה