the final ETA competition of 2007 in Memphis

desea

New member
shawn klush

the closest thing to the king http://www.youtube.com/watch?v=1yB61_77au4 הגדול מכולם ראיתי אותו בממפיס וחשבתי שאלביס קם לתחיה

desea

New member
the final ETA competition of 2007 in Memphis

http://www.youtube.com/watch?v=Fp8G7IZ29MY and the winner again is Shawn Klush the ETA (elvis tribute artist) competition in Memphis was the best in the last 30 years

דניבויss

New member
shawn -בהחלט טוב מאוד ,במיוחד לעומת האחרים בת

בתחרות שרואים ,למשל הבחור האנגלי ששר עם שון את my way הוויברטו שלו נישמע לחוץ ומאולץ ,אצל שון יש קול יותר דומיננטי והחלטי ,אבל עדיין אין את החום המושלם והטבעיות הזורמת של אלביס . שון פה ושם גם נישמע לעיתים בקטן מאולץ ,אבל עדיין יותר איכותי ומרשים מהאחרים .עושה רושם לפחות לפי מה ששמעתי ששון דיי שולט במינעד הקולי של אלביס ,אף על פי שזה רק מדוגמאות קטנות ששמעתי .

דניבויss

New member
אלביס באותו שיר

בבקשה לשים לב אפילו החקיינים שנחשבים הכי טובים עדיין יש איזה נימה של ניפוח קול כאילו שיוצאת מהם ,זה טוב אבל לא הכי טבעי ,ממש אצל נדירים אתה יכול לשמוע את ההתקרבות לטבעיות הזאת של המלך.

אני אגיד את זה ככה:

בכל חקיין יימצאו משהושלא יהיה זהה למקור ... הרי זה ברור..תמיד יהיה סדק פה ושם שיפגין באי-השלמות של החקיין למקור. ברגעים כאלה, אני חושב לעצמי - בסדר, אז הוא משך את התו כמו אלויס או שהוא לא ממש עשה את הוויבראטו כמו אלויס האמיתי. אבל תחשבו, חבר'ה! תדמיינו לכם לרגע אחד קטן... ואם בדיוק באותה האי-שלמות אלויס היה עושה את הוויבראטו או עושה תנועה כזאת או כל דבר קצת שונה, הרי ברור שהייתם אומרים "הוא מדהים !!!". ואל תגידו "אלויס תמיד עשה הכל טוב". כפי שזכור לכולם, אלויס עשה צחוק משיר כמו "אני רוצה אותך, אני צריך אותך...." - - שיר שבתחילת דרכו היה משהו שנגע בליבן של נערות ! השיר הפך לצחוק מוחלט, ולמרות המילים הנוגעות והמרגשות, אלויס התגלגל מצחוק על הבמה... אני לא בא ליקטול כאן דעות, אני פשוט מציין כמה שזה אפשרי להגיד על כל חקיין שהוא לא דומה במשהו למקור. וכמו שאמרתי בעבר - אני לא בעד החקיינים לאלויס!

desea|כן ה-|shawn klush משו מיוחד,

ורק בדבר אחד הוא מיוחד, בשפת גופו ובכל זיע בפניו הוא דומה לאלביס אני בשוק איך נשמתו של אלביס חודרת לנשמתו של shawn klush ששר בדרכו שלו, למה לא ראיתי אותו בממפיס?
אבל הוא לא מיוחד בזה(למרות שהכל יפה אצלו) ש,,,,,,,,, יופי, דמיון לאלביס,הלבוש, הלוק,השיר היפה, השירה,הקול והכל מוצאים את אצל רבים וטובים שכבר ראיתי כמו למשל אצל gilelvis,

desea|כן ה-|shawn klush משו מיוחד,

ורק בדבר אחד הוא מיוחד, בשפת גופו ובכל זיע בפניו הוא דומה לאלביס אני בשוק איך נשמתו של אלביס חודרת לנשמתו של shawn klush ששר בדרכו שלו, למה לא ראיתי אותו בממפיס?
אבל הוא לא מיוחד בזה(למרות שהכל יפה אצלו) ש,,,,,,,,, יופי, דמיון לאלביס,הלבוש, הלוק,השיר היפה, השירה,הקול והכל מוצאים את אצל רבים וטובים שכבר ראיתי כמו למשל אצל gilelvis,

Jen74

New member
כל מי שלא אוהב את עניין החקיינים צריך להבין

כל אחד ממעריצי/חובבי אלביס והמוסיקה שלו אוהב דברים אחרים שקשורים לאלביס. יש כאלה שמעניין אותם יותר האוספים, יש שמעניין אותם ההופעות של חקיינים וממשיכי דרכו וכן הלאה. מי שלא אוהב את הדיונים שמובאים כאן על החקיינים וההופעות מחווה לכבודו מוזמן לא להגיב. גם תגובה של "די כבר" היא לגיטימית כל עוד המגיב מבין שכמו שזכותו לדעתו ולתגובתו כך גם זכותם לתגובתם ודעתם של שאר חברי הפורום. אמנם שירשתי בתגובה ליוסי, אבל הכוונה היא לכולם. כל עוד ההודעה שנפתחת והשרשור שממשיך קשורים לאלביס, יש מקום לדון בנושא בפורום.

tcbelvis

New member
ושוב דברי גוני קראסון זצ"ל אם היה צדק בעולם

אלביס היה חי והחקיינים היו מתים

ומה רע בזה שמתפרנסים?

לכו תראו איך ממפיס מתפרנסת יפה איזה שגשוג האיש הזה יצר לאוכלוסיית הכושים ,למה לא מגיע להם הם לא סבלו מספיק ? בא איש זמר לבן והחזיר להם את הכבוד האבוד,

קראסון לא היה צדיק באמירתו,

זה כבוד גדול לחקות מישהו, ולרוב הכל נעשה בהערצה לזמר, יש מי ששר מוצלח ויש מי שפחות כל אחד וכישרונו אבל המכנה המשותף זה האהבה לאלביס,

tcbelvis

New member
באים לברך ויוצאים מקללים פשוט עושים פארודיה

מאלביס .לצערי כל הנושא הוא זילות המורשת של המלך.אני בהחלט מבין ומכיר שהם באים מאהבה אבל אבל האסכולה של טויגי [שנדחף לכל מצלמה ]ופמליתו מעוררת בי צמרמורת ולא בהכרח לטובה בלשון המעטה

Jen74

New member
לגבי טוויגי ודומיו, אני בהחלט מסכימה איתך

משיחות בודדות ומאוד קצרות שהיו לי עם האיש הזה, הבנתי שהבן אדם לגמרי חי בבועה.

טוויגי ? ? ?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זאת דוגמא כל-כך מבישה לעלות על הדעת, ולקרוא לה "חקיין". אני אמרתי באותה הפעם שהם היו בטלויזיה - "מזל שישבתי באותו רגע"...חחחחח הבן-אדם חי בבועה יום וליל...מהדברים שהוא אמר בראיון הזה, אני חשבתי שאוזניי מטעות אותי.... איך בכלל הוא יכול לחשוב על עצמו כאלויס?? איך??? החקיינים הדומים לו ובכלל, אלה חבורת ליצנים מכוערים, שאין להם אישיות לבוא ולהציג את עצמם בדרך שלהם, אז הם באים כמובן להתפרנס מדמות ידועה ומוכרת טוב...הא??? בושה!.. בושה!.. בושה!..ליצניי חצר ! והכי מפתיע שדווקא אותם לקחו ביום החשוב הזה כמו "ציון 30 שנה למות אלויס", ושמו את שני הפוצים האלה....וזה כאילו מה, אין כבר טובים מהם בארץ??

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מקוה שבעלי עוד ישאר לחיות עוד

הרבה שנים... שימשיך... להפיץ את " אהבתו..." ויתן מקולו...עד כמה שאפשר...חח זאת אחת מ"ברכות" שנתן לו הטבע .והאל הטוב...חחח בנוסף למראהו...חחח.. " להיות.. כמו מישהו שהוא מת עליו ...אמיתי ...ומאוד מאוד..."...אני חושבת שגוני קראסון לא לקח אותו בחשבון ...ועוד הרבה אחרים טובים...שעושים...מלאכתם נאמנה...שעות של עבודה באולפניים... נסיעות...קניות של אביזרים ...שעולים אלפי דולארים...ועוד ועוד...שהדף לא יכול להכיל בתוכו...עד כמה....ואם "מצליחים להתפרנס מיזה"...אז זה סימן שהרבה אוהבים את זה...וכמו שאמרה שושינקה ...מי פחות ומי יותר...בכלל בחיים לא חייבים לאהוב את כולם.....אבל בהחלט חייבים לכבד את כולם....וזה בלי כל קשר לכלום...

למעלה