The Cullen אני עוסקת בעיצוב גרפי וסתם בא לי לשתף אותכם
H hadas cullen New member 5/4/09 #10 אזיה יפה!! את מעצבת מהמם! את יכולה לעצב לי משהו שקשור לדמדומים ולרשום דמדומים- כי מישהו באובסייה רצינית! אם ככה רושמים אובססיה
אזיה יפה!! את מעצבת מהמם! את יכולה לעצב לי משהו שקשור לדמדומים ולרשום דמדומים- כי מישהו באובסייה רצינית! אם ככה רושמים אובססיה
S still loving you New member 6/4/09 #21 ../images/Emo63.gif הצלחתי לקום ../images/Emo8.gif את כבר מכירה יפה את התגובות שלי ל...דבר המושלם הזה!!!!
../images/Emo63.gif הצלחתי לקום ../images/Emo8.gif את כבר מכירה יפה את התגובות שלי ל...דבר המושלם הזה!!!!
S still loving you New member 6/4/09 #26 ../images/Emo63.gif זה הכל באשמתו הוא כזה יפה, מה לעשות שאני לא מצליחה להשתלט על עצמי כשאני רואה תמונות שלו?
../images/Emo63.gif זה הכל באשמתו הוא כזה יפה, מה לעשות שאני לא מצליחה להשתלט על עצמי כשאני רואה תמונות שלו?
S still loving you New member 5/4/09 #9 ../images/Emo63.gif MAMA LOVE!!!! מלא אייקונים של ריר...........................
ס ספירצ New member 5/4/09 #7 יאא ממש יפה O: ואני חשבתי שדוד שלי הוא הרוברט היחיד שקוראים לו בבית בובי ><"