The fast and the furious

DuckY

New member
The fast and the furious

הקרנת הטרום בכורה היום בבתי הקולנוע ברחבי הארץ. ע"פ ביקורות שקראתי - סרט חובה!

DuckY

New member
../images/Emo45.gif שריינתי לעצמי ארבעה ל22:00 ../images/Emo13.gif

ac cobra

New member
התלהבתי,ראיתי ויצאתי עם אכזבה

אולי אני לא מבקר קולנוע ,אבל שהורדתי את הסרט לפני כחודשיים וחצי ראיתי התלהבתי רק מהשיפורים וזהו הסרט חסר תוכן מעניין (לדעתי בלבד) אבל שווה לראות אותו פעם אחת רק בגלל המכוניות והשיפורים והטויוטה סופרה הכתומה (עם 650 כ"ס ) AC אולי לא מבקר קולנוע אבל ממליץ רק בגלל דבר אחד ה"רייסים " והמכוניות נ.ב תהנו מהסרט ואיזה שם זה חזק ועצבני??????

DuckY

New member
אכזבה. ../images/Emo4.gif

התחיל טוב. המשיך רע. נגמר רע. יניב.

be_roo

New member
באמת ציפיתם ליצירת מופת?

משהו בסגנון מלחמת הכוכבים, איזה סרט שיהפוך לקאלט? אנחנו הלכנו ביום שישי בידיעה שלדיאלוגים לא ממש צריך להקשיב, ושבאים רק בשביל לשמוע את צריחת המנועים, לראות את הניקלים המבריקים ואת הנהיגה. אני עדיין לא בטוחה על מה הסרט, 5 דקות מההתחלה כאשר ניחשתי את התסרטי לשעה וחצי הקרובות, פשוט התנתקתי מהעלילה (יש בכלל?) והתמקדתי בדמויות הראשיות, כלומר אלה בעלות 4 גלגלים. כל האולם היה מלא בבני עשרה שעוד אין לה רשיון אבל יודעים מה זה נייטרו, ואת מספר הבחורות היה ניתן לספור על יד אחת (אין לי מושג אם הן נגררו ע"י החבר/בעל או באו ונהנו כמוני). שיר, רוצה לנסות פעם לעבור מתחת למשאית, אבל רק אם היא חונה

sronis

New member
הסרט הזה לא מהיר ולא עצבני במיוחד

המכוניות מדהימות, הנהיגה מגוחכת... שיר, אני מתפלא שלא הערת על תנוחת הנהיגה של הבחורה בסרט.. ככה היא מלמדת אנשים לנהוג? הכסא משוך לאחור ומוטה בזווית נוראית, כל הגוף שלה מכופף קדימה, הידיים ישרות לחלוטין בעת נהיגה מהירה, אם היא הייתה נתקעת בלמטה של המשאית עם מפרקים נעולים לא היה נשאר ממנה הרבה... אם עושים סרט על מכוניות, שלפחות יעשו אותו טוב, או שישימו כוסיות אמיתיות כמו אנג´לינה ב"עקיצה בשישים שניות". שם התסריט היה אמנם גרוע, אבל הסרט לא היה משעמם במיוחד...
אפשר לקצר את מהיר ועצבני לחצי שעה בערך, רק לסצנות עם המכוניות... רוני, מי רוצה להתערב שעכשיו כל הערסים עם הסיוויקים יתלהבו מעצמם...

B.M.F

New member
אולי תפסיקו

לגלות קטעים, כמה שהם זניחים, מהסרט ?

© DrorZi

New member
רוני, אין לך מושג כמה צחקנו

על התנוחת ישיבה שלה, זה היה בדיחה. לא צריך לקחת את הסרט ברצינות, רק צריך סראונד טוב וזהו. שלא לדבר על המתורגמן הנפלא שידע לחלק 400 ל 10 ולעשות את זה 40 מטר לשניה.
דרור זי, שנהנה כי הוא לא ציפה לכלום חוץ ממנועים מיללים.

DuckY

New member
לבזות את הביזיון

בחייכם... כשהבחור הביא את הסופרה המושבתת ציפיתי ליותר מקלוז-אפ על אינטרקולר ששוכב על שולחן. מה עם השיפוץ של הרכב? למה לא התמקדו בזה? ובכלל, העליבות של האפקט שכפתחו את הנייטרו´ס, כאילו שלא שמנו לב שמדובר בFF(הרצה מהירה) של הסצינה. על המשאית אני בכלל לא רוצה לדבר... KENWORTH שמשייטת ב80 קמ"ש ואחריה סיוויקים ב9000 סל"ד. בדיחה. בקיצור, להשכיר ע"ג DVD, לצפות בקטעים ה"שווים" (דקה וחצי מתוך 90) בסרט ולהטיס חזרה לספריה (לא שווה קנס על איחור). יניב.

ac cobra

New member
שאלה

איזה סוג רכב הוא הפסיד זה שצבוע בירוק כזה ?????? נ.ב הסופרה הכתומה היא משנת 94 והיא שייכת בכלל למשהו אחר והסרט עקציה ב60 שניות יותר טוב מה"מהיר ועצבני"

DuckY

New member
מיצובישי אקליפס

את הסופרה הכתומה אפשר לראות בקישור שהוספתי למטה (כולל SPECS), ומסכים איתך לגבי ה"עקיצה"..
יניב. http://modifiedcars.com

ac cobra

New member
אולי זה יסביר לך

אני באתר אחד ראיתי שהיה כתוב שנת 94 ובאתר אחר היה כתוב 95

למעלה