THE DOORS

THE DOORS

במוצאי שבת , ב 21 לחודש יש ספיישל של הדורס בגלגל"צ , מחצות עד שתיים בלילה. סוף סוף עושים ספיישל על הדורס , מעניין איך יהיה. בכל מקרה ברור שמי שבאמת אוהב את הדורס לא צריך את התוכנית הזאת , אבל יהיה נחמד לשמוע אותם ברדיו שעתיים ברצף , וכמו כן גם הבנתי שישמיעו קטעים חדשים שעוד לא הושמעו. אז האזנה נעימה לכולם ושבת שלום.

LEATHER REBEL

New member
זה כל כך נחמד לדעת שיש מישהו שמתלהב מגלגל"צ..

אני אוהב את הדורז... אבל אותי גלגל"צ כבר לא יכולים להפתיע. לשמוע שוב את כל מה שאני מכיר? יש לי דברים טובים יותר לעשות. יש לי גם את הדיסקים, והמערכת שלי ודאי מספקת סאונד טוב יותר מזה שמגיע ממשדרי הרדיו, כך שבזמני החופשי אני יכול להפיק הרבה יותר תועלת מההאזנה. לשמוע שוב את כל הסיפורים שאני מכיר? אותו כנ"ל. האם ישמיעו שם חומרים נדירים -על באמת- ו/או יביאו סיפורים שעוד לא שמענו? אני בספק גדול מאוווווווווד. התכנית הזו היא למתחילים, לא למקצוענים כמו השרוטים של הפורום. מה הבעיה, אני שומע אותך שואל? ובכן... הרוב המוחץ של המתחילים לא נכנסים לפורום הזה, לצערנו. משום כך עלינו לקדם בברכה כל מתחיל שמעיז. איך שאני מקנא בך על כך שאתה עוד מסוגל להתלהב מדברים כמו גלגל"צ...

תשמע , בתור חובב של הדורז תמיד נחמד לשמוע

אותם ברדיו , וזה לא ממש משנה איזה תחנה.במקרה הפעם זה גלגל"צ זה גם היה יכול להיות רשת ב'. לגבי החומרים שעוד לא הושמעו - גם אני בספק רב , אבל לך תדע , אולי יהיה משהו. ואני ממש אבל ממש לא מתלהב מגלגל"צ אבל כן מתלהב מהדורז...

LEATHER REBEL

New member
אני אישית מכנה את העניין...

מעט מדי ומאוחר מדי. גם בתקופת הזוהר של גל"צ, סוף שנות ה 80, לא עשו דבר כזה. יש פה נסיון להתחבב על שני הצדדים... ורק הצד השלישי, שזה הערסים, יצאו מקופחים גם הפעם. טוב, גם הם כבר רגילים לזה.

melancholy man

New member
אולי, אבל עדיין כיף לשמוע דורס ברדיו

כן נדיר, לא נדיר, סתם כיף אולי אני מוזר אבל מוסיקה שאני אוהב ברדיו, איכשהו מצליחה לרגש. מולדבי, אגב, ממש לא, אבל המוסיקה....

אני בדיוק כמוך , גם אני נהנה לשמוע את הדורס

ברדיו , ובכלל כל מוזיקה שאני אוהב שמושמעת ברדיו אני נהנה להאזין לה , אפילו אם זה בתחנה לא מוכרת.

LEATHER REBEL

New member
כן אשדר בשבילך

עד קצה העולם, יבשה וגם ים ואחזור, בשבילי, על אותם דיבורים ואותם פילסופים ואסגור על כל האנשים את כל אותן דלתות כבדות שבינינו, הוווווווווו

AeroTom

New member
לגבי חומרים שעוד לא הושמעו

יכול מאוד להיות שהם ישלבו פשוט כמה מה-Bonus Tracks שצורפו לאלבומי הסטודיו ב-Box Set שיצא סוף שנה שעברה - "Perception".

למעלה