The Enemies of Reason

הרזבם

New member
Mchrist

משלוחים חינם - 12 שליחים מצויידים ברכב השליחים החדיש - האנטיכרייסטוסטוס.

sshender

New member
../images/Emo6.gif חחחח....

נ.ב. מה חדש? מזמן לא דיברנו נ.ב.2.השעה חמש בבוקר...

הרזבם

New member
נכון. מזמן לא דברנו

מה אתה עושה ער בשעות כאלה? עדיין בדרום?

פשוט יצרנו שרשור "ללעוג לדת"

עכשיו אנחנו הולכים לגהנום שיש שם אינסוף אוכל, פלייסטיישנים וסוויטות פרטיות. אממ. לא?

אני חושב שטעיתי בכתובת, בכל מקרה.

מישהו הזמין חומרי-ניקוי? מה זאת אומרת זה "מאה שערים" פה? חה. אתם עדיין מאמינים באלוה.... *מת*

הרזבם

New member
היי פינוקי

כבר טעמת את הJESUSBURGER שלנו? A taste of resurrectioN כדאי לך.

היי לוסי.....i need somthing ../images/Emo24.gif

יש לי שאלה בנושא הביולוגיה.....(מבטיח שזה לא כדי להציק
).-אם נחליף חומצה אמינית בעלת משקל שונה,מחלבון בעל רצף של בערך 300 חומצות אמינו ,וההחלפה תהא ולו בחומצה בודדת,האם רוב הסיכוי שנקבל חלבון שונה\מבנה מרחבי שונה? אני באמת שואל כדי ללמוד...תודה...

זה עולה יותר מפרות שנבראו?

נראה לי שכן. אם הן נבראו רק פעם אחת :-| רק לאניני טעם!

Patrick kim

New member
ניתחי סינטה מפרה שנבראה בין השמשות.

או ג`זוס קריספס בלחמנית הולי ברד.וקוקטייל על בסיס דם הבן. ופחזניות במילוי רוח הקודש.

לקוקטיילים על בסיס דם הבן

יש הנחה ליהודים? חשבתי שבראו רק פרה אחת. זה בטח המבורגר ממש מגעיל

ר ש ר ש

New member
שיו, איזה מאאאגניבים אתם!

כאילו, אתם מזה מצחיקים, ממש קורעים כזה. אוסף של חבורה פאתטית שמנסה לתת הרגשת חום ואהבה לחבריה על בסיס שנאה והתכחשות )המממ...טראומות קשות בגיל הינקות. דבר אחרון (לפני הפרידה מהפורום לעת עתה,אני מקווה שלא איכנס אליו):עכשיו אתם צעירים. קל לכם להגיד את כל הטיעונים שלכם. אבל כשתהיו גלמודים ובודדים(?) בגיל שיבה ותחשבו-מה עשיתי בחיי? איזו משמעות אמיתית הייתה להם? האם עשיתי את המסלול הטריוויאלי של לימודים, עבודה,נישואים וילדים (לא ברור במקרה שלכם) או שמעבר לכך, היה משהו אמיתי, משהו בעל משמעות, לפני שאירקב בקבר ואיאכל על ידי חולדות מתות. תחשבו על כך ברצינות. שלום ולהתראות, רשרש (למעשה ילד בן 16 וחצי). שלום, (ונקווה שגם לא להתראות).

הרזבם

New member
לא אענה לך כפי שראוי לך

רק אומר לך דבר אחד. אני מקוה שיום אחד תיפטר מההתנשאות שלך. אתה היחיד שתסבול ממנה ברבות הימים. גם כשתהיה מוקף בחבריך החרדים, תמיד תהיה בודד. תחשוב על כך ברצינות. ילד.

למעלה