The Cones of Dunshire ספטמבר 2022 – סיכום חודש 🐳🙀🎒🍌📺🍕🎠⚓📶

Lhuna3

Well-known member
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: אוי זה מזכיר לי איזה סרטון שראיתי בפייסבוק של איזה מישהו ששואל אנשים ברחוב שאלות ממש פשוטות והם מסתבכים ממש. אחת השאלות הייתה "אם נולדתם לפני 10 שנים, בני כמה אתם עכשיו?" והיה איזה מישהו אחד שממש הסתבך עם זה וזה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי:-D אני חייבת למצוא את הסרטון הזה אח"כ. אין לי כוח לחפש עכשיו.
חחחחחחחח
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? אני צריכה למנות אותם ואתם תסבלו ביחד איתי - לקסה, מייקי, טי-בריידי, אנאבל, אולי, מסי, באדי, ווינסטון, סטלה, סר, מונה, לולה x2, בני, טובי, ווילקו, צ'ארלי, דייזי. זהו. טוב בטח יש עוד אבל אם אני לא זוכרת אותם בשלוף זה לא חשוב. ואין לי כוח לספור את זה אז בואו נגיד שיש שם 10.
18. על לא דבר. וזה גם ממש הרבה.
|לימון| דמויות החודש: אוליביוש כפרעליה|לב|
|לב|
|לימון| שחקני החודש: כל הקאסט של פרינג'. ראיתי אתמול איזה סרטון מהפאנל קומיקון של עונה 3 שלהם ושאלו אותם איזו סצינה מהסדרה שהם לא מופיעים בה היא האהובה עליהם וחצי מהם התחילו להתבכיין שם מהתרגשות כשהם דיברו על סצינות של אחרים וזה היה כזה חמוד|לב|
וואי אני מקווה גם לראות את זה, כמובן אחרי שאסיים את הסדרה.
|לימון| קראש החודש:
הנסיכה הזאת|לב|
😍 😍 😍 😍 😍
|לימון| ציטוט חודשי:
מי מתנדב ללמד את סהר איך מתקלחים:-D|פנים|
צפה בקובץ המצורף 61885
חחחחח אוי ויי.
|לימון| סיבה למסיבה: יש לי יומולדת 🥳 🥳 וגם התחילו לצלם את עונה 3 של תוכנית הבוקר🥳🥳
מזל טוב על שניהם!! |עוגה||עוגה||עוגה|
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אני אספר לכם אח"כ את הסיפור של זאב הערבות.
הגיע הזמן |שפם|
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? אתם זוכרים את הספרים של צמרמרות? הם היו מאוד פופולארים כשהייתי ביסודי. באיזשהו שלב היה להם קטע מגניב שמתחילים לקרוא פרק ואז בתחתית העמוד יש 2 אפשרויות של המשכים פוטנציאלים. נגיד יש דמות שניצבת מול דלת ואתם בוחרים אם היא תפתח אותה או תסתובב לאחור ותברח (תזכרו שאלו ספרי אימה, אז מאחורי הדלת יכולים להיות דברים מפחידים), ואז אם נגיד בחרתם שהדמות תעבור בדלת אתם עוברים לעמוד מסוים וממשיכים לקרוא משם, ואם אתם בוחרים באופציה השניה, מעבירים אתכם לעמוד אחר להמשיך משם. ואז לאורך כל הספר יש כל מיני אופציות שמעבירות אתכם לעמודים שונים במקום לקרוא את הספר מההתחלה עד הסוף כמו ספר רגיל. היה בזה משהו ממש מגניב ואני חושבת שצריכים לעשות ככה עם פאנדומים בטלוויזיה. תחשבו שאם נגיד היו עושים את זה במאה, בסוף עונה 2 נגיד נותנים לצופים לבחור אם קלארק מורידה את הידית או לא. או נותנים לה לבחור בין לקסה לבלאמי ואז ממשיכים לצפות בהתאם לבחירה שלכם. ואז ככה כולם מרוצים ואין מלחמות פנדומים:-]
אז ככה:
א. אני לא קראתי את צמרמורת, אבל הקטע הזה של לבחור משתי אפשרויות ולעבור לעמוד בהתאם התחילה בסדרת ספרים אחרת שכן קראתי וזה היה מגניב.
ב. הסדרה מראה שחורה בנטפליקס עשתה לזה כבר עיבוד לטלויזיה, אבל רק של פרק אחד. בחרנו באמת בעזרת השלט את האופציה להמשיך איתה. למי שרצה לראות את כל האפשרויות (כמוני, וכמו שנהגתי לעשות גם עם הספרים בילדות) זה לקח איזה 3 שעות צפיה.
(והוצאת הספרים של הסדרה המקורית הגישה נגדם איזה תביעה על הפרת זכויות יוצרים נדמה לי, לא יודעת מה נסגר עם זה.)

אז כן, זה יכול להיות מגניב בסדרה עלילתית שלמה (רק אני רואה בעיה שלאובססיביים כמוני כאמור, זה יקח שנתיים של לסיים בינג' של כל האופציות |חבול| אז אולי עדיף שלא.)
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? אלישיה קלארק ואוליביה אדומה.
חחח זה יהיה... מעניין.
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? אם התשובה שלי היא לא, אני עדין צריכה לנמק? אבל כן הייתי שמחה ליקום מקביל בלי יתושים וג'וקים ושמישהו ימציא איזה פורטל שיעביר אותי לשם.
אוי כן, ויותר חשוב מבחינתי - בלי נחשים!
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? הייתה לי פעם כלבה שקראו לה פולי אוסטר והיא מתה אחרי פחות משנה איתנו. מאז לא היו לי עוד חיות. אבל בחרתי לכלבה של השותפה שלי את השם (לקסה) אז היא סוג של חצי שלי. (אבל רק כשהשותפה מסכימה להלביש לה ג'רזי של הסיהוקס אני לוקחת עליה בעלות)
מאיפה הגיע השם פולי אוסטר? זה לא מוכר לי אבל נשמע ספציפי מידי להיות מקרי.
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תשכחו את המזגן בעבודה על חום כי תרצו למות ביום למחרת.
OMG האימה!
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? האם אתם נוהגים להגיע לעבודה שיכורים.
:-D
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תעירו אותי שארוחת הערב מוכנה.
OK בשביל זה לא צריך קריוגניקה.
|עוגיה|ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. היה לי קראש על אמנון ליפקין שחק שהיה הרמטכ"ל בזמנו והלכתי לקומת הארכיון של הספריה שלנו וגזרתי תמונות שלו מכל הארכיונים של עיתוני "במחנה" שהיו שם ותליתי אותם על הלוח שעם שהיה מאחוריי בכיתה.
:-D (סורי אבל זה קראש מוזר)
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
חח לוטו מזכיר לי שביציאה מהכביש המהיר לכיוון הבית שלי יש לוח חוצות ענק עם המספרים של הפאוור בול וכל הלוטו-ים האלה של האמריקאים ולפעמים יש שם מספרים ממש גבוהים (לא מזמן זה הגיע ללמעלה ממילארד) אז כל פעם שאנחנו נוסעים ליד זה, אחד העובדים שואל "מה הייתם עושים אם הייתם זוכים בסכום הזה" ואז כולם מתחילים לפנטז על כל מיני דברים (אצל כולם זה תמיד מתחיל בטיול מסביב לעולם) ואני תמיד עונה את אותה תשובה - מיטה של סליפ נאמבר. וזה מעצבן אותם ברמות שאני אפילו לא יכולה להסביר לכם:-D כי הם חושבים שאני צוחקת והם לא מבינים למה אני לא מסוגלת לענות ברצינות. אבל בחיי שזה הדבר הראשון שאני קונה:-D
:-D (מה כל כך טוב במיטה הזאת?)
ובכלל לא אכפת לי לטייל מסביב לעולם|שפם| לא מבינה למה הם כל הזמן שואלים אותי לאן הייתי מטיילת, כאילו זה חובה ללכת לטייל אם זוכים בהרבה כסף.
ז"א, כן הייתי טסה להופעות וכאלה. אבל לייק, הייתי טסה להופעה ואז חוזרת הביתה למיטה שלי. לא מענין אותי לטייל שם. it's too peopley out there|שפם|
זה נכון.
תיעוד לזה שפעם אמרתי לליאורה שאני לא אוהבת את פרינג':-D (אם כי ראוי לציין- היא פשוט עיצבנה אותי וחשבתי- כמו ילד קטן- שאם אני אגיד לה שאני שונאת משהו שהיא אוהבת זה יעצבן אותה. it didn't:-D)
צפה בקובץ המצורף 61886
מובן לי בהחלט.
זה ממש הצחיק אותי:-D
צפה בקובץ המצורף 61887

מי צילם אותי? :-0
צפה בקובץ המצורף 61888

אני, מוצאת השראה בדברים הקטנים...
צפה בקובץ המצורף 61889

חח פירסמתי את זה בסטורי שלי, הבוסית שלי הגיבה לי ב"מה הבעיה? את בת 26, העשור האחרון היה קורונה, זה לא נחשב" :-D
(הייתי משאילה לה את הבדידים שלי אבל הם עדין אצל מילי:-P:)
צפה בקובץ המצורף 61890

לא מבינה למה זה כל כך קשה להבין?!
צפה בקובץ המצורף 61892

the struggle is real
צפה בקובץ המצורף 61891
כן :-D הכל נשמע לי מדויק למדי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וכול הסדרות חוזרות, מה שאומר שצריך לרענן חומרים ולהשחיז מחדש את המקלדת(ולוודא שאני זוכרת את הכינויים שנתתי לדמויות!).
here come the rants
|אבטיח| שם: עדי |נחש| קוקס.
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: 0? מה זה השאלות נוסח ניק.
כמובן שזה שאלות נוסח ניק
הרי כל הקטע הזה של השאלונים האלו הוא המצאה שלי
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? 15-20?
הולי שיט, זה המון, לא?
איך הגעת לכל כך הרבה?
(כלומר לפחות לכל כך הרבה שחיים עדיין כיום)
|לימון| סדרות החודש: סאנדמן!!!!!!!!!!!
יאיי
|לימון| סרטי החודש: אין שינויים מסעירים בתחום.
נשמע כמו שם מעניין לסרט
|לימון| שירי החודש: כנ"ל.
זה שיר של נועה קירל?
|לימון| ספרי החודש: קצב המלחמה(פעם שנייה, הפעם בעברית, גנזך אורות הסער 4) LATE SHOW (מייקל קונלי, עוסק בבלשית בלוס אנג'לס שעובדת משמרת לילה), אגם החלומות ושהיינו בנות ים.
לפחות אנחנו יודעים שאת מנצלת את זמנך טוב כשאת פחות כותבת כאן
|לימון| דמויות החודש: חלום ומוות.
חחחחחח בכל חודש אחר זאת הייתה תשובה מאוד מוזרה לשאלה
|לימון| שחקני החודש: טום מה שמו שמשחק את חלום, מה שמה ששיחקה את מוות ורוב הקאסט של סאנדמן.
בהחלט
|לימון| קראש החודש: חלום.
צפוי
|לימון| ציטוט חודשי: אין לי כוח.
אמרה עדי|נחש| בתחילת החודש שעבר כשהיא נשאלה למה היא לא עונה לשאלון החודשי
|לימון| סיבה למסיבה: אני עונה על השאלון לא?
זה נכון
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: מה אני דילן?
אולי את משתמש פיקטיבי שדילן משתמשת בו כי היא לא רוצה להודות שהיא קוראת ספרים שלא נכתבו על ידי סלבריטאים הוליוודים.
(יכול להיות שאת משתמש פיקטיבי ואת אפילו לא יודעת את זה)
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: לא יודעת, החגים הולכים להיות יותר זוועה מבדרך כלל.
איך הם יכולים להיות אפילו יותר זוועה מבדרך כלל?
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? עם רצח של אנשים אמיתיים.
את זה באמת עדיין לא עשו. לפחות עד כמה שידוע לי. (אם כי יש כמה מדינות שאני יכול להאמין שאולי יצליחו לעשות את זה באופן חוקי בהם)
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? בנסון וסטייבלר! כבר יש לי כאבי ביצים רק מלראות אותם.
בנסון היא מSVU נכון? מי זה סטייבלר?
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? לא יודעת, לא זוכרת סדרות ילדים.
מזכיר לי את הבדיחה שאני אומר כשאני אוכל ארוחת ילדים:
"לילדים באמת יש את הבשר הכי טעים"
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? כן! כי אני רוצה שחייזרים יבואו לקחת אותי אחרי שנחרב לגמרי את העולם שלנו.
אבל חייזרים זה מפלנטה אחרת, לא מיקום אחר.
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? 5: 4 כלבים וכלבה. את כולם!
כולכם מניאקים שכמובן אומרים שאהבו את כולם שווה והשאירו אותי אוחז בחרא
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. תקראו ספרים.
אכן עצה טובה.
קצת מגעילה לאנשים שאין להם את היכולת לקרוא, אבל בסדר.
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : אף פעם.
שאלה מעניינת - האם עדיף להיות מת או להיות בהקפאה קריוגנית לעד?
אפ אפשר לחלום כשנמצאים בהקפאה קריוגנית אז נראה לי ברור שעדיף ההקפאה. אבל אם לא, אז איזה יתרון יש ללהיות בהקפאה לנצח על פשוט מוות?
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. לא.
אוקי ועכשיו השאלות הבאות: מה הכתובת שלך? ובאילו שעות את עובדת השבוע?
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. באתי ביום הראשון ללימודים על לק מזעזע וכל המורות היו בהלם (אני זוכרת שאיזו מורה שעדיין לא לימדה אותי קודם, עצרה ליד השולחן שלי בזמן שעשינו מטלה כול שהיא וכל פעם היא הצליחה להרים עוד יותר את הגבה).
חחחחחחחח
וזה עוד ממורות, לא בדיוק קבוצה שידועה בטעם הטוב שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
|לימון| ציטוט חודשי:so i changed the lightbulb , and crossed the street, and walked into a bar...then i realized -MY LIFE IS A JOKE
נשמע אופטימי
|לימון| סיבה למסיבה:אין
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר:דיסני! וגאס, ואז דיסני!
נראה לי שזה סיבה מספיק טובה למסיבה...
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד?תכנית נקיון באקסטרים
די משוכנעת שיש כאלה. בת דודה שלי כל הזמן צופה בהן.
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)?מאמין,אין לי נימוקים מדעיים
ומה עם נימוקים לא מדעיים?
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. wear sunscreen\talk to somone you trust
ומה אם אתה לא סומך על אף אחד? דבר לעצמך? שמעתי שזה בונה אישיות...
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? קוטג' ,חביתה וירקות
בהחלט מתאים לי עכשיו!
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : שימצאו דרך להפוך אותי לבן אלמוות
לחיות לנצח נשמע מתיש מידי.
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.-שלושים שנה ,לך תזכור
אני זוכרת את אותם 4 סיפורים שנראה לי סיפרתי כבר כמה פעמים פה.
אבל אולי הגיע הזמן שיפסיקו למחזר שאלות:-P:
|לימון| קראש החודש:גומיגם
הגלידה? כי גם אני רוצה!
|לימון| סיבה למסיבה: לאמא שלי יש יום הולדת 75 מחר.
מזל טוב!!! קולולולולולולו🥳🥳🥳🥳
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אני כותב ספר על מרגלת עם מחלת נפש.
נשמע מענין.
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: לחגים כמובן.
|כן||מאוהב|
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד?ריאליטי ארכיאולוגיה, אנשים שאינם אנשי מקצוע ימצאו עתיקות ויקבלו ציון על משימות.
נשמע כמו מתכון לאסון האמת. אני לא באמת סומכת על אנשים ללא ההסמכה הדרושה לחפור במקומות שהם יכולים להרוס את מה שמצאו.
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תחזור 1999.
לחזור אחרוה בזמן גם אני רוצה. עם הידיעה של המספרים הזוכים בלוטו זה יכול להיות נחמד.
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. הייתה לי מורה פרטית לערבית, כשרציתי לשפר ציון בסוף י"ב. היא הייתה נשואה ובעלה היה נכנס במהלך השיעורים הביתה, כשחזר מהעבודה. הוא היה מתחיל לדבר משונה ונדמה לי שפעם הקיא. למרות זאת, זה לא פגע בריכוז וסיימתי בציון 88 את המקצוע.
אוי זה נשמע די נוראי.
|אבטיח| שם: לונה3.
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: 0.
די משוכנעת שבמקרה שלך התשובה עדין תהיה |אליהו|
|לימון| סדרות החודש: פרינג' - שהיא באמת אחת מסדרות המד"ב הטובות ביותר, עם עלילה הרבה יותר מעניינת ומוצלחת משציפיתי (לפחות עד לאן שהגעתי עד עכשיו), וגם הרבה רגש שעובד היטב. (קצת חבל שהיא מתחילה כמו משהו פרוצדורלי-על-טבעי הכי גנרי ונדוש - כי זה מנע ממני לצפות בה הרבה שנים עד עכשיו.)
|כתר||לב|
|לימון| שירי החודש: לזכרו: צביקה פיק - נאסף תשרי
|לב|
|לימון| דמויות החודש: אוליביה, פיטר, וולטר, אסטריד ועוד כמה שלא ארשום מחמת ספוילרים (פרינג').
|כן||מאוהב|
|לימון| קראש החודש: פיטר בישופ 😍😍😍😍😍😍😍

|לימון| ציטוט חודשי: Why would anyone kill a scientist? What have we ever done? (וולטר בישופ)
|לימון| סיבה למסיבה: שנת הלימודים התחילה, כלומר מרחב ציבורי שקט יותר במשך היום :-D

|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: נסעתי החודש ברכבת ישראל בפעם הראשונה מאז ש... מזמן מאוד 😳 גיליתי ש: היא עדיין מפוצצת חיילים ואין מקום לשבת, יש בתקרה הרבה שקעים להטענת טלפונים - אבל את המטען צריך להביא לבד, ולא התכוננתי מראש אז לא היה לי והייתי בהיסטריה שתגמר לי הסוללה אז ביליתי את כל הנסיעה בלי לפתוח אותו כמעט! ניסיתי לפחות להציץ בטלפונים של אנשים לידי.
אני לא יודעת למה הגילוי שלך של "צריך להביא מטען לבד" כל כך הצחיק אותי, אבל צחקתי איזה 3 ד':-D:-D
וגם המחשבה עליך דוחפת את האף למסכים של אנשים אחרים שעשעה אותי:-D
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? ריאליטי גירושין. משהו כזה שעוקב אחרי שני בני הזוג במאבק גירושין בזמן אמת, ואולי גם הצופים ישתתפו בהצבעות איכשהו לגבי הטענות והדרישות של כל אחד מהם, מי צודק, מי הרע, מי הטוב, מי צריך לקבל את הבית והכלב, אצל מי צריכים להיות הילדים (אוקיי זה מוגזם) וכו'. מרושע וצהוב - אבל פוטנציאל לרייטינג ענק לדעתי.
אוי זה נוראי:-D
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? הדוקטור (של טננט) עם ספייק מבאפי.
זה בהחלט נשמע מענין|כן|
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? אין לי תשובה טובה לזה.
זה לא שאין לך תשובה טובה לזה, אין לך תשובה לזה בכלל|שפם|
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? כן, בהחלט.
לא במובן של סרטי מד"ב של יקומים מקבילים במימד אחר עם עולם דומה לשלנו וכו', אלא פשוט כמו שהפלנטה שלנו היא אחת מהרבה פלנטות, ומערכת השמש שלנו אחת מהרבה מערכות שמשות, והגלקסיה שלנו היא אחת מהמון גלקסיות, אז הגיוני לי שזה נמשך באותה צורה הלאה והיקום שלנו הוא אחד מהרבה יקומים שיש מעבר לו ומסביבו.
כלומר אני רואה בגדול שתי אפשרויות: או שהתבנית הזאת ממשיכה עד אינסוף ותמיד יש עוד רמה מעל, או שברמה כלשהי זה נעצר (ואז או שבאמת אין כלום מעבר לה, או שיש עוד דברים אבל הם יחודיים ולא כמו בתבנית הזאת).
אבל גם אם התבנית נעצרת איפשהו, אני לא רואה היגיון לחשוב שזה דווקא ברמת היקום שאנחנו מכירים כרגע, זה סתם יהירות חסרת בסיס להגיד: "זה המקסימום שאנחנו יכולים לראות, אז כנראה שזה כל מה שקיים." פעם גם לא ידענו שיש עוד פלנטות ועוד גלקסיות.
אוקיי כן, אני אעתיק ממך את התשובה (מבטיחה אבל לא לעשות את זה בזמן שהבוחנת מסתכלת).
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? היתה חתולה למשפחה כשגרתי אצל ההורים, אח"כ חתול שהיה לי כשעברתי לגור לבד, ואחרי שהוא נפטר - החתולה שעכשיו. אז שלושה. ואת כולם אני אהבתי ואוהבת אותו דבר |לב|.
עוד פעם אין לך תשובה לשאלה שאת שאלת|שפם|
אגב, כשעניתי בכלל לא שמתי לב שיש חלק שני לשאלה. אופס.
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תעשו דברים רק כי ככה כולם עושים. תבררו מה באמת מתאים לכם.
|כן|
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? בא לך פיצה/מאפה/גלידה/שוקולד - האם תצליחי להתאפק ולוותר?
זו גם תהיה התשובה שלי.
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? הכי בסיסי: פלאפל, חומוס/טחינה, סלט ירקות רגיל. את הצ'יפס מעדיפה בשקית בצד.
אני מעדיפה את האוכל מהשאלה הקודמת שלך.
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשיווצר קשר עם תרבות חייזרית מתקדמת, או שמסע בחלל העמוק יהפוך לאפשרי וזמין (בעקבות פריצת דרך שתתגבר על המחסום של מהירות האור וכו'), או בשנת 5000. מה שיבוא קודם.
אני לא יודעתש אני רוצה להתעורר לאף אחד מאלה:-D
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. כן, פעם חזרתי מבית ספר והבית נראה די מבולגן אבל לא מאוד, בעיקר חדר השינה של ההורים שלי היה הפוך עם כל התוכן של המגירות שפוך על המיטה. אני חשבתי שזה סתם אמא שלי התחילה לעשות איזה סידור מחדש והלכה לאנשהו, אז נהגתי כרגיל - חיממתי לי צהריים, ראיתי טלויזיה... ורק כשאבא שלי הגיע הביתה הוא התפלא עלי "מה את לא רואה שפרצו לנו?"
:-D:-D:-D
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.
היתה לי מחנכת ביסודי שיותר מפעם אחת היא בלעה זבוב באמצע השיעור :-D
אוי ואבוי;-#
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
צפה בקובץ המצורף 61829
:-D:-D
זו אני!
הייתי עושה את זה פעם. היום אני פשוט מתנצלת שאני צריכה לדרוך אבל הולכת רגיל. אולי עם צעדים טיפה יותר גדולים כדי לעשות כמה שפחות צעדים, אבל זה בעיקר כדי להראות שאני לא זורקת זין, לא כי זה באמת משנה את העובדה שיצטרכו להעביר שוב סחבה.

Lion_Heart

Well-known member
וכמה חתולות וכלבות?
הרבה
סדרה נהדרת! סיפור אהבתם של דונלד ודייזי! כל כך חמוד ומתוק! ואחותו של דונלד...כל כך מצחיקה!!!
חחחחחחחחחח

תהנה
עושה תכנונים ברגע זה ממש
אני בשוק אם אין תוכנית כזאת כבר, אבל בטח לא מספיק כדי לכנות את זה ז'אנר

מי? ומי?
אתה לא יודע? ואתה מנהל פורום טלויזיה???
בהחלט לא יצטרכו לשנות יותר מידי כדי שזה יהיה למבוגרים
כנראה שלא...חוץ מקטעי האלימות והסקס
כן, קשה לי לדמיין מה אנשים ענו בתור הנימוק שלהם
שאלה טובה
את כולם הכי אהבת... אבל אתה אומר שאתה לא זוכר אותם
אובדנם עדיין כואב לי מאוד
אלא אם כן המישהו שאתה בוטח בו הוא השמש
מה?
כלומר זה קרה?
לא רוצה לדבר על זה
צירוף מקרים - הבוקר שמתי חביתה בפיתה
כיף לך!
המושג "בן אלמוות" הוא מאוד פוגעני בבנות
אם אחיה לנצח,לא יהיה אכפת לי
וואו, חתיכת סיפור. היית צריך לחלק פופקורן
על חשבוני? נראה לך?
אני באמת זוכר שפעם הייתה בבית ספר ולמדו תנ"ך ואז עשו מבחן בתנ"ך והייתה שאלה שענית עליה לא נכון ואז כל שאר הילדים לעגו לך על כך שטעית
אני זוכר פעם שהכנתי פלאפל בפיתה בכלכלת בית ...יאאמי

Lion_Heart

Well-known member
נשמע אופטימי
חשבתי ככה
נראה לי שזה סיבה מספיק טובה למסיבה...
אחגוג שאהיה שם
די משוכנעת שיש כאלה. בת דודה שלי כל הזמן צופה בהן.
אה
ומה עם נימוקים לא מדעיים?
יש לי המון
ומה אם אתה לא סומך על אף אחד? דבר לעצמך? שמעתי שזה בונה אישיות...

בהחלט מתאים לי עכשיו!
בתיאבון!
לחיות לנצח נשמע מתיש מידי.
אני אסתגל! קודם שאתחיל לחיות לנצח!

LeAnnDylan

Well-known member
|אבטיח| שם: עדי |נחש| קוקס.
משום מה קראתי את זה כ-🥥 וחשבתי לעצמי שמבין כל הפירות שיכולת לאמץ לעצמך לשם, בחרת אחד ממש לא מענין.
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: 0? מה זה השאלות נוסח ניק.
כולם פה מתדרדרים מהר מידי.
|לימון| סיבה למסיבה: אני עונה על השאלון לא?
האם את באמת עונה על השאלון או שזו רק אשליה אופטית.
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: מה אני דילן?
כולם היו רוצים להיות דילן, אבל במקום זה כולכם הפכתם להיות ניק.
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: לא יודעת, החגים הולכים להיות יותר זוועה מבדרך כלל.
אני אשתדל ליהנות גם בשבילך, כי החגים שלי הולכים להיות מעולים|מאוהב|
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? עם רצח של אנשים אמיתיים.
אני לא יודעת על מה את חשבת, אבל אני חשבתי שאפשר לעשות ריאלטי נידונים למוות ולהצביע לאיזו שיטת מוות יזכו האסירים. ובסוף כול עונה מתוך 12 מתמודדים, הקהל בבית יצביע על פושע שיזכה לחנינה. וול, לא בדיוק חנינה, הוא יקבל life without parole, אבל לפחות לא גזר דין מוות.
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? בנסון וסטייבלר! כבר יש לי כאבי ביצים רק מלראות אותם.
איכס, אני באמת לא מבינה למה אנשים רוצים אותם ביחד. לאוליביה מגיע כל כך הרבה יותר טוב ממנו ומכל הפרטנרים הדוחים שהביאו לה במהלך השנים.
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? כן! כי אני רוצה שחייזרים יבואו לקחת אותי אחרי שנחרב לגמרי את העולם שלנו.
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : אף פעם.
הם לא יקחו אותך כי את תמשיכי לישון והם יסעו בלעדייך.
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. באתי ביום הראשון ללימודים על לק מזעזע וכל המורות היו בהלם (אני זוכרת שאיזו מורה שעדיין לא לימדה אותי קודם, עצרה ליד השולחן שלי בזמן שעשינו מטלה כול שהיא וכל פעם היא הצליחה להרים עוד יותר את הגבה).
נשמע כיף.
|אבטיח| שם: נראה לי שהייתי צריכה לבחור כינוי אחר :-D|פנים|
זה בסדר, נראה לי שהרוב פה עם כינויים שהם בחרו לפני עשור והם לא רלוונטיים לכלום
חוץ ממני, שאני כנראה ידעתי לבחור כינויים בקפידה כבר ב-2004, לכן אני מוצלחת יותר מכם|חיוךרחב|
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: שאלה מעניינת

|לימון| סדרות החודש: פרינג'
תשובה נכונה!
זכית בעוגיה!|עוגיה|
|לימון| ספרי החודש: עדיין לא מוצאת מספיק מוטיבציה לפתוח ספר אבל עכשיו כשיש לי מנורת לילה וספרייה קטנה בחדר, אולי זה יעזור.
ספרים זה אוברייטד. יש לנו את עדי נחש שתקרא בשביל כולנו ותבוא לעשות לנו תקצירים.
|לימון| דמויות החודש: אוליביה דנהאם :-]
כן!|מאוהב|

|לימון| ציטוט חודשי: זה כבר בחירה שלך - אבל אם את רוצה את יכולה לצטט אותי - למעשה זה עכשיו ממש יכול להיות הציטוט שתשימי בתשובה לשאלון של חודש הבא (כולל החלק שבסוגריים) וגם לא כתבתי כלום בפתקים שלי (אבל זה באמת נכון).
לצטט את ניק זה אף פעם לא דבר טוב:-D
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אימא שלי לא ממש אוהבת כלבים אבל הכלב שלנו מטורף עליה. פעם אחת חזרתי מטיול איתו ושאלתי אותו: "אימא בבית?" והוא התחיל להתחרפן במעלית כי הוא רצה לראות אותה. לא ראיתי כזה דבר, היא לא יכולה לצאת איתנו מהבית סתם ככה כשאנחנו יוצאים לטיול אחרת הכלב יחפש אותה.
חחח לבוסית שלי הייתה פעם כלבה שהייתה שונאת כלבים אחרים. היא תמיד הייתה תוקפת אותם משום מה. אבל הייתה כלבה אחת בשם סטלה שהיא לא שנאה והייתה סוג של משחקת איתה, אז כל פעם שהיינו רוצים לקחת אותה לטיול היינו שואלים אותה "את רוצה ללכת לסטלה?" והיא ישר הייתה רצה לדלת להביא את הרצועה שלה וקופצת מהתלהבות:-D (שום דבר אחר לא היה גורם לה ללכת לדלת להביא את הרצועה).
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? אני ארמה קצת ואומר באפי ואנג'ל :-P:
האם זו באמת רמאות אם לא הוגדרו חוקים מראש?
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? סמי הכבאי!
אני חושבת שיש מספיק תוכניות של כבאים:-D
האמת שבובי מ-9-1-1 נראה באופן מחשיד כמו סמי הכבאי. אז מי אומר שהוא לא מבוסס עליו?:-P:
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? לא, לא יודעת למה, אני צריכה הוכחות חותכות לפני שאני מאמינה במשהו.
פייר אינף
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? שאלה טובה, זה קצת מסובך כי אומנם אני זוכרת שתמיד היו כלבים כשגדלתי אבל הם לא היו באמת שלנו. לאחותי הייתה כלבה שהכרתי מאז שהיא הייתה גורה ואני הייתי בת 9 אז אומנם היא לא הייתה שלנו אבל הייתי קשורה אליה. אבל באופן רשמי 3 כלבים.
כלבים של אנשים אחרים זה חמוד יותר מכלבים שלך. כי לא צריך לטפל בהם. זה כמו ילדים. זה חמוד יותר כשזה לא מעיר אותך באמצע הלילה:-P:
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. לכבס את הבגדים הפוך.
זה באמת חשוב, והלוואי שהייתי מקפידה על זה.
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? את יוצאת מהבית?
בשביל מה לך לצאת, יש מיליון מעלות בחוץ|מזיע|
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? מעדיפה את האוכל שלי בלי פיתה/לחם.
|כן|
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תהיה הוכחה ליקומים נוספים :-P:
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. אני צריכה לחשוב על זה. מצאתי. אני יושבת במבחן בגרות, קרוב לשולחן שלי יש את המשגיחה ומאחורי מישהי מבקשת שאגלה לה תשובה לשאלה |חבול| וזה קרה לי פעם נוספת עם מישהי אחרת רק שבפעם ההיא ליד השולחן שלי עמדו מנכלית ביה"ס, המנהל, המורה של המקצוע והמשגיחה (!!) בשתי הפעמים עשיתי את הדבר היחידי שיכולתי לעשות באותו רגע, להתעלם.
איזה בנות סתומות|פנים|
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה? אם זה בסדר להרים לעצמי לרגע, אז להגיד שאני גאה בעצמי שאני פעילה בפורום הזה. גלשתי בפורומים פעם אבל זה היה לפני שהייתה לי חרדה/מודעות עצמית ומאז שפיתחתי את שתיהן נהיה לי מאוד קשה להיות פעילה בקהילות באינטרנט. אם הייתי אומרים לי לפני חצי שנה שאני אהיה פעילה בפורום וארגיש בנוחות להגיב בלי לחשוב יותר מדי הייתי חושבת שאתם צוחקים עליי. חוץ מזה, השאלון הזה הרים את המצב רוח שזה כבר נחמד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אבטיח| שם: נראה לי שהייתי צריכה לבחור כינוי אחר :-D|פנים|
טכנית את יכולה לשנות (כלומר פשוט להרשם מחדש לתפוז עם שם אחר ואז לומר לנו שאת זאת זאת)
אבל אנחנו כבר רגילים לשם
|לימון| סדרות החודש: פרינג'
שום סדרה נוספת?
|לימון| שירי החודש: (כמעט) כל שיר של טוטו. עדיין מאוהבת בהם.
וואלה נכון. בזכותך גיליתי שללהקה הזאת יש עוד שירים טובים
|לימון| ספרי החודש: עדיין לא מוצאת מספיק מוטיבציה לפתוח ספר אבל עכשיו כשיש לי מנורת לילה וספרייה קטנה בחדר, אולי זה יעזור.
זה בהחלט עוזר.
חוץ מזה אם תרצי המלצות ספרים, אנחנו כאן (אומנם ספרים הם האויב הטבעי של הטלוויזיה, אבל חלקנו אוהבי ספרים בכל זאת)
|לימון| ציטוט חודשי: זה כבר בחירה שלך - אבל אם את רוצה את יכולה לצטט אותי - למעשה זה עכשיו ממש יכול להיות הציטוט שתשימי בתשובה לשאלון של חודש הבא (כולל החלק שבסוגריים) וגם לא כתבתי כלום בפתקים שלי (אבל זה באמת נכון).
יאיייי
אבל של מי הציטוט השני?
|לימון| סיבה למסיבה: שנגמר חודש אוגוסט?
רק חבל שספטמבר הוא תכלס גם חם
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אימא שלי לא ממש אוהבת כלבים אבל הכלב שלנו מטורף עליה. פעם אחת חזרתי מטיול איתו ושאלתי אותו: "אימא בבית?" והוא התחיל להתחרפן במעלית כי הוא רצה לראות אותה. לא ראיתי כזה דבר, היא לא יכולה לצאת איתנו מהבית סתם ככה כשאנחנו יוצאים לטיול אחרת הכלב יחפש אותה.
חחחחח ככה הייתה גם הכלבה שלי כשהייתי ילד. היא תמיד עקבה אחרי אמא שלי בחצר לכל מקום ויושבת לידה. אבל אמא שלי לא שמה עליה בכלל. למעשה היא לרוב התייחסה אליה בתור "הכלב" (כלומר לא רק שלא זכרה את שמה, אלא גם שכחה איזה מין היא)
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: שלא ימרח כמו אוגוסט.
ברור שלא (כי הוא רק 30 ימים)
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? 🤷‍♀️
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? אני ארמה קצת ואומר באפי ואנג'ל :-P:
זה אכן מרגיש כמו רמאות
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? סמי הכבאי!
אם כבר אז בוב הבנאי (אחיין שלי היה מטורף על זה כשהיה קטן)
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? לא, לא יודעת למה, אני צריכה הוכחות חותכות לפני שאני מאמינה במשהו.
הרבה אנשים לא מרגישים שיש להם הוכחות חותכות שכדור הארץ הוא עגול.
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? שאלה טובה, זה קצת מסובך כי אומנם אני זוכרת שתמיד היו כלבים כשגדלתי אבל הם לא היו באמת שלנו. לאחותי הייתה כלבה שהכרתי מאז שהיא הייתה גורה ואני הייתי בת 9 אז אומנם היא לא הייתה שלנו אבל הייתי קשורה אליה. אבל באופן רשמי 3 כלבים.
יש באמת את המקום הלא ברור הזה. אני מחשיב ברוב הדברים את הכלב של גיס שלי בתור כלב שלי.
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. לכבס את הבגדים הפוך.
רגע, באמת?
למה?
במה זה עוזר?
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? את יוצאת מהבית?
לרוע המזל זאת לא התשובה שלי
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? מעדיפה את האוכל שלי בלי פיתה/לחם.
יש לך אנטי לפחמימות? בכל מקרה טום יאהב אותך
*את בטח לא ראית פליז לייק מי, אז הנה קליפ:
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תהיה הוכחה ליקומים נוספים :-P:
יפה איך קישרת דברים.
*לונה, נראה לי שיש כאן רצון כללי שתלכי ללמוד פיזיקה ותעבדי על הוכחה מעשית לכך שיש יקומים נוספים
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. לא.
אוקי, אבל האם פרצת פעם לבית אחר?
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. אני צריכה לחשוב על זה. מצאתי. אני יושבת במבחן בגרות, קרוב לשולחן שלי יש את המשגיחה ומאחורי מישהי מבקשת שאגלה לה תשובה לשאלה |חבול| וזה קרה לי פעם נוספת עם מישהי אחרת רק שבפעם ההיא ליד השולחן שלי עמדו מנכלית ביה"ס, המנהל, המורה של המקצוע והמשגיחה (!!) בשתי הפעמים עשיתי את הדבר היחידי שיכולתי לעשות באותו רגע, להתעלם.
יוואו. יש אנשים שכל כך גרועים בלהעתיד ממישהו אחר שזה מביך.
לפעמים אני חושב שאולי האנשים האלו צריכים לעבור קורס של כיצד הגיוני להעתיק ממישהו אחר. (אבל הם בטח לא ילמדו וינסו להעתיק במבחן)
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה? אם זה בסדר להרים לעצמי לרגע, אז להגיד שאני גאה בעצמי שאני פעילה בפורום הזה. גלשתי בפורומים פעם אבל זה היה לפני שהייתה לי חרדה/מודעות עצמית ומאז שפיתחתי את שתיהן נהיה לי מאוד קשה להיות פעילה בקהילות באינטרנט. אם הייתי אומרים לי לפני חצי שנה שאני אהיה פעילה בפורום וארגיש בנוחות להגיב בלי לחשוב יותר מדי הייתי חושבת שאתם צוחקים עליי. חוץ מזה, השאלון הזה הרים את המצב רוח שזה כבר נחמד.
יאייי :D
אני נורא שמח שאת מרגישה טוב עם ההשתתפות שלך בפורום
ואני חושב שכולנו גם שמחים שאת הצטרפת

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שני היעדים מעניינים והייתי שמח להיות בשניהם, אך אם ההחלטה הייתה עכשיו, הייתי בוחר בהודו
יופי, דרום אמריקה קיבלה כאן יותא מידי יחס
דרום אמריקה כמובן. ואמוס ואמוס ארחנטינה!
טוב, אם את לא היית בוחרת בה אז מי כן...
|שפם| זה לא לפי כמה מכירים, אלא לפי כמה מכירים ואוהבים.
אבל אמרת שאת לא ממש מכירה אף אחד שנולד שם
וואי אני מקווה... שלא 8-{ אבל באמת אין לדעת והכל יכול להיות.
[לגבי ריאליטי עתידי שבו רוצחים אנשים]
האם זה נוראי שנראה לי ברור שיגיעו לזה?
מתביישת שלא זיהיתי את הכותרת של השרשור לבד! אבל לפחות ידעתי שזה משהו שאני אמורה לזהות.
בדיוק התגובה הנכונה
הלכתי לאכול בחוץ קצת.
תפסיקו כבר לשים שאלונים בפעם בחודש שיש לי חיים!
את יודעת שזה לא רנדומלי מתי שמים את השאלונים האלו
אז השאלה היא למה תמיד יש לך חיים דווקא בראשון לחודש?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אבטיח| שם: ריזוניונוס הראשון
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: 0.00000000000001 בערך
אני מניח שקשה להחליט בדיוק מה מאית השניה שתינוק נולד בה
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? 10
איך אתה מכיר כל כך הרבה. תפרט
|לימון| סדרות החודש: שי-האלק, בית הדרקון, בואו לאכול איתי (נחשב?), סאנדמן.
נשמע איכותי
מה חשבת על סנדמן?
|לימון| סרטי החודש:
באז שנות אור - ציפיתי להתרגש ולצחוק, אך זה היה רחוק שנות אור מ'צעצוע של סיפור' או משאר הסרטים של פיקסאר.
רציתי לראות. אז אתה אומר שזה לא טוב?
אדומה אש - גם סרט של דיסני. חמוד.
זה ממש כאילו התחלת מועדון דיסני משלך ולא הזמנת אף אחד מאיתנו
דיונה - הסיפור נראה כל כך מורכב (אך מעניין) ובשעתיים סרט יש תחושה שלא באמת הסבירו מה באמת קורה. יש הרגשה שמשהו אפי הולך לקרות, אבל אין מספיק זמן להציג את הכל. מהרגע הראשון היה ברור שחייב להיות חלק שני ואני מאוד מקווה שהוא לא יאכזב!
כן, כי הסרט מגיע רק לאמצע הספר שזה מבוסס עליו.
אז השרט השני באמת יהיה יותר אפי כנראה.
והוא כל כך מסובך שמישהו שאני מכיר יצא מהסרט והרגיש שהוא לא הבין כלום. הוא כל כך לא הבין כלום שהוא ניסה להזביר לי סצנה מסוימת והוא אמר "הקטע שהמלך אומר ככה וככה" ואני אמרתי לו שאין מלך והאם הוא מתכוון לאימפרטור והוא אמר לא. אז אמרתי לו שהיו בסרט דוכס וברון, אבל לא היה מלך.
|לימון| שירי החודש: שירי צביקה פיק עליו השלום
נכון
|לימון| דמויות החודש: דיימון טארגאריון (מאט סמית' מבית הדרקון) - עושה רושם של דמות מעניינת, בלתי צפויה ומסוכנת. מת לגלות מה צופן לה העתיד.
נכון. מאוד מעניין מה יהיה איתו.
אני שמח שגם אתה מתרשם לטובה מהסדרה
|לימון| סיבה למסיבה: זה היה בסוף הקיץ, האוויר היה חמים
דווקא השיר שאני נתתי היה יותר מתאים
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אל תגזימו
רק קצת
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: לצאת קצת מהבית וליסוע למשרד
לא בדיוק מסע מרתק אתה מתכנן
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? כוכב נופל - ריאלטי חדש בו מתחרים סלבים (ככה כותבים?) מהשורה הראשונה והמנצח יימחק מההיסטוריה הסלבית ולא ילוהק יותר לעולם
זה יכול להיות רעיון טוב.
לרוב לפחות בריאליטי ישראלי מרגיש לי שמי שבוחר להשתתף הוא כבר מראש כוכב שנפל
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? אולי בגלקסיה מאוד מאוד רחוקה
ולפני הרבה שנים?
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? היו סה"כ 5 כלבים שאומצו על ידי המשפחה. את כולם.
אומצו אחד אחרי השני, או שחלק בתקופות מקבילות?
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשיהיה שלום עולמי :ROFLMAO:
כן,אני בספק אם אי פעם יעירו אותך
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. לא. אך לא מזמן קיבלתי הודעה לטלפון שניסו לרכוש משהו באמזון עם כרטיס האשראי שלי בכמה אלפי שקלים, וכדי להשלים את הרכישה יש צורך להכניס קוד (שצורף להודעה). מיד התקשרתי לחברת האשראי וביטלתי את הכרטיס.
בסך הכל ניסיתי לקנות לך מתנה, אבל מהכסף שלך
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. פעם החלקתי על הפנים בבית הספר ושברתי את האף. יותר נכון סדק. אבל כמה דם היה 🩸
אויש

It's Always Sunny

Well-known member
טכנית את יכולה לשנות (כלומר פשוט להרשם מחדש לתפוז עם שם אחר ואז לומר לנו שאת זאת זאת)
אבל אנחנו כבר רגילים לשם
אולי אם אשנה את השם ל-It's Always Rainy סוף סוף לא יהיה חם? :-D
שום סדרה נוספת?
Nope, צפיתי בדברים אחרים, לא היה מספיק אכפת לי מהם כדי לרשום אותם פה.

וואלה נכון. בזכותך גיליתי שללהקה הזאת יש עוד שירים טובים
אחד מהסולנים של הלהקה הוא הקראש שלי כבר הרבה זמן (זאת אומרת הוא של שנות ה-80 אם הסברתי ברור).

זה בהחלט עוזר.
חוץ מזה אם תרצי המלצות ספרים, אנחנו כאן (אומנם ספרים הם האויב הטבעי של הטלוויזיה, אבל חלקנו אוהבי ספרים בכל זאת)
תודה :-): זה פשוט מצחיק ועצוב קצת כי כבתור ילדה הייתי תולעת ספרים, הייתי מנסה לקרוא בלילה בחושך (לא רעיון טוב).

יאיייי
אבל של מי הציטוט השני?
חחח, של מילי

חחחחח ככה הייתה גם הכלבה שלי כשהייתי ילד. היא תמיד עקבה אחרי אמא שלי בחצר לכל מקום ויושבת לידה. אבל אמא שלי לא שמה עליה בכלל. למעשה היא לרוב התייחסה אליה בתור "הכלב" (כלומר לא רק שלא זכרה את שמה, אלא גם שכחה איזה מין היא)
גם לאימא שלי יש את הקטע הזה חח, המשפחה שלי דוברת רוסית (ואני לא לצערי ;-() אז אין הבדל בין כלב לכלבה ברוסית, יש כלב קטן וכלב גדול ויש לנו פקינז. גם הכלב הקודם היה פקינז והיו פעמים שהיא הייתה קוראת לו היא (אבל זה בעיקר בגלל שהיא הייתה עם המשפחה שלה והם גם לא מתחברים לקונספט של כלבים אז כשהיא איתם יש מי שמבין אותה, אנחנו מתקשים להבין אותה קצת כי אנחנו אוהבים כלבים).

אם כבר אז בוב הבנאי (אחיין שלי היה מטורף על זה כשהיה קטן)
אחיינים שלי אהבו את סמי הכבאי אז הלב שלי שמור לו.

הרבה אנשים לא מרגישים שיש להם הוכחות חותכות שכדור הארץ הוא עגול.
בסדר, נו, קודם שיהיו בכלל הוכחות ליקומים נוספים ואז נדבר :-P:

רגע, באמת?
למה?
במה זה עוזר?
שאלתי את אימא שלי והיא אומרת שזה בעיקר כדי שכשמייבשים את הבגדים הצבע לא ידהה. במילותיה: את לא תתחילי להפוך כל בגד לפני שאת תולה, אז מכניסים למכונה הפוך.

יש לך אנטי לפחמימות? בכל מקרה טום יאהב אותך
לא. זה לא שאני שונאת לחם, אני כן אוכלת לפעמים אבל ההעדפה הראשונית שלי היא בלי.

יפה איך קישרת דברים.
*לונה, נראה לי שיש כאן רצון כללי שתלכי ללמוד פיזיקה ותעבדי על הוכחה מעשית לכך שיש יקומים נוספים
:-D:-D

אוקי, אבל האם פרצת פעם לבית אחר?
כתבתי מקודם שאני כמעט לא יוצאת מהבית |חבול| מה יש לי לחפש בבתים של אחרים?

יוואו. יש אנשים שכל כך גרועים בלהעתיד ממישהו אחר שזה מביך.
לפעמים אני חושב שאולי האנשים האלו צריכים לעבור קורס של כיצד הגיוני להעתיק ממישהו אחר. (אבל הם בטח לא ילמדו וינסו להעתיק במבחן)
מה שמביך זה שהמשגיחה עמדה שם. הפעם השנייה הייתה בכלל נוראית כי המנכלית והמנהל היו שם!
חחח, אבל אם תשים את כל האנשים האלה בקורס אחד, כולם יכשלו כי לא יהיה ממי להעתיק.

יאייי :D
אני נורא שמח שאת מרגישה טוב עם ההשתתפות שלך בפורום
ואני חושב שכולנו גם שמחים שאת הצטרפת
תודה :)

זה בסדר, נראה לי שהרוב פה עם כינויים שהם בחרו לפני עשור והם לא רלוונטיים לכלום
חוץ ממני, שאני כנראה ידעתי לבחור כינויים בקפידה כבר ב-2004, לכן אני מוצלחת יותר מכם|חיוךרחב|
חחחח
שתדעי לך שהתחלת להשפיע עליי קצת, חיפשתי את הזמרות האהובות עלייך בגוגל. גיליתי מי זו ליאן ריימס ורק אז עשיתי את הקישור לכינוי שלך. אה וזה היה ב-28.8, ביום הולדת של ליאן וישר אמרתי: בטח דילן חוגגת, חחח

תשובה נכונה!
זכית בעוגיה!|עוגיה|
רק אחת?

חחח לבוסית שלי הייתה פעם כלבה שהייתה שונאת כלבים אחרים. היא תמיד הייתה תוקפת אותם משום מה. אבל הייתה כלבה אחת בשם סטלה שהיא לא שנאה והייתה סוג של משחקת איתה, אז כל פעם שהיינו רוצים לקחת אותה לטיול היינו שואלים אותה "את רוצה ללכת לסטלה?" והיא ישר הייתה רצה לדלת להביא את הרצועה שלה וקופצת מהתלהבות:-D (שום דבר אחר לא היה גורם לה ללכת לדלת להביא את הרצועה).
איזה קטע, גם הכלב שלי שונא כלבים אחרים. ובני אדם. לפעמים ממש מביך ללכת איתו ברחוב כי הוא יכול להתנפל על אנשים סתם ככה (למזלנו הוא פקינז אז אנשים יכולים לעשות לו פו והוא נופל על הרצפה), זה ממש לא נעים לי כשאנשים רק מתקיימים והוא בא אליהם בעצבים. היית לוקחת את הכלבה של הבוסית שלך לטיול? במה עבדת?

אני חושבת שיש מספיק תוכניות של כבאים:-D
האמת שבובי מ-9-1-1 נראה באופן מחשיד כמו סמי הכבאי. אז מי אומר שהוא לא מבוסס עליו?:-P:
סמי היה שם לפני כל השאר B-|

בשביל מה לך לצאת, יש מיליון מעלות בחוץ|מזיע|
מה עם הכלב...

תודה :)

Lhuna3

Well-known member
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: נולדתי בגיל 80 אני בעצם בנג'מין באטן.
|כן| יפה!
|לימון| סדרות החודש: אוליביה
😍

|לימון| קראש החודש: ג'ין!
|כן| חחחח

|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תתרבו
עצה מעולה.

|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשהמכונות ישלטו
זה נשמע מפחיד מידי.
מצד שני גם כשאנשים שולטים זה מפחיד. אולי אפילו יותר.
אולי שלטון המכונות יהיה מעולה דווקא.

תגידו משהו נחמד, אני מחכה.
bb349727-5c92-4b5f-b849-bcc700284645.jpg
היא בטח פעם היתה אחלה מכונית.

Lhuna3

Well-known member
אה טוב אין לי מצלמה והן קצת מבלבלות [לאבא שלי יש]. לצאת ישר הרבה יותר קל לי מלצאת ברוורס.
את... בלי מצלמת רברס? 8-* תשמעי אז כל הכבוד לך, מבחינתי זה דבר ששינה לי את החיים. ברוב המקומות שאני מעיזה לחנות עם המצלמה, לא הייתי מעיזה לנסות בלי. (מדברת בעיקר על חניה במקביל, לא בניצב שאז אפשר להסתדר עם המראות סה"כ, למרות שגם זה הרבה יותר קל עם המצלמה).
אני אוכלת, אבל לא בתוך הפיתה איכס זה מרטיב אותה. סלט בצד.
אוקיי מאשרת |פטיש|

Lhuna3

Well-known member
הכלב של השכנים של ההורים שלי נשמע כמו הבן דוד של השכנה של הספרית של אחותי
את הבן דוד שהזכרת אני לא מכירה, אבל אני מקווה בשבילו שהוא לא נובח.
אבל לא צ'אק, הא?
צ'אק מאוד!! (ספוילר לסמוך על סול) אבל שכחתי שהוא היה בסצינה קטנה גם בחודש הזה.
סתם ככה בלי תמונה? לא רציני מצידך
כי אני לא מעיזה לגגל אותו [פיטר בישופ אהובי החדש] עד שאסיים את הסדרה.
אבל דילן כבר דאגה לי 😍

לא ידעתי שוולטר בישופ זה שם של מדען גרעין באירן
וואו, כל כך הרבה. ומי יודע מה הם עוד יעשו.
לא סתם ישראל מחסלת כאלו בארצות מסוימת
אתה תבין בדיוק למה ועד כמה הציטוט הזה מצחיק רק בשנת 2024 |פטיש|
אולי ללסיים את פרינג'?
מצפה ולא מצפה, כי מצד אחד סקרנית, ומצד שני יגמר לי (וגם חוששת שאני לא אוהב את הסוף, תמיד יש לי חשש כזה בסדרות שאוהבת מאוד).

אבל זיווג רומנטי של קפטן ג'ק הארקנס עם ספייק מבאפי כבר יש לנו:
אעאעאה מאיפה זה?????? זה טורצ'ווד??????????????

אבל עוד פלנטות ועוד מערכות שמש ועוד גלקסיות יש לצידנו באופן מרחבי כמו שיש עוד יבשות ועוד הרים ועוד בתים בכדור הארץ
אבל יקום מרגיש לי כמו מילה כללית בשביל "כל מה שיש".
אז יקום זה לא מילה כללית לכל מה שיש, לא במובן המדעי המקובל.
תחשוב למשל על כך שהמדע אומר ש"היקום התחיל במפץ הגדול". אז זה ברור שהכוונה ביקום פה היא למרחב הספציפי הזה שכולל את אוסף הגלקסיות והחומר והוואקום שביניהן - זה שאנו "רואים" (למרות שאת חלקו אנו רק מסיקים, אבל מסיקים מראיות).
אם כמוני מניחים שקיימים מעבר למרחב הזה, כלומר "לצידו", עוד מרחבים מאותו סוג, אז המפץ הגדול שלנו לא התחיל גם אותם, אלא הגיוני יותר שלכל אחד מהם היה מפץ משלו, אולי בזמן אחר.
ואז עוד יקום זה משהו שקיים לא לצד היקום שלנו באופן מרחבי, אלא במקביל ליקום שלנו.
אבל גם אם חושבים על עוד יקום במובן "המקביל", אז זה רק אומר שהוא במימד אחר, אבל בכל זאת אם אתה מאמין שהמימד הזה והיקום הזה קיימים, אז הם גם חלק מ"כל מה שקיים", והם לא חלק מהיקום שלנו.

Lhuna3

Well-known member
אבל אם מציעים לך לקפוץ מהגג, אז תעשה את זה, נכון?
כמובן, אבל רק כי זה נשמע כיף.
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? בא לך פיצה/מאפה/גלידה/שוקולד - האם תצליחי להתאפק ולוותר?
אצלי זה יתאזן קצת כי אומנם אני כמעט אף פעם לא אוותר על גלידה או שוקולד, אבל על פיצה תמיד ועל מאפה בהרבה מהמקרים (תלוי מאפה). בעצם גם יש הרבה שוקולדים שאני אוותר עליהם. כל מיני שוקולדים עם טעמים מוזרים.
אני חושבת שפספסת את הכוונה של השאלה שלי.
זה לא שמציעים לי את הדבר הטעים, ואז באמת אולי לא בא לי עליו באותו רגע,
אלא שבא לי על משהו מסויים. האם למרות שיש לי חשק אליו עכשיו, אני אצליח להתאפק ולהמנע.
זה מאוד שונה.
בשבוע האחרון אני איבדתי חבר לקרב.
אחיין שלי בן ה13 שתמיד היה מזמין בלי רטבים וירקות וכאלו התחיל שכן להזמין איתם.
אני כבר לא מדבר איתו
זה באמת קשה כשאנשים מפסיקים להיות מוזרים כמוך.

את יודעת שעכשיו במקרה של פלישה חייזרית שבה הם משמידים את האוכלוסיה או הופכים אותה לעבדים - אז יעירו אותך. כי זה נחשב לקשר עם תרבות חייזרית מתקדמת.
בסדר אז אני אוסיף סעיף עם סייגים מתאימים.

מתי זה קרה? כי כיום נראה לי שלכל המכוניות יש אימובילייזר כזה שצריך להכניס קוד בשביל להתניע את האוטו. לא?
או שזה דבר שקל לעקוף?
לא היה לנו אז אימובילייזר (הדבר היה קיים אבל לא היה חובה).

וואו, זה ממש לא מה שאני עושה
אני רוצה שתסביר את כוונתך.

Lhuna3

Well-known member
שאלה מעניינת - האם עדיף להיות מת או להיות בהקפאה קריוגנית לעד?
אפ אפשר לחלום כשנמצאים בהקפאה קריוגנית אז נראה לי ברור שעדיף ההקפאה.
אני לא מאמינה שאתה אומר דבר כזה.
להיות תקוע בחלומות לנצח בלי אפשרות להתעורר נשמע לך דבר טוב? ואם יש לך סיוטים נוראיים? זה ממש מפחיד ומזעזע.

Lhuna3

Well-known member

אני פחדתי לגגל אותו - אז תודה לך! |חיבוק||4U||חיבוק|

הם לא יקחו אותך כי את תמשיכי לישון והם יסעו בלעדייך.
:-D |כן|

מצד אחד את טוענת שהשאלה שלי לא מעניינת |שפם| מצד שני את מביאה לי גיף של ת'ור|מאוהב| אז |כן| בכל זאת.

ועוד תמונות יפות |לב|

כלבים של אנשים אחרים זה חמוד יותר מכלבים שלך. כי לא צריך לטפל בהם. זה כמו ילדים. זה חמוד יותר כשזה לא מעיר אותך באמצע הלילה:-P:
לגבי ילדים את צודקת לגמרי, אבל לגבי חיות מחמד זה הפוך - שלי הכי חמודות!
(עכשיו אני קולטת שאני חושבת ככה רק בגלל שאין לי ילדים ויש לי חיות מחמד).

Lhuna3

Well-known member
אבל של מי הציטוט השני?
תתבייש לך שאתה לא מכיר את הציטוט הקלאסי של מילי08 "לא כתבתי כלום בפתקים"!
ואפרופו מילי... את שוב הולכת להשיב לשאלון בסוף החודש? |שוטר| @מילי08
יפה איך קישרת דברים.
אין לי זמן ללמוד פיזיקה, אני באמצע בינג' של פרינג' (ואחריו יהיו לי בתקווה עוד הרבה בינג'ים אחרים).
אבל אמרת שאת לא ממש מכירה אף אחד שנולד שם
נכון, ולכן אני גם לא אוהבת אף אחד שנולד שם. אז 0 מול 3.
(חשוב לי להגיד שאני לא גזענית נגד הודים.)

[לגבי ריאליטי עתידי שבו רוצחים אנשים]
האם זה נוראי שנראה לי ברור שיגיעו לזה?
אמממ.... כן?!

והוא כל כך מסובך שמישהו שאני מכיר יצא מהסרט והרגיש שהוא לא הבין כלום. הוא כל כך לא הבין כלום שהוא ניסה להזביר לי סצנה מסוימת והוא אמר "הקטע שהמלך אומר ככה וככה" ואני אמרתי לו שאין מלך והאם הוא מתכוון לאימפרטור והוא אמר לא. אז אמרתי לו שהיו בסרט דוכס וברון, אבל לא היה מלך.
:-D [הסרט דיונה]

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני רוצה שתסביר את כוונתך.
בהתייחס לזה:
1662193485258.png
אני כתבתי שזה ממש לא מה שאני עושה.
כי אני ממש לא מרגיש שאני vibe או chill או עושה דברים כיפים במיוחד.
אני לא מאמינה שאתה אומר דבר כזה.
להיות תקוע בחלומות לנצח בלי אפשרות להתעורר נשמע לך דבר טוב? ואם יש לך סיוטים נוראיים? זה ממש מפחיד ומזעזע.
לרוב אין לי סיוטים

Lion_Heart

Well-known member
לגבי ילדים את צודקת לגמרי, אבל לגבי חיות מחמד זה הפוך - שלי הכי חמודות!
(עכשיו אני קולטת שאני חושבת ככה רק בגלל שאין לי ילדים ויש לי חיות מחמד).
כולם חושבים ככה על חיות המחמד שלהם...וכולם צודקים!

למעלה