The end of the world

The end of the world

(Arthur Kent, Sylvia Dee) ?Why does the sun go on shining ?Way does the sea rush to shore Don`t they know it`s the end of the world ?Cause you don`t love me any more ?Way do the birds go on singing ?Way do the stars glow above ?Don`t they know it`s the end of the world .It ended when I lost your love I wake up in the morning and I wonder Way ev`rything`s the same as it was I can`t understand, no I can`t understand How life goes on the way it does ?Way does my heart go on beating ?Way do these eyes of mine cry ?Don`t they know it`s the end of the world .It ended when you said goodbye ?Don`t they know it`s the end of the world .It ended when you said goodbye

זה שיר מדהים שתמיד אהבתי

עוד לפני שהכל קרה. הוא מהדיסק הראשון הראשון של ``אלי מקביל`` - וינונה שפארד. יפה, נכון? תשמעי כשתבואי אם תרצי.

תרנגולת

New member
חולקת ידע :cool:

גם הקארפנטרס שרו אותו.. בהחלט שיר מדהים. מאיוש :) כשניפגש אני אנגן לך אותו.. אם אני אצליח גם לשיר- מבטיחה.. עכשיו יש 2 שירים שאני חייבת לך.

אני מחכה בקוצר רוח...

יש לך חובות... ואני כבר מחכה...גם את וגם השירים ביחד...רגע שאני אנצור בליבי לעד. מקווה שיצא לך בקרוב. חשבתי ששכחת. תוגי שלי...אוהבת אותך כל כך..עד סוף העולם.

תרנגולת

New member
איזה שכחתי?!

מהרגע שפגשתי אותך אני רק זוכרת וזוכרת..! :cool: מקווה באמת שיצא בקרוב.. אוהבת אותך עד הרבה אחרי סוף העולם..!! }{

שמחה כל כך....וזו הבטחה?

מהרגע שפגשתי אותך אני מתגעגעת...מהרגע שיצאתם ממני ונישארתי לבד שם. וגם אני אוהבת אותך עד הרבה אחרי סוף העולם...אני פשוט לא יודעת את הכתובת. בפניה השניה זה שמאלה או ימינה? יש לי זיכרון של פיל...לא שיש לי משהו נגד פילים! הם דווקא מאוד חמודים...כמעט כמוך. אבל אף אחד לא יכול להיות חמוד כמו התרנגולת האהובה עלי.

תרנגולת

New member
אוי :cool:

גם אני. מתגעגעת המון המון.. לחיבוק של מאיוש :cool: מאז. אני חושבת שזה גם בשמאלה וגם בימינה, לדעתי זה בכל מקום.. שנלך לשם לטיול יום אחד? אוהבת אותך. }{ :)

felomena

New member
איזה אבסורד...

הלהקה האהובה עליי בעולם זה הקרפנטרס....

סתיו*

New member
גם שלי!!!!

הקארפנטרס. אין כמוהם. וקארן היקרה הזאת. הקול שלה רודף אותי. נשאר איתי יום ולילה. אומר לי כל כך הרבה דברים מעבר לשירים. ולפעמים, אפשר לשמוע את הכאב שלה. את חוסר האונים. איזה בזבוז של חיים. של כישרון. איך נפלו גיבורים.....

ואת סתיו...מה שלומך?

איך את? אני מקווה שממשיכה להילחם...קדימה בכל הכוח. ספרי קצת מה עובר עליך...אם בא לך. קבלי }{. גם {} אוהב ממני.

סתיו*

New member
מאיה מתוקה שלי

האמת? היום הייתי לי נפילה קטנה. אכלתי בוקר כמו שצריך והייתי בלימודים. כשחזרתי, אכלתי ארוחת צהריים כמו שצריך, והייתי נורא עייפה אז נרדמתי. ואז זה קרה. התעוררתי כמו זומבי, והלכתי למקרר. כמו מסוממת. הכל היה כל כך מהיר הפעם. בלי מחשבה בכלל. הנזק, היה די מינימלי הפעם... שני ארטיקים ושתי לחמניות. וכמובן שזה הסתיים בשרותים. אבל, הזכרתי לעצמי ששלושה שבועות נהדרים היו לי, ושאי אפשר לצפות שבהינף יד אחד הכל יעלם. אספתי את עצמי, שתיתי קצת תה שלא אתייבש, ויצאתי לאימון אתלטיקה. שהלך ממש ממש נהדר. ומשם אצתי לי לאימון כדורסל, שהלך עוד יותר טוב. ומצב רוחי השתפר לגמרי. ידעתי שיהיו גם נפילות. החוכמה היא לעצור אותן בזמן. חזרתי בשמונה וחצי, ואכלתי ארוחת ערב. כאילו לא קרה כלום. ואני מרגישה טוב. גופנית ונפשית. מאמינה שיהיה בסדר. לא מרימה ידיים. אז היום היה קצת קשה. מחר יום חדש. מחר יהיה יותר טוב. לכל אחד מותר לפעמים למעוד. וזהו, אני רוצה ללכת לישון אבל לא מצליחה... ומה איתך מאיוש? קשקשתי כל כך הרבה ששכחתי לשאול... קצת יותר טוב אולי? אשמח אם תספרי לי. אוהבת אותך המון. וקבלי אפס אחד ממני, כי אני לא יודעת לעשות חיבוק... 0... (C: שלך סתיו

תרנגולת

New member
סתיווי שלילילילי!!

ואי. אני גאה בך.. נפילוות יש ויהיו, ומה שעשית היום זה מדהים.. שקמת ולא התיאשת, ונתת לעצמך קרדיט על 3 שבועות טובים שעברו ואת ממשיכה מכאן. את מדהימה.. אוהבת אותך.. וסליחה שאין לי מה להגיב לך.. על המכתב ההוא, אני אשב עוד קצת עם עצמי. למה את לא באיי סי?

סתיו היקרה

הדבר הכי חשוב הוא שאת ממשיכה קדימה. כמו שאמרת...לכולם יש נפילות. והחוכמה היא לא לוותר...ולא להרים ידיים...ולהמשיך להאמין. וגם לדעת שמה שהיה היה...ועבר לו. להסתכל קדימה ולדעת מחר יבוא לו יום חדש ונקי. וכל מה שיקרה בו תלוי בנו...כמעט הכל. גאה בך כל כך...את הולכת בדרך הנכונה. וגם אם קשה או יש נפילה....היא עדיין הנכונה. אני שמחה שאת כותבת. נותר כוח להמשיך.....ואני מקווה לא רק לי. גם אפס הוא בסדר...כל זמן שאני יודעת מה הכוונה. ותמיד יתקבל בברכה. כל פירור מידע ממך יתקבל בברכה. מקווה שתצליחי לישון....ולילה טוב לך. ונתראה בקרוב...אני מקווה. ובנסיבות טובות. כמו היום...למרות כל מה שקרה. ממשיכים קדימה...וגם מסתכלים לכיוון. אוהבת אותך...וקבלי עוד אחד {}. אני.

תרנגולת

New member
ואיי!! אין עליכן!!

הרגע דיברתי עם קארן שלי.. היא צריכה לבוא ולקרוא את זה.. ויייי :) שיר מתוק, והיא אפילו השמיעה לי אותו קצת בטלפון..

יעלי....מה שלומך?

איך את היום? ואיך בכלל? לא רואים...לא שומעים. מקווה שאת בסדר...כמה שאפשר. אוהבת...ומתגעגעת. {}. אני.

karen_karen

New member
בכיף רק אם תבטיחי לי או תנסי

להבטיח לי לא לבכות בבקשה... אוהבת אותך שני

אני מבטיחה לנסות.

ויש שירים אחרים שאני לא מפסיקה לבכות איתם...את זה באמת מזמן שלא שמעתי.

למעלה