the game

אדביסי

New member
the game

חייב להגיד כמה מילים על הראפר הזה ולראות מי מסכים בתור חובב ווסט קואסט מגיל 14, אני יכול להגיד בלב שלם שהוא הראפר הכי טוב שחי כיום, החי חדשני, הכי סוחף והכי מעניין הדיסק השני יותר טוב מהראשון והקליפ של one blood הוא הכי טוב שראיתי בשנים האחרונות

Schizo Haji

New member
בתור אוהב ווסט קואסט מושבע

הוא אולי הדבר הכי חם במערב בימינו (אני אפילו כבר לא טורח להתעדכן) אבל כיום זה לא הישג ממש גדול....

FreestyleBoy

New member
הדיסק שלו באמת טוב

אבל אתה לא יכול להשוות אותו לסנופ דוג..

את סנופ דוג אתה לא יכול להשוות לכלום

סנופ דוג לא פונקציה כבר שנים, שימציא את עצמו מחדש אז אולי יהיה אפשר לדבר. בנתיים הוא נשמע כמו מכונת כביסה ישנה!

Funky Giraffe

New member
הבעיה בסנופ דוג של השנים האחרונות היא שהוא

היום הרבה יותר גרוע מהימים שלו בתחילת הניינטיז. וזה מה שמעצבן. מילא לא להשתפר - אין לי טענות, באמת שלא; אבל ללכת אחורה זה כבר יותר מדי

Pootie Tang

New member
תכל'ס עכשיו, הוא אף פעם לא היה טוב מידי.

מלא סטייל והכל, אבל ראפר מודדים לפי יכולות, וכאלה אף פעם לא היו לסנופ.

samforme

New member
סנופ נוטף כישרון

נתחיל בזה שד"ר דרה לא היה לוקח בתחילת הנייטז תחת חסותו סתם ניגה בן 20 מלונג ביץ' שבדיוק השתחרר מהכלא. אז נכון, יש עליו הרבה פוזה שרק מוסיפה למיצג האומנותי, אבל הסגנון הייחודי שלו הוא נטו כישרון. תוסיף לזה את הפוריות האדירה - למעלה מ - 400 שירים ב- 15 שנה הבן אדם הקליט בסולו או בשיתוף פעולה. אם נבטל לרגע את ביגי ופאק (שעם כל הכבוד, זכו בחייהם הקצרים רק למעט שנות הצלחה), הרי שסופ הוא ללא ספק הראפר MCהמשפיע והמצליח ביותר בתולדות ההיפהופ. לדעתי...

על מה אתם מדברים?

לבנאדם יש כל כך הרבה שירים טובים שזה לא ייאמן. הוא נותן 100% כדי להחיות את הווסט קוסט (שנמצא בקומה ולא נראה שהוא יצא ממנה) ומבחינה מוסיקלית האלבומים שלו תמיד מתגוונים. תסתכלו על 2 האלבומים האחרונים שלו וגם על זה של 213 ותנסו למצוא שם מיחזור. האלבום הבא הולך להיות משהו מיוחד, הוא אמר שיקראו לו Ego Trippin ובעיקרון זה יהיה סנופ נטו, בלי אף אורח אחד.

Pootie Tang

New member
אז זה יהיה לגמריי חרא של דבר.

סנופ עצמו די מעפן. הוא התחבר בR&G עם פארל, שהיה בסוג של שיא אז, והאלבום יצא טוב בעיקר בגלל פארל וכל מה שמסביב לסנופ. חוץ מ-VATO, קשה לי להיזכר מתי הייתה הפעם האחרונה שסנופ באמת הרשים אותי.

זה יהיה אחלה דבר

אני חושב שהוא מתכוון להיות לבדו מבחינת האמסיינג. ההפקות זה כבר סיפור אחר.

Pootie Tang

New member
גם מבחינת היפ הופ נטו, בלי קשר לזה שג'יי

מנהל את חצי מהעולם כרגע, ג'יי זי ראפר הרבההההה יותר טוב מסנופ.

glass vegas

New member
חברי

באמת דה גיים נתן אלבום חביב, מסיבתי משהו... אבל סנופ דוג הוא באמת המלך של הווסט קוסט אם לא בכלל המלך של עולם הראפ בימנו. הבנאדם מוציא שירים כמו מכונה כל שבוע אם לא באלבום שלו אז בשיתוף פעולה וכולם מצליחים מאוד. אז מי אמר שג'יי זי הוא המלך? (לא ניראה לי שבכלל יש תחרות..)

למעלה