The Gates Of Delirium בביצוע חי

GentleGiant

New member
The Gates Of Delirium בביצוע חי

האם יס ביצעו אי פעם את היצירה הממסטלת הזאת בהופעה חיה? (אני לא מדבר רק על הקטע האחרון SOON אלא על היצירה במלואה). תודה

zambush

New member
כן

יש לי את גרסת הבונוס לאלבום מגניפיקציה, ובדיסק השני יש את השיר "שערי ההזיה" בביצוע חי.

RamiSun

New member
בהופעה בקווינס פארק רינגרס

קודם כל בכל הטור הם ביצעו אותה וכמובן יש את זה בדיוידי של קווינס פארק אומנם באיכות חרא שזה לא מילה... אבל קיים.

Rapid נאור

New member
יש לי..

אני לא זוכר איפה ומתי, זה היה בתקופה היחסית מאוחרת שלהם, בלי וייקמן, ובלי מורז, עם איזה צעיר אחד על קלידים ועם תזמורת מאחורה. אם אתה רוצה, כנס בפרטים שלי לאייסיקיו או מנסג'ר, מחר, שיהיה לי זמן אני אשלח לך. נאור

GentleGiant

New member
ועוד שאלה

באיזה כלי הם משתמשים כדי לייצר את הצלילים היחודיים שבקטע SOON? לא שמעתי כאלה צלילים בשום מקום אחר...

RamiSun

New member
זה נקרא

Lap Steel Guitar סטיב האו משתמש בזה שם לצורך הצלילים הללו.

גם

משתמשים בכלי הזה במוסיקת קאנטרי. בעצם, בעיקר. טוב, תמיד אמרתי שסטיב האו הוא גיטריסט קאנטרי בעצם.

RamiSun

New member
נכון,

זה חלק מהקסם של האו, אתה מכיר אבל? אתה יכול להמליץ לי על גיטריסטים כאלו מהקאנטרי?

JohnPaul

New member
על נגני Steel Guitar?

אם אתה רוצה דברים שיותר קשורים לרוק, תנסה את: The Byrds - Sweetheart of the Redeo. The Flying Burrito Brothers - The Gilded Palace of Sin.

GentleGiant

New member
קאנטרי?!

לא שאני מכיר הרבה מוזיקת קאנטרי, אבל מעולם לא שמעתי שיר קאנטרי עם צלילים שכאלה... תן דוגמאות.

למעלה