the destroyer of worlds

tanj

New member
the destroyer of worlds

בפרק ביום שלישי נתפסו החברים בכלא וברחו דרך הסטארגייט עם משמידת העולמות. הגברת השתלטה על המחשב,והעבירה עצמה לכוכב אחר. השאלה היא,למה... מי היא,מה האג'נדה שלה ולמה היא לא הינדסה מחלה דומה בכדור הארץ. לאן היא ברחה? היא קשורה בגאולד? יש לה נשק כף יד דומה... יש סיפור המשך לבחורה הזו?

Mארס

New member
בתור אחד...

שכמוך, רואה בקצב של AXN אני יכול לענות לך על שאלה אחת בלבד, או כמה
היא לא השמידה את כדור הארץ (יותר נכון לקרוא לה משמידה גזעים, אבל שיהיה...), היא לא עשתה את זה כי הם שיחררו אותה מהכלא. היא רושמת להם את זה בסוף: All debts have been paid (אם אינני טועה). זאת אומרת, הם שיחררו אותה, אז בתמורה היא לא תשמיד אותם הפעם... לבינתיים, עד הפעם הבאה שיפגשו. קשה לי להאמין שהיא מהגאולד, היא לא נראית כמו אחת(אבל אולי כי הייתה בכלא הזה, אז לא בטוח), ואם באמת לגאולד הייתה אפשרות להשמיד גזעים שלמים ע"י מחלה, כולם היו יודעים שזה מה שהם עושים, ובינתיים כל מה שידוע לנו זה על אישה אחת שעושה את זה. כנראה היא אחת שגילתה איך להשמיד רבים בצורה דיי מהירה וקלה, מדוע היא זאת? אני לא בטוח...

Ashrak

New member
../images/Emo58.gif

יש לגברת הנ"ל המשך בסטארגייט, ולמרבה ההפתעה תראה אותה בהמשך גם מתנשקת ומתמזמזת עם דניאל ((-:

adili6

New member
זה לא כ"כ גרוע כמו שזה נשמע...

כמובן
אם אני זוכרת נכון...SG-1 הגיעו לעולם כלשהו שמשהו לא טוב קרה בו...והייתה שם אישה צעירה שהיא ידעה לטפל בפצועים עם כל מיני תרופות לא מוכרות לכדוה"א. אני לא כ"כ זוכרת את ההמשך אבל...מביאים משום מה לכדור הארץ וכמובן "דני בוי" נדלק עליה... לאחר כמה זמן מבינים שהאישה הצעירה הזאת היא "משמידת העולמות"...מסתבר שקרה משהו על הכוכב הזה שגרם לה לשכוח מעברה כ"משמידת העולמות" והפך אותה לצעירה.. שוב...כל זה באמת קרה אבל אני לא כ"כ זוכרת את זה טוב כי ראיתי את זה לפני הרבה זמן... אם תחכה/י מספיק (אם אני לא טועה לעונה ה-4) תראה/י

tanj

New member
שאלה נוספת: איך בדיוק פירוס חיסל את הגואולד

ששלט על כוכבו? והאם הג'אפה שהיו אז,הפכו להיות עבדיו של פירוס או שחוסלו ג כן,והג'אפה שניראו בכוכב היו מזויפים?

adili6

New member
לא יודעת..לא אמרו שם איך הוא הרג אותו..

בקשר לג'אפה...סם אמרה (או שזה היה דניאל) שהם כן היו מזוייפים...שים לב שאין את הסימן שלך הג'אפה בזהב אלא במשהו מצוייר...

tanj

New member
הענין הוא

שדניאל ג'קסון שיער שהם מזויפים...דרך אגב, הסמל שלהם לא היה זה של אפופיס אלא אחד אחר. מה שמביא לשאלה הבאה: האם לכל אדון מערכת יש צבא ג'אפה שסמלם אחר? עד עתה ראינו רק ג'אפה של אפופיס כמו טיאלק,ברייטק והחיילים של אפופיס וקלורל.

כן, לכל אדון מערכת יש צבא ג'אפה שסמלם אחר

בהתאם לאדון המערכת. כל אדון מערכת מסמל "אל" ולכל "אל" יש סמל משל עצמו. לפי התיקון שקיבלתי (שם למטה) אדון מערכת זה גאולד שצבר כוח ועוצמה ושטחים ולכן גם יש לו צבא ג'אפה וכמות מאמינים... כדי שיידעו שג'אפה משרת "אל" כלשהו, יש עליו ציור בשחור על המצח ורק ל"יד ימינו" יש "ציור" בזהב (שזה בעצם יציקה שמן הסתם נורא כאבה בשביל ה"כבוד") שימו לב (בפם הבאה שאתם רואים ג'אפה) לציורים השונים. לברייטק ולטיאלק יש אותם ציורים כי הם שירתו את אותו "אל" - אפופיס... אבל ניתן לראות ציורים שונים מדי פם...

למעלה