אני מצטערת,
אם בזבזתי לך חמש דקות מזמנך היקר לקרוא את "זיוני השכל" שלי, זה שאתה בוחר להתמקד במוסיקה ובמוסיקה בלבד זה דווקא מקובל מאוד בעיניי אני מבינה באיפה זה בא, אני לא אומרת שאני חס וחלילה מתעלמת ממנה אבל אישית אני נהנית לנסות ולהבין מה עומד גם מאחורי דברים מצורפים, ז"א סיפורים שמאחורי שירים ואלבומים שונים ובמקרה הזה של פינק פלויד זה גם עטיפות האלבומים. שכן אין מה לנתח עטיפות של הביטלס, אבל כשזה מגיע לפינק פלויד - בהחלט יש. משחבה רבה הושקעה בכל פרט ופרט באלבום הזה (וגם באחרים אבל זה שרשור דארקסייד אז אני אתייחס לדארקסייד), ובין השאר גם בעטיפה ובחוברת שמצורפת וכו'. יופי לך שאתה בן 33. היי, אני טלי, בת 15, ולא ברור לי למה הגיל קשור. אני לא מזלזלת בך או באהבה שלך למוסיקה טובה אבל לא ברור לי למה שני אנשים שמתעניינים במוסיקה מסוימת, ויש בינהם הבדלי גילאים ו"ותק" צריכים לקבל התייחסות שונה. כן, סביר להניח שאני יודעת פחות, אז מה זה לא אומר שמה שאני יודעת או איך שאני מפרשת דברים שונים זה אוטומטית ברובורים ובולשיט. מה מלמדים היום בבית הספר? שטויות. ראש סגור, זה מה. אני חושב שאנחנו צריכים לשמוח אם (לחלק מאיתנו) יש את היכולת לשמור על ראש פתוח.