The date has been set

Gilliana

New member
The date has been set ../images/Emo58.gif

בעקבות "טליתא קומי" - אני חוזרת לשאלת השאלות: מה היתה התגלית הגדולה של מאלדר ב-Mount weather שאודותיה כ"כ חשש לספר לסקאלי? הרי כבר מזמן היה ידוע לשניהם כי תתרחש פלישה וכי המועד שלה לא מאד רחוק. אז מה הסיפור כאן? אפילו מאלדר בעצמו אמר שהתאריך נקבע (וגם כאן לא ממש ברור מנין הגיעה אליו האינפורמציה - הרי רק שמענו את המעשן אומר זאת לג'רמיה סמית' ותו לא) אז פתאום דווקא 22 בדצמבר 2012 נעשה קריטי כ"כ? ואם זה היה ב-4 ביולי 2008 זה היה משנה משהו???

Ice Age

New member
שאלה טובה באמת

והתשובה האמיתית היא כנראה שזה פשוט חור בעלילה.

antreprize

New member
אני מקווה שיתחילו לשדר מהעונה ה-1..

..כי אני לא הבנתי כלום

אממ יש לי שאלה...

ידיעת התאריך היא לא דבר כזה חשוב?????? זאת ה- אמת. כל הדברים שגילה בדרך היו חלקים, הוא ידע שיש פלישה, וידע שהתאריך נקבע וידע מי נגד מי למה ואיפה .. אבל מה כל זה שווה אם הוא לא ידע מה התאריך.. כשיש מרוץ נגד הזמן לרוב כדאי לדעת מה הדד ליין.

Gilliana

New member
הכל נכון, אבל...

התאריך כאן הוא לא העיקר - העיקר הוא עצם העניין!!!

עצם העניין

עצם העניין הוא שהוא הבין שהכל ממשי. שהכל קורה ולו אין דרך לעצור את זה. אני חושבת שבשניה ההיא שהוא ישב מול המסך הוא הפנים את העובדה שהוא פשוט חסר אונים. לדעת משהו במעורפל או לדעת אותו בוודאות זה בכלל לא אותו דבר.. ובנודע לאינפורמציה, אם מוחי הנבוב איננו מטעני בפרים "בן אחד" שני אבות" המעשן חביבנו מספר למאלדר על הפלישה והתאריך המתוכנן.. אבל צריך לבדוק את זה..

Gilliana

New member
אם כך אז בכלל!

תעשי טובה, תבדקי כשיהיה לך זמן. משום שאם הוא ידע את התאריך כבר אז - זה מסבך את כל העניין אפילו עוד יותר!

אבל זה לא מה אני אמרתי...

לא אמרתי שהוא ידע את התאריך... את שאלת קודם איך מאלדר ידע שהתאריך נקבע כי הרי המעשן אמר זאת רק לג'רמיה סמית, אז אמרתי שלדעתי הוא גם אמר את זה למאלדר בפרקים הנ"ל..

Gilliana

New member
אבל עינת!!!

הפרקים האלה באים הרבה הרבה הרבה אחרי!!! המעשן אמר לג'רמיה ב-"טליתא קומי" - 5 דקות אחריו מאלדר הצהיר את אותו הדבר באזני X, איפה אנחנו ואיפה "בן אחד"?

אהה אז תגידי שדיברת על הפרק הזה

עוד לא הבנת שצריך להסביר לי לאט?????????? חשבתי שאנחנו מדברים בכלליות על העניין של איך מאלדר ידע מה ואיך.. טוב כנראה שהוא פשוט חכם.

Gilliana

New member
למה??? ../images/Emo123.gif

זה באמת מכעיס עכשיו. יש לך מושג לכמה אנשים עשית נזק עם הכותרת הזו ובלי סימון ספויילר??? עינת, לדעתי צריך למחוק את ההודעה הזאת מיד.

Ice Age

New member
לא מבין - מה זה משנה מה התאריך?

מה כל כך ספוילר בזה?

כל דבר הנוגע לעלילה ../images/Emo58.gif

ובמיוחד דבר כזה קריטי זה ספויילר. למה לגלות לכולם מה קורה בסוף?? מה שמאלדר גילה?

Ice Age

New member
תראי

זה לא שמגלים פה מי הרוצח בסוף הסרט. והיא אפילו לא אמרה אף מילה על פלישה. לא רואה עם זה שום בעיה.

אבל זה כי אתה ראית כבר הכל...

אל תשכח שמי שעכשיו מתחיל לראות עוד לא עבר את שלבי הגילוי האיטיים שאנחנו עברנו. ואם כבר מראש נגלה מהי האמת הסופית שמאלדר גילה זה מקביל לגילוי הרוצח בסרט.. חוץ מזה לשים אייקון של ספויילר לוקח חצי שניה אפשר לשים אם יש ספק , לפחות זה לא יזיק.....

למעלה