The First Comandment...

Chelnak

New member
The First Comandment...

סוף כל סוף הצלחתי להגיע להקרנה של סטארגייט באוניברסיטת תל-אביב, ואני חייבת לציין שהיה מאד נחמד!
הפרק שהוקרן, The First Commandment, היה דוקא הפרק שהכי פחות אהבתי בסדרה. למרות זאת, אחרי הצפיה הנוספת בו, דעתי קצת השתפרה לגביו (אם כי לא יותר מדי), והיו בו אפילו כמה רגעים נהדרים (טיאלק מנסה לחייך, קרטר מאבדת עוד בחור, "No Sir", "Does it say Colonel anywhere on my uniform?", דניאל והאוכל בטעם עוף, "To Oz", כיתורו של ג'מאלה ליד הנחל...). היו לי עוד כמה דברים שרציתי לכתוב, אבל אני לא זוכרת אותם כרגע...

kinspirit

New member
indeed!

קודם כל, באמת היה כיף...במיוחד לנהל דיון על הסדרה בכלל, והפרק בפרט, לאחר ההקרנה (אני עדיין כועסת על עצמי שלא יכלתי להישאר יותר, אבל גם ככה הגעתי באיחור של 10 דקות לעבודה). בעוד שזאת היתה הפעם הראשונה שראיתי את הפרק (כן קשה להאמין, אבל עדיין יש מספר מועט של פרקים שלא ראיתי עד היום - חסר לי עוד פרק מוקדם אחד, ופרק של העונה השמינית), הפרק שב והוכיח לי שלראות את הפרקים האלה עם הידע שיש לי היום זה מסע מרתק אל תוך מהות הסדרה והדמויות. לכל מה שChelnak אמרה אני מוסיפה דבר אחד - באחת הסצינות מתנהל דיון בין דניאל וסם על מה בדיוק היא מצאה בבחור המופרע בזמנו. הדיון מסתיים במשפטים הבאים - Sam: "I don't no. I should be more surprised by this then I am, but I'm not. You know, he had this in him, Daniel. Too many years of Black Ops." Danny: "Well that's typical of are government's evaluation of solders. The crazier they are, the more extreme situation they seem to be put in to." ואז דניאל מסתכל אחורה לשבריר של שנייה - על ג'ק שהולך מאחוריהם! ברגע שראיתי את הקטע הזה הראש שלי צעק "גאוניות!". לכל מי שלא זוכר, ג'ק נשלח למשימה הראשונה לאבידוס משום שהוא היה מוכן להשאר שם ולמות (כל זאת לאחר שהוא איבד את בנו זמן קצר לפני כן). שבריר השנייה הזו שבה דניאל הסתכל על ג'ק אומרת הכל - פשוט המשכיות נפלאה מהסרט, וקטע מושלם. בטח אתם לא מבינים על מה אני כל כך מתלהבת...טוב, זאת אני

kinspirit

New member
האתר החדש...

הכתוב הוא אותו כתוב, אבל לפחות הם הורידו סוף סוף את ג'ונאס מהעמוד הפותח

nzkiwi

New member
יהי זכרו ברוך...

ולא תנצב"ה או R.I.P כי הוא לא מת... אני מקווה שנראה אותו שוב בעונה 8... (ונא לא לספיילר, לא לחיוב ולא לשלילה)

subatoi

New member
אולי זו השעה המוקדמת, אבל לא הבנתי

כלום מהציטוטים שלכן

למעלה