The final cut

Ben 23

New member
The final cut

שלום חברה,רציתי לשמוע דעתכם על אלבום The final cut

Jam Head

New member
הוא מעולה.......

מה שכן , צריך לבקר באנגליה כדי להבין אותו יותר.

Jam Head

New member
למה לבקר באנגליה -

אנגליה היא מדינה מאוד מאוד צבאית , יש לי היסטוריה צבאית מאוד מפוארת , המון המון מוזאונים שקשורים לזה , המון פסלים , היא מאוד קשורה לעבר המלחמתי שלה. ה- Final Cut היא אלבום מאוד אנטי מלחמתי , ומאוד ביקורתי , ואתה תופס את זה ממש טוב אחרי שאתה מבקר באנגליה. חוץ מזה שיש באלבום המון רגש מצד ווטרס.

למה לא לבקר באנגליה

הרבה יותר נעים שם, במיוחד בקיץ
האלבום מאוד בריטי, יותר קל להבין אותו אחרי שמבקרים שם, אני רק לא בתוך שזה אלבום ששווה להתאמץ ולהבין אותו, או שצריך כל כך להתאמץ.

pink floydror

New member
לפי דעתי..

אלבום מצוין!!..אמנם 95% ווטרס, אבל מצויין מזכיר לי בלחנים את החומה מאוד!! וגם בליריקס לפעמים.. שאלה...מישהו יודע למה בכל מקום האלבום הזה עולה הרבה פחות מכל האלבומים האחרים של פינק פלויד?!

lior efi

New member
האלבום הראשון ששמעתי!

איתו התחלתי לשמוע את הפלוידים! אלבום מאוד כבד בעיקרון, משקף את דעותיו הפוליטיות הנחרצות של ווטרס! די שנוי במחלוקת האלבום הזה וגם די מלנכולי כזה! אבל מאוד מעניין אם מקשיבים למילים! והלחנים הם "ווטרס" טהור!שתורמים לאווירה שך האלבום! אני ממש אוהב את "פלטשר"!

noosh

New member
ברור שהוא מזכיר לך את "החומה"

בלחנים ובליריקס האלבום כולל קטעים שהיו אמורים להכנס ל"חומה" ולא נכנסו ובגלל ש"החומה" זה אלבום קונצפט והלחנים בו חוזרים על עצמם בוריאציות שונות (כמו הסולו ב-היי יו שנשמע כמו "עוד לבנה בחומה חלק 2"), גם הלחנים ב"חיתוך האחרון" דומים ללחנים ב"חומה". שים לב ל-the fletcher memorial home שנשמע בדיוק כמו - and I feel cold as a razor-blade מ"וואן אוב מיי טרנס" ויש עוד קטעים כאלה, הם פשוט לא קופצים לי לראש עכשיו (עברה בערך שנה מאז שמעתי את האלבום)

pink floydror

New member
אהההה..

לא ידעתי שיש שם קטעים שהיו אמורים להכנס לחומה.. אבל כן בחומה באמת יש המון לחנים שחוזרים על עצמם, לזה שמתי לב :)

למעלה