THE DOORS-WAITING FOT THE SUN

Boo9ie

New member
הפוך על הפוך על הפוך?

לי נאמר שלא שווה לקחת ללב אנשים וירטואליים. אני, אני אולי הייתי מעט נפגעת, כזאת אני. אני מתעצבנת ונעלבת כשאנשים שאני לא במיוחד מכירה ולא במיוחד שמים עלי זין אומרים לי הערות סתמיות עליי, שלא היו מעצבנות ומעליבות בנאדם אחר. אבל הן כל כך לא מתאימות למה שאני רוצה לחשוב על עצמי, שבא לי לצרוח עליהם איך הם מעיזים בהערה סתמית שהם לא חשבו עליה לשניה לפני שהם פתחו את הפה לנפץ דימוי עצמי מעורער שנבנה במשך שנים. ואם למשהו יש בעיה עם זה אתן לו נשיכה. ומצד שני, הביקורת הייתה עניינית ולא עליו כבנאדם, לא לוקחת דבר בחזרה. לא נאמר עליו אלא על הסקירה, שאינה מאפיינת בהכרח אותו. נעלב? זבש"ו אני עומדת מאחורי הכל. זה לא המקום לזה, ואל תהפכו את זה למה שזה לא. סה-לה-וי

Paranoid Y

New member
רק נעלב??

הרגע הרסת את האדם הזה רגשית, נפשית, ספרותית, מוזיקלית ומינית!!

GingerBread Man

New member
לא להפוך את זה למה שזה לא?

אמנם, זה רק יחסים וירטואלים, ולפורום אפשר להפיל כל פצצה בלי צנזורה, או בלי לדעת מה התגובות האמיתיות של האנשים, אבל זה לא אומר שאלה לא יחסים בסופו של דבר. ויחסים זה דבר הדדי, את אומרת (/כותבת) משהו, שיוצר תהליך כימי כלשהו במוח שיוצר תגובה רצונית או בלתי רצונית של אותו אדם. ואני בטוח שבמקרה הזה התגובה שלו לא תהיה חיובית. אני באמת חושב שזה לא בסדר להוציא עצבים על אדם ("היה לי יום רע") ולקטול אותו מההתחלה עד הסוף, בייחוד עם עושים את זה בצורה הורסת ולא בונה. מישהו חכם ממני אמר: "העולם מתחלק לשתיים: אלה שפועלים, עושים ויוזמים, ואלה שמבקרים אותם על כל דבר". אבל כבר הטיפו לך מספיק..

meindelbium

New member
נהפוך הוא...

א. שעשעת אותי, את כותבת במקרה מחוץ לפורום? בלוגים וכיוצב'? בהחלט מתאים לך... ב. לא לשים על אנשים וירטואלים ברמה של חברים בפורום את צודקת בקשר לחלק ב' את גם צודקת דבר כזה יכול להיות משתנה שיערער מאוד את הבטחון העצמי של נבדקת X לכי תדעי יאשימו אותך בהתאבדות עוד יום-יומיים כשינברו בקוקיז שלה... זה טוב לעמוד מאחורי הדברים של עצמך רק חשוב לחשוב לפני שאומרים, גם אם לא פעמיים אז פעם אחת... הדבר היחיד שחסר טאקט ונחמד זה שאלות, לא ביקורת זה לא מה שזה לא מעקב היותו מה שזה כן נ.ב. מהביקור האחרון של ידידה שלי חדלתי לפחד מנשיכות.....מצטער...תמצאי תחליף

הו, כן, השתלחי בו ללא רחם!

איזה אונה במוח שלך בדיוק מעודדת את היוהרה העצומה הזאת שיש לך? לא שיש לי אי איזו כוונה להגן על הכותב, דעתי בנושא זה אין לה חשיבות כרגע, אבל אני פשוט לא מבין באיזו זכות את משתלחת בחצי מחברי הפורום, תוקפת אותם על כל צעד ושעל... לך יש דעות שלך, ולאחרים דעתם...אם לא בעובדות עסקינן, תתאמצי ותנסי להיות פחות עלובה, יותר קונקרטית בביקורות. יודעת לדבר גבוהות גבוהות, אבל אין לך בעצם שום שביב של תוכן. בתור קורא- לא אכפת לי כהוא זה שאת רוצה למצוץ למוריסון (למרות שמצחיקה אותי התמונה שלו בועט בך מכל המדרגות של חדר ההלבשה שלו כשאת מנסה...), ולעומת זאת, דווקא הייתי רוצה לדעת על מה את מסבבת את "טענתך"- שכל כך מפריע לך שהבחור כותב את התרשמויותיו מהשיר במקום להתפלצן על משקלים וכו'. ותגובה עניינית לרגע- למרות שאני משוכנע שלא תטרחי לקרוא עד פה- פירוט שירי של האלבום הוא הכרחי, כי דרך תיאור כל שיר ושיר הקורא מקבל רושם טוב יותר של החוויה שמועברת באלבום, רושם טוב יותר על תוכן האלבום- וכן ישנה אפשרות לדחוף פרטים מעניינים (ציטטות קלאסיות, מעמד השיר כסינגל וכו')

Boo9ie

New member
תמות.

אסור לי להגיע למסקנות ואסור לי להביע את דעתי ואסור לי לכתוב על זה הודעה בפורום, כי זה קודש הקודשים. במיוחד אם המסקנות האלה מוטעות או לא מתאימות לתפיסת המציאות שלך או שקפצתי אליהן בצורה מהירה, תוך כדי מתן תגובה עניינית לחלוטין. או שלא הבנתי את האנלוגיה, בהנחה שזה מה שזה היה. יש לי כל זכות שבעולם לקחת דברים קשה. אל תטרח לענות. פשוט אל. וג'ימוריסון מת! יא אימבציל.

אה, וזה הופך אותך לנקרופילית?

או שהתכוונת שבעצם הוא לא ידחף אותך מהמדרגות, מפאת מגבלות פיזיות?

melancholy man

New member
אנשים../images/Emo70.gif

זו סה"כ הודעה בפורום, לא צריך לקחת את זה קשה מידיי, בטח לא להעליב אחד את השני, וכן אשר להעלב מאנשים וירטואלים, לפעמים אפילו להעלב מאוד. נראה לי לא לעניין לרדת על צורת כתיבה, אחרי הכל אף אחד מאיתנו לא כותב כאן בתשלום כל מי שכותב עושה זאת בשביל להשכיל (לדעתו לפחות) את חברי הפורום ולעורר דיון. נכון לא תמיד הודעות בפורום הן אכן מעניינות או מעוררות מחשבה, אבל זו עדיין לא סיבה להתיחס לצורה במקום לתוכן. לא רוצה להטיף ולחנך (לצערי אני עושה את זה מספיק בעבודה...) אבל ראבק, אני לא חושב שצריך יום לימודים ארוך בשביל להבין שהפורום יתנהל הרבה יותר טוב והשיחות יהיו הרבה יותר מענינות אם נתיחס בכבוד אחד לשני. אגב, ההודעה לא מכוונת דווקא להודעה של בוגי אליה אני מגיב, אלא לכל השרשור שמתחתיה.

noosh

New member
תדגובת המנהלת כתגובת המנהל

אני חושבת שהדברים קצת יצאו מפרופורציות פה אנחנו צריכים לזכור שמדובר כאן בפורום, ולא בבחינת בגרות בחיבור או משהו כזה.... אין צורת לרדת לרמה של ביקורת על דרך הכתיבה, אם יש דברים שלא מעניינים אף אחד, אין צורך להגיב בביקורת עוינת אנשים, זה רק פורום, בואו לא ניקח את זה קשה מדי.. גם אם לא כל הודעה מענינת אתכם - אז אל תגיבו אליה. המטרה כאן היא להנות וללמוד אחד מהשני אני יודעת שאפשר להעלב גם בחיים הוירטואליים, ולכן אני חושבת שכדאי שנשמור על התנהגות הולמת, ולא נפגע אחד בשני... והנה הקישור שלך

meindelbium

New member
../images/Emo122.gif

אסור שזה יהיה פורום כזה של מריבות סתם הושפענו מרגש וניסינו להגן, למרות שאולי והטענות נכונות |טון של ילד בכתה א'|סליחה אדוני המנהל, זה לא יקרה שוב

GeForce 5

New member
60 שניות על וירטואליות וכבוד הדדי..

היי בוגי המונח "וירטואלי" לא תופס תמיד... עצם העובדה שאת נמצאת בפורום ומדברת אל אנשים אחרים בפורום מפרה את האיזון ה"וירטואלי" שיצרת לעצמך, תני לי לספר לך קצת אודות אנשים אלו: גם אנשים "וירטואליים" נפגעים, יש להם רגשות "וירטואליים" שמגיבים לתגובות "וירטואליות" שקיבלו על סקירה "וירטואלית" שכתבו בפורום "וירטואלי" באתר תפוז ה"וירטואלי" אשר נמצא בכתובת (ה"וירטואלית" כמובן) www.tapuz.co.il. זן זה של אנשים חי ונושם אויר "וירטואלי", אוכל מזון אורגני "וירטואלי" וישן בלילה במיטתו ה..."וירטואלית"... טוב אני יכול להמשיך ככה שעות... מה שאני מנסה להגיד (אם עוד לא הבנת) זה שלמרות ה"וירטואליות" ניתן לשמור על כבוד לאנשים כאן ובכלל, גם אם זה כבוד "וירטואלי". ובכן, אין בכוונתי להיכנס ל"ביקורת" שהעברת ולנכונותה, אלא לדרך בה בחרת להעביר אותה. אם באמת רצית בכך, יכולת לשלוח מסר לבחור, וגם אז לבחור את מילותיך בקפידה יתרה... ואולי גם זה מה שאני צריך לעשות? אבל בחרתי להשיב לך באותה במה עליה טיפסת קודם. אגב... לא באתי להטיף לך, הפורום הזה כבר חווה בעיות וירטואליות כאלו בעבר... ואני מדבר מנסיון... כי הייתי חלק מהן... בהערכה וידידות "וירטואלית"
שלומי

GeForce 5

New member
וירטואלית אני כאן תמיד...

גמד.. לא יפה.. שמתי לך מזל טוב בשרשור..

Boo9ie

New member
אממ... 2

הכותרות שלי מדרדרות מהודעה להודעה. תראו, אני לא נוהגת להגיב על ביקורות. אבל זה היה מפגן פשוט מזעזע. "ולכן אני כאן בשביל לעשות זאת!" - נשמע כאילו הוא מצפה לפרס הוקרה מיוחד על היותו חסיד אומות תפוז. בנוסף להגיב לצורה היה לחלוטין במקום. ככה זה, כשאדם כותב סקירה שמתיימרת להיות ב*כוח* מאמר, עליו להקדיש את מעט תשומת-הלב. אבל הוא בא לכאן לפרוק את אותו אב-טיפוס מאוס של ביקורות ולקבל על כך מאמר, ומתייחס לזה כאילו כתב יצירות אמנות מהשורה הראשונה. בפורום יש דינמיקה מסוימת בין סקירות לבין קישורים, אדם משקיע מאמץ ומחשבה ומקבל קישור - הוא לעומת זאת משקיע אנרגיה. אתם צריכים לראות את המאמץ שהשקיעה המורה שלי לפיזיקה, אבל כזאת חרא של מורה עוד לא ראיתם. כמו שניבלו' אמר "לא כל הודעה ארוכה בפורום יכולה להחשב באופן אוטומטי למאמר ואנו נקפיד לשמור על איכות זו גם בעתיד" - ולמרות שזה בזבוז זמן לפי דעתי, זהו ציטוט ישיר (והשתלטות עוינת ע"י סוג ההודעות של 'ברייטמן'. ) - מי שגר בבית של זכוכית שלא יזרוק אבנים, או משהו כזה. אבל זה בסדר, אני מוחלת. אבל באמת, מי ייתן ותירשמו בספר החיים ולא בספר השני. - ההודעה שלי התייחסה אל הסקירה ולא אליו כבנאדם, כך שעלבון אני לא מוצאת. ואם אתם בחרתם להעלב עבורו זהו עניינכם. שוב, אני עומדת מאחורי כל מה שאמרתי. אמנם לאנשים בנט אין רגשות וכו' וכו' (היי, אני משתדלת) אבל עדיין, לפורום הזה יש איזשהו אימפקט. כנראה. עובדה שאנחנו כאן עכשיו. אה, נזכרתי שהסיבה שאני מתעקשת שלא להרגיש חלק מהפורום הזה ובכלל היא שאני יודעת שמחר אני יכולה להיעלם (וזה בעצם מה שיקרה
) בלי להשאיר עקבות ואף אחד לא יתהה וואטאבר האפנד טו בוגי, כנראה שהגעתי מאוחר מדי. שוב, אין צורך להרגיש רע, אני סתם מחפשת פאזה לתשומת-לב. זה אולי פערים בלתי ניתנים לגישור- אז כמו היום- אני לא יודעת מה איתכם, אני יכולה לחיות עם זה. למה אני כותבת כל כך הרבה? בוגי, מדברת עם עצמה, אבל נו, טוב תשייכו את זה למצב של קומה מוחית.
לשלומי זה מתייחס לכולם, בלה-בלה, אל תטרחו להגיב - אני נמצאת במרחק של 400 ק"מ, פשוט הייתי חייבת לסגור קצוות.

meindelbium

New member
לאלאלאלאלא.....400 ק"מ...

אני מבקש אני יודע שיש נציגי פורום מדן ועד אילת וגם אם ישראל הייתה 800 ק"מ והיא לא אז זה לא היה 400 ק"מ אני מהמר אפילו שבשני קווי אוטובוס אני יכול להגיע אלייך או לפחות אחד אחר מחברי הפורום סתם נהנה להיות קטנוני וההודעה שלך...את חייבת לכתוב איפושהו.. .

למעלה