the closet

i l i

New member
יש את המחשב שמנהל את הכמויות..

אני גרה ביישוב.. אבל ליד מושב.. כנראה היא פורצת לשם בלילה

n o g i t

New member
מה שאני קניתי..../images/Emo9.gif

מכנסי גלישה מבילבונג בגד ים מבילבונג מכנס 3/4 מפוקס חולצה מפוקס

ODana

New member
קצת יותר פירוט , בבקשה../images/Emo98.gif

קודם כל שלום וברוכה הבאה.
שנית, כבר את מוצאת חן בעיניי עם הקניות האלה
רואים שיש כאן עסק עם שופולוגית רצינית... אבל אני חייבת לנתח קצת יותר לעומק את הקניה ולכן אבקש קצת יותר פרטים - צבע, הדפס, גזרה... תודה מראש, דנה

n o g i t

New member
אממ../images/Emo9.gif

הבגד ים הוא ביקיני של תחתון ומשולשים בצבע ורוד בייבי, והמכנס גלישה תואם כזה, גם ורוד בייבי אבל למטה יש כזה הדפס של אי קאריבי עם עצי דקל בצבעי שקיעה המכנס מפוקס הוא כזה דגמ"ח 3/4 בצבע ורוד, והחולצה היא גופיה פשוט כזאת בלבן וכחול (אני ישראלית
)

ODana

New member
נוג'וש, את מלכה../images/Emo98.gif

ורוד זה הצבע של הקיץ הזה
שיחקת אותה, אחותי

i l i

New member
כן?!../images/Emo20.gif

יוו מצויין.. אני חולה על ורוד.. זה הצבע שלי..!!

רותם271

New member
אוקי... ../images/Emo116.gif |צ'לי|

חזרתי אתמול משופינג מטורף בחנות "הונגמן" (אני קונה שם את רוב הבגדים שלי!!) אוקיי קניתי ככה:
4 חציות סוף הדרך
ג'קט לבן מבד קשה כזה, ז'קט ג'ינס בצבע שחור כחול כזה
כמה חולצות, גופיות שיתאימו לחציות
שתי חגורות בצבעים: לבן וורוד וזהו! ורק שתידעו לא קניתי כבר איזה חצי שנה בגדים!! (שזה המון בשבילי!)

רותם271

New member
אוקיי... תורי! ../images/Emo116.gif |צ'לי|

חזרתי אתמול משופינג מטורף בחנות ששמה "הוניגמן" (אני לא בשת תמיד את הבגדים שלהם!! לפחות לרוב...) טוב אז ככה:
4 חציות מהממות סוף הדרך!
ג'קט לבן מבד קשה כזה, ז'קט שחור\ג'ינס קהה כזה
כמה חולצות כדי שיתאימו לחציות
שתי חגורות בצבעים ורוד ולבן וזהו! רק שתדעו לא קניתי איזה חצי שנה בגדים!!! וזה ה-מ-ו-ן בשבילי!!

ODana

New member
רותם...

באמת השתוללת... אבל אם זה אחרי חצי שני שלא קנית בגדים אז זה לא כל כך הרבה, בעצם. איך לעזאזל לא עשית שופינג במשך חצי שנה
הרגת אותי... אבל נראה לי שאת מסודרת עכשיו (לתקופה הקרובה, לפחות)

../images/Emo124.gifעכשיו אני../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

את האמת, סתם יצאנו כמה בנות לארנה בהרצליה, לראות סרט... ובסוף בכלל לא הלכנו לסרט, ויתרנו... חחח
אז סתם הסתובבנו לנון שם, אני עם סה"כ 300 ש"ח שהיו לי בארנק, וכמעט לא הספיקו לכלום.. קניתי: -חולצה עם שרוול 3\4 כזה בצבע אדום שכזה כתוב "think abaut me" (סורי עם יש שגיאות אנלא מבינה כלווווום באנגלית) הכיתוב בצבע שחור, ומאחורה יש ציור של פרח שחור כזה כמו שבבגדי ים האלו של bilabong.... -ג'ינס מדהיםםםםםם עם פסי אורך כאלו כהים... משהו יפה פחדדד -חצאית מיני אדומה פצצותתתתת.... - וב-50 ש"ח שנשארו לי קניתי 3 חגורות שיתאימו לחצאית(ולעוד אחת, כי יש לי אחת דומה בלבן) ... חגורה 1- פסים אדום-שחור-לבן, חגורה 2- שחורה עם אבדם כוכב יפה כזהה וחוגרה 3- שחור עם נקודות לבן... כמו שבטח שמתם
אני חולהה על הצעבים אדום-שחור-לבן
וחוצמזה ביום רביעי אני וחברה שלי נסענו לת"א וקניתי סווצ'ר בצבע בז' כזה של BillaBong ונעליים תכלת של אדידס... נו אלו שכולם הולכים איתם עם הפסים האלו בצד
הקיצצצצ בזבזתי השבוע 500 ש"ח או אפילו יותר
(וסורי על המגילה הארוכה... השבוע קניתי דיי הרבה בגדים...)

ODana

New member
מיצוי מושלם של 500 ש"ח../images/Emo98.gif

וגם אני מתה על אדום-שחור-לבן
למרות שעכשיו אני בקטע חדש של ורוד-שחור-לבן
תראי מה שעניתי לנוגית...

../images/Emo45.gif

גם חברה שלי שנסעה איתי, היא קנתה חצאית בדיוק כמו שאני קניתי האדומה, רק בורוד בזוקה כזהה משהו שולטטטטט ואני וחברה שלי (שהיא דוגמנית יעני עדיין לא אבל צריכים להחזיר לה תשובה עד שבוע הבא.. בלעטטט היא כוסית לא פייר) אז אנחנו נוסעות עוד שבועיים סתם לאיודעות עדיין לאן... אבל אנחנו מתכננות לעשות כזה שופינג תחילת קיץ
כזה בגדי ים וגופיות ... ועוד כל מיני...!! רררררר אם היית רואה את הבגד ים שלה עכשיו!||
איזה שולטטטטטטט הוא בצבע לבן נוטה לורוד עם נשיקה ורוד כהה כזה על החלק העליון, בצד ימין... האאא זה כזה יפהההה....

i l i

New member
רק 500../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יווו איזה מלכה!!! רק האדידס עולות 300 ומשו.. איך הצלחת? יו נראה לי אני צריכה לעשות איתך קניות...!!!!!!!

כן הם *אמורות* לעלות 250

אבל המוכרת הזו יאיי היא כזו בובה בגלל שהם היו הזוג האחרון ונוראאא רציתי אותם ולא היה לי 250 אזז היא עשתה לי ב-100 אתם קולטות?!?!?!?!?! נעליים שאמורות לעות 250 היא עשתה לי אותם 1-0-0

i l i

New member
יוו איזה כיף לךךך!!!

אני גם רציתי כאלו.. אבל זה היה או הם או ואנס... אז נחשו מה בחרתי!! דדההה ואנס.. מושלמות!!

תתחדשי!!!../images/Emo85.gif../images/Emo58.gif|פאראמיר|

תתחדשי על הבגדים ותתחדשי על הפינה!... קניתי חולצה עם פסים וצווארון לבן {orengei {madness חולצה סטרפלס ורודה עם כזה רשת שחורה ושוונץ בצד {orengei{madness גופיית בוקסר-רמבו בתכלת (משרה ) {אין} חולצה שחורה מכופתרת (משרה ){tretch} החנויות הן חנויות שמשווקות כל מיני חנויות אחרות אז בסוגריים המרוגעים רשומות החברות המקוריות...

למעלה