The evil that men do!

Alon31288

New member
למשל

זה תלוי בהשקפת העולם של הבנאדם בחינוך שהוא קיבל בסביבה שלו בעיקר במחשבה שלו כל בנאדם נולד עם נקודת מבט קצת שונה וזה משפיע על כמות הרוע וגם הטוב.
 

Alon31288

New member
אוהו, בהחלט יש.

אבל לא משהו קיצוני במיוחד רק לפעמים בא לי להרוג אנשים בלי סיבה וכשיש ילדים שמרביצים לי בהפסקות כי משעמם להם אני מחזיר להם בכל הכח וכבר בטעות פעם הבאתי אגרוף בפול עוצמה ומהירות ישר לשולחן :) ואם כבר רוע רק במחשבה אז תמיד אני חושב על הגרוע מכל בסיטואציות שונות בלי סיבה. למשל הלכתי עם מישהי מהכיתה שלי להוציא כסף ובדרך כמעט דרסה אותה מכונית שהיו בה 4 אנשי מד"א ואז כזה אמרתי לה: "איזה שווה זה אם הם היו דורסים אותך עכשיו, כי כולם יודעים עזרה ראשונה אז זה היה יכול להיות מאוד משעשע." והיא כזה: "אני שמחה שאתה רוצה שאני אדרס..." אנשים יכולים להיות נתונים למצבים שבהם מידת הרוע והטוב משתנה לפי ההרגשה שלהם. קחו דוגמאות מחיי היום יום שלכם. זה משתלט עלינו... לא יודע אם הבהרתי את הנקודה אבל זה מה שהיה לי לכתוב.
 

HelloweeN

New member
אני מסכים שזה אחד השירים הכי טובים

שנוצרו אי פעם בכלל, ושל מיידן בפרט.
 

Awaken

New member
שיר מעולה....

בין השירים של מיידן שפשוט גורמים לי להזכר עד כמה הם גאונים...
 

נימרודל

New member
יש רוע...

אבל בהכל יש רוע. ואיפה שיש רוע יש גם טוב. כי כשיש רק רוע, ואף אחד לא יודע מה זה טוב. אז מבחינתם יש טוב. הבנת? וזה כמו שאין אור בלי צל, ואין צל בלי אור.
 

yoo

New member
טבעם של בני האדם הוא רע

וזה הוכח מאות פעמים במהלך ההסטוריה (אגב, משהו שמע על השיר The evil batman do?
) אגב, אני חדש כאן...
 

Alon31288

New member
שלום שלום שלום :) :) :)

תהנה ^_^ ואני לא שמעתי את השיר הזה.. אם היית רציני בכלל.. ועזוב, בני אדם רעים כי הם בוחרים להיות ככה. לצערינו...
 

yoo

New member
:)

כמובן שלא הייתי רציני, השתמשתי בבדיחה של חבר שלי (שהמציא שירים אחרים כדוגמת Fear of the DUCK )
 

HelloweeN

New member
מומחה אחד, והרבה זייני שכל מסביב.

מזכיר קצת את "ספיחס" (".. אתם הכוכבים ואני הירח, אתם הקוסים ואני שושאנהההה..")
 
למעלה