THE DARK ONE בדרך חזרה!!

queensheila

New member
THE DARK ONE בדרך חזרה!!../images/Emo58.gif

אז ככה - רק עכשיו ראיתי שיש פורום מיוחד ל"יפים" וטוב שכך... בעיקר מכיוון שהסדרה המשעממת הזו תהפוך כנראה שוב למעניינת לפחות באופן זמני בעקבות חזרתה הצפויה בפברואר של מלכת הרשע של כל הזמנים...מלכת הדבורים המפורסמת(והמבין יבין) האחות הרחמנייה(גם המבין יבין) ה "סופר אימא" - צריך באמת עוד סופרלטיבים לדמות שהיא אגדה בעולם הסבון עוד בחייה?? - שילה קרטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ככה - רונדה פרימן מפיקת היפים הבטיחה בראיון חדש שבמהלך פברואר יהיה לילה "נוסטלגי" לדבריה שיכלול דמות מהעבר שהמעריצים יתרגשו מאוד לראות...היא הוסיפה שחזרת הדמות תגרום למה שהיא מכנה "אפקט דומינו" שישפיע על כל הדמויות בסדרה...המילים שרונדה השתמשה בהם "דמות מוכרת מהעבר" זה בעצם שם נרדף לשילה לפחות כך היה בפעמיים האחרונות שהיא חזרה...דבר שני - איזו דמות יכולה כבר להשפיע על כ"כ הרבה חיים מלבד שילה... דבר שלישי קטלין הדמות החדשה שמתמחה בפורסטר נמצאת אצלי ברמת חשד גבוהה ביותר כביתה של THE DARK ONE אולי זוהי דיאנה של מאסימו או בת של שילה ממערכת יחסים שהייתה לה ב 7 שנים שהיא לא הייתה בתכנית במהלך שנות ה 90...זה יכול להסביר את הופעתו של האבא במהלך חודש פברואר... בכל אופן - רונדה פרימן הבטיחה כבר לפני מספר שבועות ש"שילה בהחלט עוד תחזור" אבל היא לא הייתה מוכנה להתחייב על תאריך...אני מקווה שזה יקרה כבר בפברואר...

Guy K

New member
באמת תהיתי מתי תכריזה על זה רשמית..

התגעגעתי! אני לא יודע לגבי שילה, אבל אני בהחלט מקווה שנראה אותה חוזרת. כרגע יש כמה אופציות לחזרה של המלכה (וכאן מתחיל ספוילר, אז הסייד היקר, ושאר שונאי הספוילרים - לעזוב ומייד!) יכול להיות ששילה במאת קשורה איך שהוא לקייטלין. כל מה שאנחנו יודעים עליה כרגע היא שהיא תחיה רק עם אבא שלה, כבאי לטיני ששונא את הפורסטרים מאיזושהיא סיבה לא ידועה. שמעתי גם ניחוש ששילה היא בעצם הנזירה הצרפתייה שברוק שוחחה איתה בפרק של היום בארה"ב. הנזירה מתהדרת גם היא בשיער ארוך והיא בגיל מתאים. השחקנית היא שחקנית אחרת, אבל אני מתאר לי שלא תהיה להפקה בעיה לעשות קלוז אפ על הנזירה מתישהו בפברואר ולתת לה למשוך מסיכת גומי מהפנים ולחשוף את הפרצוף של המרשעת האהובה עלינו. בינתים אני עוד לא יודע מה קורה. האינטרנט רוחש שמועות (בעיקר בזכותך ובזכות קלארק שמפיצים אותם
) על קאמבק קרוב, אבל אם לאמר את האמת, אני באמת לא יודע איזו דמות מהעבר עלולה לחזור ולעורר אפקט דומינו בחיים של כולם. אה, יש מישהי. אומרים שדונה לוגן בדרך חזרה אל הסדרה - בתור מישהי שהיתה בקשר רומנטי עם קפטן ניק פיין בעבר. גם לג'קי יתגלה סוד בקרוב שהיא תצטרך לטייח, ויהיה גם מוות בתמונה. כל הסימנים האלו יכולים להצביע על שילה, אבל גם על כל דמות אחרת..

הדס123

New member
איזה יופי!!!

זה רעיון מצויין להחזיר את שילה, היא מוסיפה המון אקשן. ואת דונה לוגן מאוד אהבתי, זה יהיה נהדר לראות אותה שוב. כל הכבוד, זה תמיד אושר כאשר מחזירים דמויות מהעבר!

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

לא יודעת לגבי דיאנה של מאסימו. באופרות סבון נהוג לבגר ילדים, אבל לא עד כדי כך! כשברוק נכנסה להיריון, דיאנה הייתה תינוקת, ברוק עדיין בהיריון, ודיאנה כבר משהו כמו בת 20???
לא נראה לי הגיוני...

Guy K

New member
כן, אני גם בספק

אגב, בסוף מסתבר שברוק באמת במנזר נוצרי
לכי תסמכי על פורומים באינטרנט הא...?

למעלה