The Daydream בבקשה אחלה משחק תהנו
3 3 שרונית New member 13/2/08 #7 התבלבלת במישחקים חח לאמשנה סיימתי, אין בכלל חלקים של פאזל עד היציאה חחחח היה קל יחסית למישחקים האלה
3 3 שרונית New member 13/2/08 #11 מצטערת לא הייתי פה אבל אני רואה שהסתדרת ) יש עוד משחק ? תמצא משהו מענין חחח, מצ'עמם ,ביטלתי את כל הפגישות שלי להיום.
מצטערת לא הייתי פה אבל אני רואה שהסתדרת ) יש עוד משחק ? תמצא משהו מענין חחח, מצ'עמם ,ביטלתי את כל הפגישות שלי להיום.
פ פורפורית 1 New member 13/2/08 #12 הי.אז מה אם מקס הסתדר ? תזרקי כמה רמזים לכאן,במיוחד במקומות שישנם קודים או שהם קשים להשגה.
3 3 שרונית New member 13/2/08 #15 הפלאפון אמור להיכנס למתקן ליד הטלויזיה, מתחת לצלחת יש כבלים תשחקי במשחק בטלויזיה כשתסיימי, תקליקי על הטלויזה המרכז בערך ואז תקבלי מפתח הקלפים זה רמז לאיפה הטנק אמור להיות
הפלאפון אמור להיכנס למתקן ליד הטלויזיה, מתחת לצלחת יש כבלים תשחקי במשחק בטלויזיה כשתסיימי, תקליקי על הטלויזה המרכז בערך ואז תקבלי מפתח הקלפים זה רמז לאיפה הטנק אמור להיות
O orlyalon New member 13/2/08 #16 יש פה מישהוא אני קצת תקועה ...../images/Emo46.gif יש לי את אותן דברים כמו ששירשרו תמונה לפני וחסר לי הטנק. יש לי גם סיכה שמצאתי מאחורי המנורה שליד הדלת. בבקשה עזרה.....
יש פה מישהוא אני קצת תקועה ...../images/Emo46.gif יש לי את אותן דברים כמו ששירשרו תמונה לפני וחסר לי הטנק. יש לי גם סיכה שמצאתי מאחורי המנורה שליד הדלת. בבקשה עזרה.....