the chilli rulzzzzzzzzzzz

amy lee 4 life

New member
the chilli rulzzzzzzzzzzz

איזה מתוקייייייייייםם

מנצל"שת כדי לומר ש...

קנו לי את OHM.... נשארו לי עוד 4 אלבומים לקנות ואני נוסעת לאילת באוגוסט אז אני אקנה שם...!!!!!!! נשארו לי רק: FS WHAT HITS? OIL.A BSSM כיף לי!!! סתם רציתי לשתף אותכם..!! אני שמחה!!!!!

Freaky Styley

New member
מאגניב..

אבל אין לך BSSM?!?! איך???! איך??!?!?!?!?!?!?! =P לי יש עד עכשיו Californication, By the Way, BSSM... יש לי גם Live in Hyde Park ו- Greatest Hits, שקניתי אחרי שקניתי את BTW, אבל הם לא אלבומים... אני מקווה מאוד בשבת הזאת לקנות את One Hot Minute..

שרשור: איזה דיסק של RHCP יש לך?

בלאד שוגר ביי דה וואי וואן הט מינט קליפרניקיישן גרייטסטס היטס לייב אין הייד פארק מודרס מילק רד הוט צ'ילי פפרס טופ טן. אם כבר אז כבר בואו נעשה שרשור כל אחד איזה דיסקים יש לו של הפפרז!

שליייייייייי

-אפליפט מופו פארטי פלאן- הכי טוב שיש! -מאזרז מילק -בלאד שוגר סקס מאג'יק -1 הוט מינט - קלי -ביי דה ואי

Freaky Styley

New member
מה?!

איפה פה Californication?!?! אני לא רואה!! לקנות מייד!! ד"א, שמתם לב שכולם כותבים הכל בקיצורים, BTW, MM, OHM, BSSM, LIHP, ורק CALIFORNICATION במילה אחת! מה, אתם תכתבו C?

offofir

New member
לי יש

bssm קליפורניקציה והאוסף החדש אני יודעת שאני גרועה ושזה עלוב, ואני בהחלט מתכוננת להרחיב, אני פשוט התחלתי לאהוב אותם לא מזמן P:

kalista

New member
שלי:

the red hot chili peppers freaky styley mothers milk blood suger sex magik one hot minute californication by the way

למעלה