The Empress, Missing Presumed Dead

Rigel13

New member
The Empress, Missing Presumed Dead

היי, אני חדש פה והחלטתי ישר להתחיל ע"י לזרוק נושא לאויר. רעיונות בקשר למצבה של הקיסרית? (אקזלטד כמובן)

Gilgam69

New member
אתה באמת רוצה לדעת מה קרה לה?

אם כן, פשוט תגיד ואספר לך.

Gilgam69

New member
דרך אגב, ברוך הבא!

אחלה חתימה, אחלה גישה, אחלה משחק! אין כמו StarControl 2!!!

Rigel13

New member
תודה לכולכם ../images/Emo9.gif

אז, זהו, שאתה לא יכול להיות בטוח מה קורה לה... יש לי כמה תאוריות, אבל וויט וולף משאירים את זה די פתוח...

EbonDragon

New member
לכבוד מנהל הפורום

אני מבקש למחוק את ההצעה של מר גילגם69, ואותו עצמו להשליך לבאר האבדון.

יריבי הקדמון! היתכן שזה אתה?

מראה את פניך מחוץ למלפיאס, עולם השמש הירוקה? לא אנוכי ולא יופיטר זימנו אותך? הכיצד אתה מראה את נוכחותך כאן? הכיצד אתה מעיז להראותה ולאיים על אחד מנשגביי! כעת, בזכות שחצנותך, נפקחו עיניי לנעשה, ובשם אורי הקדוש, אני אטהר את חשכת השאול מעל פני הבריאה ואסיים את המלאכה שהתחלתי בא בקרב הגדול - והפעם לא אשמע לתחינותיה של גאיה!

EbonDragon

New member
פליימינג

השמש הבלתי מנוצח ידוע כפליימר (אם לא הוא אז מי). אני מקש למחוק את הודעותיו של הגפרור הצהוב הזה, במיוחד את הספויילר המטורף שהוא כתב למטה, באחד מרגעי השפל של הקריירה העלובה שלו. כדאי שתחזור למשחקים השמימיים, נרקומן, עד שאגיע כדי לעשות ממך סופר נובה.

DDN

New member
ניסיתי

השדונים בבאר האבדון ירקו אותו חזרה אלינו. ניסיתי להרוג אותו, אבל השטנים בשאול הורידו אותו באוב. הנזק הוא נצחי. אנחנו פשוט מנסים לחיות איתו כמה שאפשר.

Rigel13

New member
איך זה שאין פורום סטאר-קונטרול 2?!|

זה לא הדבר הראשון שצריך לפתוח? (אני מרגיש זקן מדי, רוב האנשים פה לא יודעים על מה אני מדבר)

ננסק

New member
אין הרבה טעם

האמת, אין הרבה להגיד על סטארקון, חוץ מאשר להלל אותו עשרות פעמים, כמובן. יש לי איפשהו קישור למשחק RPG של סטארקון2 שמישהו די מוכשר כתב, אני אחפש אותו בהזדמנות.

EbonDragon

New member
מאוד אהבתי את סטארקון אחד

אבל נאלצתי לפרמט את הדיסק הקשיח כחלק מתנאי הכניעה של היוזי.

פססט, אני יכול לסדר לך אחד../images/Emo129.gif

אם תחשוק בכך, אוכל לסדר לך עותק. הבה ונאמר שיש לי קשרים עם העולם התחתון.

EbonDragon

New member
אשמח מאוד

אנא צור קשר דרך העגור-שבור-הכנף או באמצעות צעדיה בת חמישה ימים אל תוך המדבר (תגיע לססילין ותשאל משמה).

Rigel13

New member
?!?!?!?!?!

לא אכפת לי כמה כוח הציעו לך, למחוק סטאר-קונטרול (מלבד 3, ימח שמו וזכרו) זה מעשה בלתי יסולח!

EbonDragon

New member
בן אנוש עלוב

נבגדנו וגורשנו, לא שוחדנו - איש לא יכול היה לשחד את אדוני הבריאה!

Rigel13

New member
דיבורים גדולים

אלו דיבורים נורא גדולים ממישהו שכלוא מחוץ לבריאה... שנייה, תן לי רגע להתהפך לי כאן בשמש בעולם החמים הזה לפני שאני עונה לך... אתה זוכר מה זה שמש נכון? הממ... רוח...

למעלה