THE END...

RBlade

New member
THE END...

זהו חברה, ניסינו, לא הלך, אז אפשר ללכת... לעזוב זה הסוף. אם לא הבנתם על מה אני מדבר אז זה כמובן על סופה המר והטרגי של המדינה שקמה על גופם ונפשם של יהודים אמיצים שהקריבו כל כך הרבה מהם ואנחנו פשוט הרסנו את המדינה היפה הזו. סופה של ישראל קרב ובא (אני אומר עו איזה 8,7 שנים). למה אני אומר את זה? כי אם נבית היטב על המדינה, נראה שהיא כרגע המדינה הכי שנואה בעולם (אולי לא הכי, אבל בין ה"טופ תן"). נאי אומר שזה רק מספר חודשים עד שאירופה תנתק איתנו קשרי מסחר. דבר שיביא את המדינה לחורבן כלכלי שאין ממנו מוצא. כמו כן האינטיפדה ופעולות צה"ל בשטחים רק נתנו סיבה לכל האירופאים הנאצים להתעורר. הם קבר ממזמן שונאים יהודים וישראל, אבל פוחדים ממאסר או עונש או השפלה, כיום הם מציתים בתי כנסת, פוגעים ביהודים העריהם ופוגעים התיירים. גם לאמריקה אין בייגל מעל הראש (מלאך), זה רק עניין של זמן עד שהממשל האמריקאי יכנעה לאזרחי אמריקה ויסיר את תמיכתם (כאילו תמיכה) מישראל. אז, אם לא נכבש, נהפוך ל מדינת עולם שלישי ראו הוזהרתם!

fluppster

New member
הגזמת../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif

תגיד לי מה קורה לך? על מה אתה מדבר? לצערנו "בכל דור ודור קמים עלינו לכלותנו" ואת השיר "העולם כולו נגדנו" חיברו מזמן מזמן. כך שאתה רואה שאין חדש תחת השמש. אך אנחנו נמשיך להתקיים , נמשיך לקטר וגם נמשיך לאהוב, נמשיך לטייל, לשמוח ולהנות.

למעלה