The Enemies of Reason

שיוו, איזה צדיק אתה!

כאילו, אתה מזה צדיק, הלוואי ואוכל להסתכל עליי חיי כמלאי משמעות כמו שאתה תסתכל עליהם לאחור כשתהיה בגיל סיבה (ונורא לא גלמוד.) אני מקווה שאלוהים יסלח לך על כל הדברים שאמרת עכשיו בימים הנוראיים, כי אני לא סולח. חה פאקינג חה. נ.ב אתה תינוק מתנשא ולאף אחד מהאנשים שפנית אליהם לא אכפת ממך. נ.ב.ב. "איאכל ע"י חולדות מתות" - תגיד לי, אתה באמת כתבת את זה? חח. עלוב.

ר ש ר ש

New member
התגובה שלך אומרת הכל.

לא עליי מוטלת חובת ההוכחה. האחיינית שלי בת ה-3 מתנסחת באופן פחות פרחי ממך (חה,פאקינג,חה"). בגיל "סיבה". יהיה מעניין בגיל סיבה. אולי נפגוש כמה חולי נפש מתסוכלים ומטומטמים כמוך? שלום!!!!!

תברח מהר, לפני שאני לא אסלח

לך! זה יהיה ממש נוראי אם מישהו ישמור לך טינה בימים הנוראיים, נכון? האמת היא שיצא לי לבקר פעם במחלקה פסיכיאטרית. אתה יודע מה מוזר? הייתה אוכלוסיה מאוד גדולה של חולי נפש דווקא במחלקה הסגורה שהיו חרדים ודתיים. מעניין מה עושים לכם שם. אגב, תשאל את האחיינית שלך בת-ה3 המתנסחת באופן פחות פרחי ממני אם חולדות מתות יכולות לאכול. יש מצב שהיא תוכל "לנסח באופן פחות פרחי ממך" את העובדה שנדרש התקף אפילפטי כדי לפלוט גיבוב שטויות כגון זה. צום קל, אתה יכול להתפלל במצפון נקי. (לא באמת אכפת לך, נכון?)

ר ש ר ש

New member
ואויל אני חולה אפליפסיה חס ושלום?

כן אכפת לי, פשוט העלית לי את הג'ננה. ויודע מה, לא בא לי לברוח. בא לי לראות אותך משפיל את עצמך בלי שום עזרה. ניסית בכוח לא להגיב אליך איך שאתה הגבת אליי. אתה גררת אותי לזה. לאנשיםפ שדיברו אליי יפה ובכבוד ופגעתי בהם בטעות-התנצלתי (כמו ללוסי). שלום.

Lu Tze

New member
SPECIAL:

try our last meal deal!* plus: something for the kids - a magic show in the spirit of the bible including turning water into cola! Mchrist - the place for people who eat like a MASSIAH, not just a king *apostles not included

sshender

New member
בניגוד לכם, איננו מעלים על נס את האדם עצמו

אלא את הרעיונות שהוא מציג. זה מצחיק שאתה מאשים אתאיסטים בפולחן אישיות, כשמהמראה ניבטת השתקפות של פולחן אישיות שסטאלין היה מקנא בו. ועם כל הכבוד השמור אצלי לדוקינס, הבן אדם מאוד נאיבי לעיתים בענייני פוליטיקה ולא מבין שלא כל הדתות עשויות מקשה אחת. אפילו בתעודה המדוברת לקראת הסוף, כשהוא סוף סוף נגע בנושא של תאוריות הקונספירציה, הוא בחר שלא להיכנס לקן השרצים של The 9/11 Truth Movement, אלא בחר להתמקד בטענה המגוחכת שלא מקובלת אלא בעולם הערבי בקשר להיעדר יהודים ממגדלי התאומים, במקום בהפרכת הטענה הלא פחות מגוחכת שהאדמיניסטרציה של בוש עומדת מאחורי הפיגועים (סברה די רווחת בחוגים "ליברליים" בארה"ב ובעולם המערבי) - טענה לא פחות הזויה מהיותו של המוסד אחראי לפיגוע הזה - שמקובלת על אחוז ניכר מהאוכלוסיה האמריקאית ומתפשטת כמו אש בדשה קוצים (ולצערי לעיתים הולכת יד ביד עם השקפת עולם "ליברלית-שמאלנית-אתאיסטית, שאין בינה לבין אתאיזם מושכל חצי דבר).

רון סי

New member
כרגיל מאד משעשע

איך גורו של תורת האבולוציה, ודמגוג אנטי-דתי רדוד, מעז לתקוף את "אויבי התבונה". הוא באמת צריך להסתכל בראי פעם. אף שבעצם, נראה שאין לו די תבונה לזהות בראי את פרצופה האמיתית של אמונתו שלו.

מישהו אי פעם ראה את רון סי?

אני מנסה ומנסה, אבל משום מה אני לא רואה את רון סי. כרגיל מאוד משעשע איך איש-קטן-שאף-אחד-לא-מכבד בפורום מלגלג על מדענים בעלי שם עולמי שלא ישתינו לכיוונם.

רון סי

New member
אני מצטער שפגעתי ברגשותיך הדתיים

היה ברור לי שמאמיני האבולוציה ייפגעו מפגיעה בכוהן הראשי שלהם, ואני מבין שאתה כועס על תקיפת קודש הקודשים שלך. אבל אנחנו נמצאים בפורום העוסק במלחמה בכפיה הדתית, ודת האבולוציה גם היא כופה עצמה עלינו, לפחות במערכת החינוך. אני ממליץ לך ולשאר המאמינים בדתך, אם קשה לכם לקרוא התקפות על הדת שלכם, תשארו בפורום שלכם. שם אתם יכולים להגן על כוהניכם מהתקפות, גם ע"י איסור על ביטויין, והגנה זו תהיה לגיטימית לגמרי בעיני.

אני לא סולח! ואני פותח עתה בג'יהאד

אבולוציוני כדי להשמיד את כל מכחישי אל האבולוציה דצ'רלס דרווין האחד והיחיד! השבח לדרווין! אז עכשיו אתה הולך להפסיק לדבר שטויות כי זה לגיטימי בעינייך? (not betting on it) אז איך זה להיות כנ"ל בדפי ההיסטוריה של מכחישי המדע (אתה יודע, הnay-sayers חסרי-התועלת שזכו לדראון עולם כי הם חשבו שאין יותר מה להמציא או שהמדע לא באמת מנבא שום דבר?) ושוב. חוץ מזה שכרגיל היית משעשע בהודעה אחת שלך, חזרת להיות מחזורי ומשעמם עד דמעות. אז יום טוב, שיהיה! (לפחות אתה לא מזיק כמו רבים ממכחישי המדע, אלא רק מביך. And I got to hand it to you)

רון סי

New member
"מכחישי המדע שזכו לדראון עולם"

על משקל "הכופרים הרשעים שיזכו לעונש בגהינום", נכון? אפילו שאתה מנסה להתבדח, כאילו, על הפאנטיות שלך, אתה לא מצליח, ומוכרח להגיד משהו ברצינות בגנות הכופרים באמונתך.

ר ש ר ש

New member
איש קטן וטיפש!

האם זה שאף אחד לא מכבד אותו בפורום אמור להוות סימן מסויים? אולי זה בגלל שכל יושבי הפורום הם אנשים פאתטיים שנהנים להסתובב בחבורה אחת וללעוג לדתיים. עלוב, פשוט עלוב. ודרך אגב, רון סי אני מאוד מאוד מכבד אותך. יישר כח.

למעלה