the bridgekeeper's questionnaire

the bridgekeeper's questionnaire

Everybody who reads this must answer me these questions three: - WHAT is your name? - WHAT is your Quest? - WHAT is your favourite colour? And a bonus fourth question (optional): - WHAT do you think you're doing? The most witty and imaginative answers will be lauded, applauded and generally held in high esteem, earning answerers the noble title of "Goode Sir Knight". Off you go.​

dafnaleh

New member
yay

WHAT is your name? דפנה. WHAT is your Quest? לסיים כבר את שיעור פוטושופ שאני כרגע נמצאת בעיצומו. בגלל השביתה הפסדנו בערך שבעה שיעורים שזה המון חומר, והמורה הגאוני שלנו סבור שדווקא עכשיו נחוץ שיעור חזרה על החומר שכבר למדנו. כרגע הוא עושה טיפול הסרת חצ'קונים על תמונה של איש אומלל (ומחוצ'קן). WHAT is your favourite colour? זה משתנה יחד עם צבע סדין המיטה שלי. WHAT do you think you're doing? בעצם כולנו חיים כדי להגיע לדיסניוורלד בסופו של דבר.

../images/Emo13.gif

WHAT is your name? אפרת. WHAT is your Quest? לסיים כבר י"ב, ליסוע ללונדון ולהיות בהופעה של פול מקרטני
WHAT is your favourite colour? ירוק! WHAT do you think you're doing? מנסה לזכות בתואר "Good Sir Knight"?

Skyller

New member
As for me,

My name: Mika My quest: To do something i'll be proud of. My favorite colous: Not black as people who know me think- but purple. What am I doing: Who knows???

טל791

New member
תשובות...?

WHAT is your name?- כאילו שזה לא ברור מה"ניק" אבל .... טל. WHAT is your Quest- למצוא חתן עשיר ובריטי, רק כדי שאני אוכל לזכות בדרכון אנגלי ולבלות את כל זמני בתיאטר דיסטריקט וללכת מהצגה להצגה, עם גיחות קטנות קולורדו ארה"ב בשביל לנשום אבק מדבר.... WHAT is your favourite colour- ירוק צפרדע...... WHAT do you think you're doing?- אין לי מושג, אם היה לי מושג לא הייתי מבלה את זמני בלענות על שאלונים באינטרנט, אבל אני חושבת שמה שאני עושה זה בעיקר להסביר לבוס שלי למה "תוכי מת" זה דבר מצחיק (למרות שהבת שלו בכתה דמעות כשמת לה התוכי....)

טל791

New member
מכיוון שאני מסכימה איתך במאה אחוז

החלטתי להראות לבוס הקנדי שלי את המערכון המדובר...... וראו איזה פלא- הוא צחק...... ואני עוד חשבתי שהוא צנון נטול חוש הומור!!!!!

lernery

New member
איך אני הופך את הקישור לפורום בחתימה שלי

לקישור פעיל ולא רק טקסט? ניסיתי את הקטע עם "הלינק" ו"סלינק" אבל זה לא עובד.

dafnaleh

New member
זה אמור לעבוד,

שמת גם כאלה - | לפני ה"הלינק" ו"סלינק"?

gaspode

New member
ברור למדי שלא ביקרת מספיק בצור יגאל

תבואי, נכיר לך תוכי ש(ייתכן כי)ישנה את דעתך על תוכים.

lernery

New member
תשובות

What is your name? יוסי What is your favourite colour? אדום, דההה What is your quest? לסיים את החומר שהפסדתי השבוע בפיזיולוגיה What do you think you're doing? רואה את episode 6 של העונה הראשונה במקום...

../images/Emo203.gif

WHAT is your name? ליטל. WHAT is your Quest? לסיים את השנה כבר.>< WHAT is your favourite colour? ירוק יער.
WHAT do you think you're doing? מנסה למצוא באינטרנט חומר פילוסופי על מראות.

Drorchiklil

New member
Silly person.

- WHAT is your name? דרור. - WHAT is your Quest? אקמול. - WHAT is your favourite colour? ירוק. או סגול. או לבן. - WHAT do you think you're doing? לא מחבבת את אנשי העלייה הראשונה.

Hadas B

New member
../images/Emo9.gif

- WHAT is your name?הדס או HADES תלוי ביום - WHAT is your Quest?לחזור לעבוד,להפסיק לענות לשאלות כאלו. - WHAT is your favourite colour?ירוק,בעצם כרגע זה סגול. And a bonus fourth question (optional):חלב קוקוס,עושים מסוסה? - WHAT do you think you're doing?לחשוב זה מסובך,אני מעדיפה להסתדר בלי לחשוב.

Skyller

New member
הדס זה שם כל כך מגניב

רק בגלל הסיבה הזאת (כאילו האדס. אחת הדמויות האהובות שלי...)

Hadas B

New member
תודה

כל מורי האנגלית לא שמו לב שאני חותמת האדס... מצא חן בעיני שהאלטר אגו שלי הוא מהגהנום.

תודה לכל העונים והעונות!

הייתם נחמדים מאד. כולם עוברים לצד השני. אישית חיבבתי ביותר את התשובות של Drorchiklil , אבל זה כי שילמו לי. יאללה, עוד שאלונים! הפורום מת כמו תוכי!

macleud

New member
תשובות קצרות

what is my name - עמית what is my quest -לנסות ולצלוח את ההכנות לחתונתי הממשמשת ובאה בשלום what is my favorite color -שחור what do i think i am doing- עונה על שאלונים במקום לעשות את העבודה שמשלמים לי עליה

למעלה