THE DOORS

Mercury Dogi

New member
אני לא אוהב את הזלזול שלך

במספיק עיתונים נותנים במה עיתונאית ללהקות אנונימיות והרי העיתון הזה מקדם מוזיקה ועם כותבים רק על מיינסטרים אז מה הפאונטה ובקשר לעורכים אני תלמיד במגמת תקשורת בבית ספר שלי ועורך עיתון אני יכול להגיד שבמוספים הללו יש לעיתונאים חופש פעולה מלא......

princes15

New member
איזה זלזול?

תשמע, הם להקה יותר מידי אנונימית. איך אתה מצפה שהעיתון יכיר אותם? אולי שישלחו מכתב לעיתון ויכירו את עצמם. מה אתה מצפה מעורכי העיתון?הם לא יכולים לנחש איזה להקות חדשות צצו בשטח

Mercury Dogi

New member
כן אבל

לפי מה שקראתי הוא כן יצר קשר עם העיתון ועל זה אני מדבר נתתי את ההשוואה עם ביט 69 כדי להראות לך את ההעדפה שלהם וחבל שהם לא מנסים לקדם להקות צעירות

princes15

New member
באמת חבל

אממ הוא פנה אליהם, אבל לא יודעת אם הוא דיבר איתם על הלהקה שלו... חוץ מזה, הם לא חייבים להקשיב לו. אולי בראש שלהם לדווח על להקות שכן מוכרות? אולי אם עוד אנשים ימליצו להם לפרסם דברים על להקות חדשות, הם יקשיבו.

princes15

New member
נכון...

תהנה..ד"א ראית את המשחר האחרון של מכבי נגד צסק"א?וואי לא נעים אפילו להזכר בזה...אין לי מילים לתאר איך היה המשחק הזה

Mercury Dogi

New member
לא

אני איש של אנ.בי.איי ובכלל לא מתחבר לתרבות ישראלית אני יפני מבפנים

princes15

New member
למה נראה לי

שהיית צריך לשמור את התגובה הזו לעצמך?? שלא תעז לזלזל בבנות, אני שונאת שמתנהגים ככה...לא כדאי שנכנס לוויכוח הזה אחרת אני אתפרץ פה כי יש לי המוןן מה להגיד בנושא:) ורק שתדע שעכשיו יש בת שעלתה לאנ.בי.איי קוראים לה שי דורון או משהו כזה..

epitaph

New member
ה- WNBA

אומנם בשם יש הבדל של אות אחת (או יותר נכון מילה אחת), אבל בפועל ההבדל הוא עצום...

epitaph

New member
כדור קטן יותר וסל גדול יותר...

כך זה היה לפחות כשהתחילו את הליגה הזאת, נראה לי שזה נשאר ככה עד היום. אגב, מעניין אותי לדעת מה את יודעת על פמיניזם שאת מכריזה על עצמך כפמיניסטית כל כך מהר...

princes15

New member
כדור קטן יותר וסל גדול יותר איפה?

באיזה מן המשחקים? סליחה?מה זה התקיפות הזאת?לא מהיום אני פמניסטית. ובנוגע לשאלתך- תדבר יותר יפה ואז נחשוב על לענות לך.

epitaph

New member
מה את יודעת על פמיניזם?

מה הפמיניזם מייצג? איזה זרמים יש בפמיניזם ולאיזה מהם את משתייכת? וזה לא נאמר בתקיפות ובבקשה ממך אל תחנכי אותי. לגבי ה WNBA, בכל המשחקים של הליגה מן הסתם לא יעשו שבחלק מהמשחקים יהיה כדור אחד ובאחר כדור אחר.

princes15

New member
לא מנסה לחנך אותך

יש את המרקסיסטי, ליברלי ופוסט מודרני. אני לא כ"כ יודעת עליהם באופן נרחב אני רק זוכרת שקראתי עליהם באיזשהוא מאמר בנושא. אני לא מתחברת לזרם מסויים. אני חושבת מה שהכי נכון ואמיתי לפי דעתי.

princes15

New member
אתה לא חושב שאני באמת יודעת כמה דברים?

אתה פשוט קרציה זה לא יאמן דיי לחשוב שאתה יודע הכי טוב בעולם ואחרים בורים. תפסיק לקפוץ על כל הזדמנות שיש לך לריב איתי

M e n s R e a

New member
סתמי ת'פה

אני קרציה? אני הבעתי את דעתי בפורום. את החלטת להתערב. את ביקשת שלא נעביר ביקורת על הדעות שלך, ובמקום זה את מתערבת לי בדעות שלי. אז או שתפסיקי להתערב לי בהודעות, או שפשוט ימשיכו לריב איתך פה כולם. עדי-לא הגיע הזמן לחסום אותה כבר? זה ממש עובר כל גבול. חלאס, הילדה הזו נכנסת לכאן כדי לריב, והיא כנראה שואבת סיפוק מזה ששונאים אותה. אולי חלאס?

M e n s R e a

New member
ורק כדי להבהיר

אני כתבתי פה מה דעתי, שהיא גם דעתם של עוד כמה מכותבי הפורום, על העיתון. את זו שהתערבה ומחפשת לריב. קיצר, תתעסקי בענינים שלך, ועד שהשיחה לא תגיע ללהקות אימו, אולי כדאי שתהיי עדינה עם המקלדת.

למעלה