The Flaw in the Deathly Hallows

MnsuR

New member
מה מה מה ???;

מתי תבינו שאני יורד על רולינג מכיוון שהיא אומרת שהיא לא מעתיקה!!!!!!!!!!!!!! אין לי שום בעיה שתעתיק ... טולקין בעצמו אמר שגנדלף האפור מבוסס על מרלין ... היא אומרת שהיא לא מעתיקה ...

Mellow29

New member
מתי תבין שזה פאקינג לא נקרא 'להתעיק'

זה לא מבחן בגרות במתמטיקה. אתה גם מעתיק מסבא שלי, הוא נושם וגם אתה נושם...מעתיקן :/

בשם זקנו של מרלין!

אתה פאקינג שם ציטוט בחתימה שלך ואומר שהיא מעתיקה? די כבר, חפרת, אני מעדיף לחזור לחלק של החיי"זלים (לא, לא באמת אפריים.)

וואי,

איזו הסחפות! טעות בעלילה, או חור, או כל דבר כזה.. לשנוא?! זו מילה די חזקה, תחשוב שנית.

MnsuR

New member
אני לא יורד

אני אגיד את זה שוב ... אני אוהב את הספרים ... לידעתכם ... רולינג אמרה את זה באחד הראיונות שלה ... "מעולם לא קראתי את שר הטבעות" אני שונא אותה בגלל זה ... וגם בגלל שהיא כתבה את הספר החמישי ארוך יותר מדי ומרבית האנשים ידעו שהוא היה יכול להיכתב בצורה יותר טובה ... כי הרעיון של הספר וסופו הם ממש מדהימים ... בנוגע לשישי ... השישי היה חצי ספר, כולם יודעים את זה, והיא הייתה אמורה להוציא את זה ממש אחרי שכמעט סיימה את השביעי, וזה כדי לא להרוס אותו. אני לא משמיץ ... אני שונא אותה כי היא הרסה לי את הספרים האלה בחיפושה אחרי הכסף ... היא מסחרה את סדרת הספרים ... היא הרסה אותם .. בגלל זה אני לא אוהב אותה ... כי הארי פוטר היה יכול להיות הספר של עשור ... אבל לא נראה לי שהוא יהיה ... היא פשוט הרסה אותו ... מצטער ... אבל מה זה מאוכזב ממנה על מה שעשתה ... ואל תאיים עליי!!!

ToryMaster

New member
לא ברור לי למי אתה מתכוון

אבל אין פה איום, יש פה תזכורת של חוקי הפורום, והסבר על כך שאתה מאוד קרוב לעבור עליהם, וזה לא מתאים כאן, זה הכל.

MnsuR

New member
ד י מ ו ק ר ט י ה ?

אסור להשמיץ בן אדם ... וואו ... לא ידעתי ... בסדר ... לא נראה לי שאני אמשיך לכתוב בפורום הזה ...

ToryMaster

New member
מתי אמרתי שיש פה דמוקרטיה? ../images/Emo3.gif

לא, אסור להשמיץ בן אדם, יש ביקורות ראויות ויש ביקורות שאינן - השמצה אינה ראויה. תקנון הפורום לרשותך.

מה???

"ארוך מידי?" "מרבית האנשים ידעו שהוא היה יכול להיכתב בצורה יותר טובה"??? על סמך מה אתה קובע "מרבית האנשים"?? ואיך אתה יכול לומר שהוא יכול היה להיכתב הרבה יותר טוב?!? היא הסופרת, היא מחליטה איך לכתוב את הספר, וטוב שכך, כי היא גאון, וזה יוצא לה מדהים...אז לכעוס עליה??? תגיד תודה שהיא נתנה לעולם יצירה כזאת... היא הרסה את הספרים? היא יצרה אותם!! שלא לדבר על זה שאחרי הספר השני כבר היה לה מספיק כסף כדי לא לעבוד לעולם, אז "הרסה את הספרים בחיפושה אחרי הכסף"?? גם אם היא הייתה כותבת בספר השביעי "הארי מת. רון מת. הרמיוני מתה. וולדמורט חי" עדיין כל העולם היה קונה אותו! היא כבר לא הייתה צריכה לחפש כסף אחרי הספרים הראשונים...

המסכה3

New member
מממ..........

כקצת הגזמת אתה מזכיר לי ידידה שלי שלא קוראת את ה"פ(אבל כן רואה את הסרטים) כי בכל דבר קטן המוצאת העתקה. לואיס וטולקין לא המציאו את הגלגל

Yvaine

New member
יש לך טעות, ../images/Emo58.gif

מעולם לא נאמר שוודלמורט חשב שקריצ'ר מת, פשוט לא היה לו אכפת אם הוא חי או לא. הוא זלזל בגמדוני בית ובקסם שלהם (בדיוק כמו שהוא זלזל בקוסמים קטינים), ולכן לא חשב שיספר משהו מכל זה לרגולוס.

למעלה