the end of the world

עליסה

New member
the end of the world

why does the sun go on shinning? why does the sea rush to show? dont let it know it the end of the world couse you dont love me anymore why do the birds go on singing? why do the stars blow above? dont let it know its the end of the world it ended when i lost your kove. i weak up in the morning and i wender why everything the same as it was? i cant anderstend, no icant undrstsnd how life goes on as it does. why does my heart go on painning? why do this eyes of main cry? dont let it know its the end of the world- its ended when you say goodbye... why does my heart go on beating? (ohooo) why do this eyes of main cry? (ohoo) dont let it know its the end of the world- its ended when you say goodbye...

עליסה

New member
ובעברית

סוף העולם (ולא אביב גפן...למרות שזה הכי נכון) למה השמש עוד זורחת? למה הים ממהר להופיע? אל תתן לזה לדעת שזה סוף העולם בגלל שאתה לא אוהב אותי יותר.. למה הציפורים ממשיכות לשיר? למה הכוכבים עוד זורחים? אל תתן לזה לדעת שזה סוף העולם זה נגמר כשאיבדתי את אהבתך. התעוררתי בבוקר ותהיתי למה הכל כפי שהיה? אני לא מבינה, לא אני לא מבינה, איך החיים ממשיכים כפי שהם. למה הלב שלי ממשיך לכאוב? למה העיניים שלי בוכות? אל תתן לזה לדעת שזה סוף העולם זה נגמר כשאתה אומר שלום. למה הלב שלי ממשיך לפעום? אווו... למה העיניים האלו שלי בוכות אווו... אל תתן לזה לדעת שזה סוף העולם[ זה נגמר כשאתה אומר שלום (ולא להתראות).... זה יותר על אהבה...אבל אני תופסת את הקטע של סוף העולם עם השאלות והתהיות למיניהן...

Mאיה

New member
אני כל כך...

אוהבת את השיר הזה. המילים הללו,כמה עוצמה יש בהם. תודה שהבאת את השיר הזה כאן. עבורי הוא נוסטלגיה. כמה זכרונות....

עליסה

New member
דווקא לא....

זה יותר..אני אכתוב את השם באנגלית skeeter davis... :) (כנראה) `זהות שבורה`.. אני מגעגעת לשם הזה...

למעלה