the closet

i l i

New member
לפי דעתי זה אחלה פינה

כאילו בגדים זה מה שעושה לי את המצב רוח..! אם אני מתלבשת יפה.. אני כל היום מאושרת ואם לא אני מוצאת לי אלף אנשים לריב איתם!! תשאלו את נוית!! זה ממש נשא חשוב ואני לא מבינה תאנשות שמזלזלות בו!!! כאילו מה יותר חשוב מאיך שעבר עליך היום?!? אה?!!? אה??!?
אני איתך במלחמה נגד כאלו שלא יודעות להתלבש!! או לא רוצות!

C honey

New member
למה... |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

להיות במלחמה???.., מה אכפת לך מה אנחנו רוצות או עושות בקטע הזה??.., לכל אחת יש את הדעות שלה ואיך שהיא מתלבשת!!!.. ולמה נראה לך שאני לא רוצה להתלבש???, מה אני הולכת ערומה??? (לאאא..!!!) ומאיפה לך שאני לא יודעת להתלבש??, את תשפטי אותי לפי איך שאני מתלבשת??, ואולי אני אוהבת את זה??!.. ואם אני לא הולכת לחנות כל חודש כדי לקנות בגדים ודברים כאלה אז אני לא יודעת ו\או לא רוצה להתלבש???.. למה נראה לכן שיש אנשים שהולכים כל חודש-שבועיים לחנות??, זה כל כך ריקני להתעסק כל הזמן בבגדים-בגדים-בגדים ואופנה!!!.. וגם תחשבו שיש אנשים שאין להם כסף לזה...!!!, לכל כך הרבה בגדים... -אכפתית!!!..-

i l i

New member
סססס.. כל כך ריקנית...!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

סי מאמי.. לפעמים את הורגת אותי.. ואני לא חושבת שיש אנשים שהולגים כל חודש לקנות בגדים אני יודעתת!!! אנחנו ריקניות? במה את רוצה שנתעסק.. פוליטיקה??? כל כך משעמם!! ולא חייב להיות עודף כסף כדי לקנות בגדים.. שמעת על דברים זולים חוצמזה אפשר רק לדבר על בגדים ואופנה לא לקנות אותה!! ואנחנו עוד ריקניות.. אהה מוחה!!

C honey

New member
אוקיי... |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

תפתחי פינה.., מה אכפת לי??.., תעשי מה שבא לך... זה לא היה בכוונה להעליב...!! מה את נעלבת??!.. חוץ מזה, גם לי לא נותנים הרבה תגובות!!! (לפעמים אפילו בכלל לא...) אז לכל דבר יש את הילדות המתאימות שיגיבו לו!! (במקרה הזה זו דנה..) ואני, מצטערת, לא אוהבת כ"כ אופנה!!!..

i l i

New member
גמני רוצה.. על הקניה האחרונה..!

ככה: מכנס פדלפון שחור עם שפשופים נמוך.. מדהים!! מכנס כחול שלושתרבע בלי שפשופים נמוך חמוד כזה!! נעליים ואנס אפורות עם V שנמשך כזה לצד ורוד ושתי חגורות סטייל צבא בורוד בהיר ותכלת..! מכנס תכלת זרוק כזה מושלם!! חנויות: מכנסיים: TLV נעליים: קליגולה או מצדה לא זוכרת.. חגורות: סתם דוכן בקניון לב אשדוד..

שלקע

New member
מאגניב../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo54.gif

אני מתחילה לצרף תמונות מההודעה הבאה

שלקע

New member
דאמט../images/Emo70.gif הקובץ גדול מדיי ו..../images/Emo95.gif|ח

אני לא מצליחה להקטין כי זה הורס.. אוף טוב יאלה, לא נורא.

p r u d e n s

New member
רגע רגע רגע רגע../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

מאיפה הפדלפון השחור? תגידי! מהר! ובכמה?

i l i

New member
מ- TLV

ב- 300... ד"א זה לא בדיוק שחור. זה ממש ממש משופשף..

i l i

New member
זה לא עלה!!

תנסי להעלות את התמונה את.. שלחתי לך..

למעלה