Lhuna3
Well-known member
חחחחחחחחהגיל שלכם כשנולדתם: אוי זה מזכיר לי איזה סרטון שראיתי בפייסבוק של איזה מישהו ששואל אנשים ברחוב שאלות ממש פשוטות והם מסתבכים ממש. אחת השאלות הייתה "אם נולדתם לפני 10 שנים, בני כמה אתם עכשיו?" והיה איזה מישהו אחד שממש הסתבך עם זה וזה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי
אני חייבת למצוא את הסרטון הזה אח"כ. אין לי כוח לחפש עכשיו.
18. על לא דבר. וזה גם ממש הרבה.כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? אני צריכה למנות אותם ואתם תסבלו ביחד איתי - לקסה, מייקי, טי-בריידי, אנאבל, אולי, מסי, באדי, ווינסטון, סטלה, סר, מונה, לולה x2, בני, טובי, ווילקו, צ'ארלי, דייזי. זהו. טוב בטח יש עוד אבל אם אני לא זוכרת אותם בשלוף זה לא חשוב. ואין לי כוח לספור את זה אז בואו נגיד שיש שם 10.
דמויות החודש: אוליביוש כפרעליה
![]()
וואי אני מקווה גם לראות את זה, כמובן אחרי שאסיים את הסדרה.שחקני החודש: כל הקאסט של פרינג'. ראיתי אתמול איזה סרטון מהפאנל קומיקון של עונה 3 שלהם ושאלו אותם איזו סצינה מהסדרה שהם לא מופיעים בה היא האהובה עליהם וחצי מהם התחילו להתבכיין שם מהתרגשות כשהם דיברו על סצינות של אחרים וזה היה כזה חמוד
![]()
קראש החודש:
הנסיכה הזאת
![]()
חחחחח אוי ויי.
מזל טוב על שניהם!!סיבה למסיבה: יש לי יומולדת
![]()
וגם התחילו לצלם את עונה 3 של תוכנית הבוקר
![]()
הגיע הזמן[למתקדמים] סיפור החודש: אני אספר לכם אח"כ את הסיפור של זאב הערבות.
אז ככה:איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? אתם זוכרים את הספרים של צמרמרות? הם היו מאוד פופולארים כשהייתי ביסודי. באיזשהו שלב היה להם קטע מגניב שמתחילים לקרוא פרק ואז בתחתית העמוד יש 2 אפשרויות של המשכים פוטנציאלים. נגיד יש דמות שניצבת מול דלת ואתם בוחרים אם היא תפתח אותה או תסתובב לאחור ותברח (תזכרו שאלו ספרי אימה, אז מאחורי הדלת יכולים להיות דברים מפחידים), ואז אם נגיד בחרתם שהדמות תעבור בדלת אתם עוברים לעמוד מסוים וממשיכים לקרוא משם, ואם אתם בוחרים באופציה השניה, מעבירים אתכם לעמוד אחר להמשיך משם. ואז לאורך כל הספר יש כל מיני אופציות שמעבירות אתכם לעמודים שונים במקום לקרוא את הספר מההתחלה עד הסוף כמו ספר רגיל. היה בזה משהו ממש מגניב ואני חושבת שצריכים לעשות ככה עם פאנדומים בטלוויזיה. תחשבו שאם נגיד היו עושים את זה במאה, בסוף עונה 2 נגיד נותנים לצופים לבחור אם קלארק מורידה את הידית או לא. או נותנים לה לבחור בין לקסה לבלאמי ואז ממשיכים לצפות בהתאם לבחירה שלכם. ואז ככה כולם מרוצים ואין מלחמות פנדומים
![]()
א. אני לא קראתי את צמרמורת, אבל הקטע הזה של לבחור משתי אפשרויות ולעבור לעמוד בהתאם התחילה בסדרת ספרים אחרת שכן קראתי וזה היה מגניב.
ב. הסדרה מראה שחורה בנטפליקס עשתה לזה כבר עיבוד לטלויזיה, אבל רק של פרק אחד. בחרנו באמת בעזרת השלט את האופציה להמשיך איתה. למי שרצה לראות את כל האפשרויות (כמוני, וכמו שנהגתי לעשות גם עם הספרים בילדות) זה לקח איזה 3 שעות צפיה.
(והוצאת הספרים של הסדרה המקורית הגישה נגדם איזה תביעה על הפרת זכויות יוצרים נדמה לי, לא יודעת מה נסגר עם זה.)
אז כן, זה יכול להיות מגניב בסדרה עלילתית שלמה (רק אני רואה בעיה שלאובססיביים כמוני כאמור, זה יקח שנתיים של לסיים בינג' של כל האופציות
חחח זה יהיה... מעניין.אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? אלישיה קלארק ואוליביה אדומה.
אוי כן, ויותר חשוב מבחינתי - בלי נחשים!האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? אם התשובה שלי היא לא, אני עדין צריכה לנמק? אבל כן הייתי שמחה ליקום מקביל בלי יתושים וג'וקים ושמישהו ימציא איזה פורטל שיעביר אותי לשם.
מאיפה הגיע השם פולי אוסטר? זה לא מוכר לי אבל נשמע ספציפי מידי להיות מקרי.כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? הייתה לי פעם כלבה שקראו לה פולי אוסטר והיא מתה אחרי פחות משנה איתנו. מאז לא היו לי עוד חיות. אבל בחרתי לכלבה של השותפה שלי את השם (לקסה) אז היא סוג של חצי שלי. (אבל רק כשהשותפה מסכימה להלביש לה ג'רזי של הסיהוקס אני לוקחת עליה בעלות)
OMG האימה!תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תשכחו את המזגן בעבודה על חום כי תרצו למות ביום למחרת.
התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? האם אתם נוהגים להגיע לעבודה שיכורים.
OK בשביל זה לא צריך קריוגניקה.יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תעירו אותי שארוחת הערב מוכנה.
ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. היה לי קראש על אמנון ליפקין שחק שהיה הרמטכ"ל בזמנו והלכתי לקומת הארכיון של הספריה שלנו וגזרתי תמונות שלו מכל הארכיונים של עיתוני "במחנה" שהיו שם ותליתי אותם על הלוח שעם שהיה מאחוריי בכיתה.
תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
חח לוטו מזכיר לי שביציאה מהכביש המהיר לכיוון הבית שלי יש לוח חוצות ענק עם המספרים של הפאוור בול וכל הלוטו-ים האלה של האמריקאים ולפעמים יש שם מספרים ממש גבוהים (לא מזמן זה הגיע ללמעלה ממילארד) אז כל פעם שאנחנו נוסעים ליד זה, אחד העובדים שואל "מה הייתם עושים אם הייתם זוכים בסכום הזה" ואז כולם מתחילים לפנטז על כל מיני דברים (אצל כולם זה תמיד מתחיל בטיול מסביב לעולם) ואני תמיד עונה את אותה תשובה - מיטה של סליפ נאמבר. וזה מעצבן אותם ברמות שאני אפילו לא יכולה להסביר לכםכי הם חושבים שאני צוחקת והם לא מבינים למה אני לא מסוגלת לענות ברצינות. אבל בחיי שזה הדבר הראשון שאני קונה
![]()
זה נכון.ובכלל לא אכפת לי לטייל מסביב לעולםלא מבינה למה הם כל הזמן שואלים אותי לאן הייתי מטיילת, כאילו זה חובה ללכת לטייל אם זוכים בהרבה כסף.
ז"א, כן הייתי טסה להופעות וכאלה. אבל לייק, הייתי טסה להופעה ואז חוזרת הביתה למיטה שלי. לא מענין אותי לטייל שם. it's too peopley out there![]()
מובן לי בהחלט.תיעוד לזה שפעם אמרתי לליאורה שאני לא אוהבת את פרינג'(אם כי ראוי לציין- היא פשוט עיצבנה אותי וחשבתי- כמו ילד קטן- שאם אני אגיד לה שאני שונאת משהו שהיא אוהבת זה יעצבן אותה. it didn't
)
צפה בקובץ המצורף 61886
כןזה ממש הצחיק אותי
צפה בקובץ המצורף 61887
מי צילם אותי?
צפה בקובץ המצורף 61888
אני, מוצאת השראה בדברים הקטנים...
צפה בקובץ המצורף 61889
חח פירסמתי את זה בסטורי שלי, הבוסית שלי הגיבה לי ב"מה הבעיה? את בת 26, העשור האחרון היה קורונה, זה לא נחשב"
(הייתי משאילה לה את הבדידים שלי אבל הם עדין אצל מילי)
צפה בקובץ המצורף 61890
לא מבינה למה זה כל כך קשה להבין?!
צפה בקובץ המצורף 61892
the struggle is real
צפה בקובץ המצורף 61891