The Doors-Riders On The Storm-I.M REMIX!!!!!

TRANCE ADDICT

New member
The Doors-Riders On The Storm-I.M REMIX!!!!!

The Doors-Riders On The Storm-Infected Mushroom RMX איזה רמיקס פשוט מושי מושלם!!! לעוף לעוףףףףףף$#@$!@!!! כל מה שהם נוגעים כרגיל הופך לזהב..... אינפקטד משרום אני אוהב אתכם!

Sputer

New member
אחח אחח

הוידאו של מקסיקו גיליתי אותו לפני כמה חודשים כבר חח ומאז חיכיתי כמו כלב טוב לשמוע את הבאסט רמיקס מתישו וזה קרה ביום שישי והעיף לי את החיים לאחת מארצות ערב חחחחח והרמיקס של ל דה דורס בנזונההההה :) אני מצפה מהבנאדם שקיבל תאלבום רמיקיסים שיהיה רחום וחנון ויעיף אותו לאינטרנט

TRANCE ADDICT

New member
ספוטר יגבר

נהנית בלייב בפורום?
איזה שאלה רטורית..... קיצר תעשה לי טובה תשלח לבחור הזה הודעה פרטית שבה אתה מתחנן שישחרר לנו הכל חחח האנגלית שלי עילגת רצח...

Sputer

New member
:)

ההופעה הכי טובה שהייתי בה וכל הקנאים שיורדים עליהם יכולים רק מה להזדיין חחח ולא נראה לי שהוא ישחרר אחי.. הוא גם חשף את עצמו חחח במקומו היתי מעלה לרשת בעילום שם והכל טוב באסה אני מת לשמוע . .

TRANCE ADDICT

New member
אהה ועוד דבר קטנטן

תקן אותי אם אני טועה אבל אתה היית בזמנו בפורום של אינפקטד לפני 4-5 שנים שעוד הכתובת הייתה infected-mushroom.de ?

Sputer

New member
הכתובת ההיא

היתה שייכת למישו שהיה חבר שלהם ועשה אתר לא רשמי . . לא היה שם פורום רשמי או משו . . בכל מקרה היה את האתר הישן ואת הפורום הישן של אינפקטד וכן אני שם משנת 2000 ככה חח חריף

Sputer

New member
חחחחח משו כזה

שמע האלבום האחרון לא תגלית פרט ל heavy והקטע האחרון שגם הוא נמאס אחרי כמה זמן אבל הופעה שלהם זה פשוט לעוף

TRANCE ADDICT

New member
חולק עלייך... :)

לפי דעתי אלבום מושלם...ובכלל עד היום כל מה שהם יצרו איי פעם מושלם :) מגע זהב יש להם... בלייב ביום חמישי בחיפה הם עשו שילוב של קונברטינג+אין פרונט אוף מי משהו מדהים.....אני נזכר בזה עכשיו ונהיה לי צמרמורת...

Sputer

New member
כן אני יודע אותה הופעה היתה בב"ש . .

גם אצלכם הם עשו יענו כאילו הם סיימו את ההופעה .. ואז חזרו לביקומיג אינזיין כאילו זה האחרון חביב ואז בא הרמיקס לבאסט ? חחחח שברו אותי בזה

goaguy

New member
סתם שאלה??

כמה אינפקטד משלמים לכם כדי שתזכירו אותם פעם בחודש??? אני מקווה שטוב.

Stoned Junglist

New member
..

GOAGUY, תן להם קצת להנות, אז אומן מצליח - תפסיקו לקטול אותם כל הזמן, אחלה הרכב ושיהיה לו רק בהצלחה. והרמיקס קצת מוזר.. אהבתי אבל תחילת הסוף, אם יש לך את כל השחרורים שלהם אני אשמח לנסות.

Sputer

New member
ושוב הקנאים באים

דוגמה יש 2390843209843902480 הרכבים שאני ממש לא אוהב אז אני קוטל כל אשכול עליהם ? שאני אתחיל לקטול פה את הדארק העלוב ?1 אם אתה לא אוהב אל תשמע ואל תגיב בטח לא כשזה בא מתוך קנאה

goaguy

New member
לא קוטל חס וחסה.....

אני גדלתי עליהם....... אני עוד שמעתי אינפקטד שלדובדב היה שיער רעמה. אבל אנחנו בפורום טראנס לא פורום גלגל"צ ו MTV.

Sputer

New member
נכון

וחלק מהטופיק הזה זה גם על ההופעה שלהם שבין השאר ניגנו טראנס ואם קשה לך לקבל את זה ידידי איי אם סורי . . .

TRANCE ADDICT

New member
איזה נסחף אתה...

ביום שינגנו בגלגלצ ואמ טי וי קטעים כגון: דיפלי רמיקס וישיוס דלישס איט אט ראו באסט אה מוב רמיקס ועוד ועוד אז המשיח יבוא בנתיים תמשיך לשמוע מוזיקה של agitato records...זה ממש מוזיקה ברמה...

למעלה