חחח כבר באתי להתחיל לקלל אותך אממ... שנים של נסיון, וכישון כמובן ואני כן צנועה! :)
B Bell4Ever New member 16/12/05 #16 חחח כבר באתי להתחיל לקלל אותך אממ... שנים של נסיון, וכישון כמובן ואני כן צנועה!
ה ה100ממת ההורסת New member 16/12/05 #17 חחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gifאבל באמת בית מדהים!!
S simi kaTan New member 16/12/05 #24 יו,זה בית שעונה על כל הקריטריונים! ומדהים בצורה פשוט מעלפת . את יכולה לשים את הבית להורדה *בבקשה*
B Bell4Ever New member 16/12/05 #25 אמממ... הבעיה שרוב הדברים בבית הורדתי, אז הרבה דברים לא יעבדו, אבל כעיקרון אין בעיה.
M Made In Heaven New member 18/12/05 #29 נצל"ש../images/Emo13.gif יש לי שאלה: איך אני נכנסת לבודי שופ איך אני משתמשת בו איך אני שמה את מה שהכנתי להורדה
נצל"ש../images/Emo13.gif יש לי שאלה: איך אני נכנסת לבודי שופ איך אני משתמשת בו איך אני שמה את מה שהכנתי להורדה
K kotler11 New member 18/12/05 #31 ../images/Emo13.gifעונה.. כדי להיכנס לבודי שופ אני עושה ככה: התחל==> EA GAMES ==> SIMS 2 ==> BODY SHOP !! זהו..קל..אממ השימוש דיי קל את בטח תביני כשתכנסי..ות'אמת אין לי מושג איך את שמה מה שהכנת..אולי זה נכנס לבד
../images/Emo13.gifעונה.. כדי להיכנס לבודי שופ אני עושה ככה: התחל==> EA GAMES ==> SIMS 2 ==> BODY SHOP !! זהו..קל..אממ השימוש דיי קל את בטח תביני כשתכנסי..ות'אמת אין לי מושג איך את שמה מה שהכנת..אולי זה נכנס לבד
M Made In Heaven New member 18/12/05 #33 אהההה................./images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אין לי את זה....................................
אהההה................./images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אין לי את זה....................................