The Body.

רייל

New member
The Body.

מה דעתכם על הפרק? הכי העציב אותי, הייתה אניה עם ה- Anya: But I don't understand ! I don't understand how this all happens, how we go through this, I mean I knew her and then she's, there's just a body, I don't understand why she just can't get back in it and not be dead, it's stupid, it's mortal and stupid, Xander's crying and not talking and I was having fruit punch and I thought that Joyce would never have any more fruit punch and she'd never have eggs, or yawn, or brush her hair, not ever and no one will explain... ובכלל, הקטע שדון בוכה בביצפר לאחר שבאפי אומרת לה, זה פשוט.. וואו, הפרק הזה כלכך עצוב.

MoGanC

New member
שמעתי הרבה על הפרק הזה

אבל הוא טיפה אכזב אותי בסופו של דבר (כמו שידעתי שהוא יעשה).סה"כ פרק טוב, שקט, מרדים - אבל בצורה טובה :p

BuffyLover3

New member
הפרק הטוב בסדרה

כלומר, אני אישית אוהב כמה פרקים קצת יותר ממנו (הוא בערך מקום רביעי אצלי) אבל מבחינת העולם הוא נחשב לפרק הטוב בסדרה ואני יכול להבין למה. זה פרק שמראה מוות בצורה כל כך אמיתית וכואבת...אגב, בגלל הפרק הזה התחלתי לראות באפי, לפני זה הייתי אידיוט שחשב שבאפי זו סדרה בסגנון הרקולס על ערפדים. אחרי הפרק הזה נתתי לעצמי סטירה והתחלתי לראות באפי - הסדרה הטובה בכל הזמנים.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifגם אצלי.

זה היה הפרק הקראשון שראיתי אחרי תקופה ארוכה ללא באפי (מאז שהפסיקו לשדר בערוץ 2) והפרק שראיתי אח"כ היה דאבל מיט פאלאס. מוזר.
"אחרי הפרק הזה נתתי לעצמי סטירה והתחלתי לראות באפי" משעשע.

kittycatbone

New member
מה שמבדר..

זה שדווקא את i was made to love you ואת the body פספסתי כשהפרקים שודרו בסטאר, בגלל שטסתי לצרפת ואפאחד לא הקליט..
אז פתאום כשחזרתי הביתה וראיתי את הפרק שאחרי הייתי כזה "אמא שלה מתה?
" די חבל שפיספסתי ככה..
אבל אח"כ כששידרו את זה בביפ וחברה שלי הקליטה לי כל שבוע, השלמתי את החורים בעונה החמישית, בעיקר את שתי הפרקים האלה, וראיתי עד כמה הפרק הזה פשוט מדהים!
אבל לא ראיתי אותו היום..
וול ראשית כל כי הייתי צריכה ללכת לפני שזה היה נגמר,וגם כי לא הייתי בתוך העונה החמישית, כי אני לא ממש צופה בשידורים היומיים אז זה סתם היה מוזר לראות את זה ככה בלי קשר..
(אני יודעת אני מוזרה
אבל מילא לראות בדיוידי ככה סתם, אבל בסטאר! עם פרסומות וכל האל!! לא רציתי..
)

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifזה פשוט נורא לראות בסטאר,

הפירסומות האלה כ"כ לא במקום. מילא בפרקים רגילים, אבל בפרק כמו היום- זה היה כ"כ נורא! אגב, שמתם לב שבפרק אין מוזיקה בכלל?

Shir4Ever

New member
הם צינזרו

את המילה "לסבית" אז הם לא יצנזרו נשיקה לסבית?!?!

otto2222

New member
אתם חושבים שזה גרוע?

בפרק הראשון של "וונדרפול" שהתחילה שם לפני שבועיים, סטאר צינזרו לסבית שמנקה את הדיו שנמרח על פרצופה של לסבית אחרת. כאילו, זה לא ממש מעשה אירוטי, יותר כמו מעשה הגייני. ובלי קשר- תראו וונדרפולס! תראו את זה! זה פשוט גדול!

sknr 1

New member
סטאר ממש חרא ערוץ

כול רגע פירסומת, ממש עינוי ליראות שם תוכנית !! ביגלל זה אני לא צופה בו בכלל !! ולא אכפת לי שאני מפסיד(ולפי מה שהבנתי, אני לא מפסיד, אים כול הצינזורים שלהם) ממש ערוץ מיותר ואני אישית מחרים אותו !!

•BluEyeS•

New member
סטאר ערוץ מעולה

מביא סדרות ממש טובות... אני מוכנה לסבול בשבילן את הפרסומות והצנזורים

המ...

פרסומות באמת אפשר לסבול למה כולה יש 4 פרסומות בכל הפסקה... אבל הצינזורים זה ממש לא הוגן... גבר ואישה הם יכולים להראות במיטה...אבל אפילו את המילה "לסבית" אסור להגיד?? לא הוגן מצדם

ALIAS ROCK ON

New member
הפסדתי תפרק../images/Emo7.gif

יש למישהו אותו על המחשב והוא יכול לשלוח לי אותו?? או לצרוב לי אותו ולשלוח בדואר? אני אשלם על הדיסק והבול
בבקשה אנשים יקח לי שנים להוריד אותו... ניסיתי פעם ובסוף מחקתי כי התכוונתי להקליט אותו..
*שעוריערבפסיכומטרי*
תודה

charmer

New member
גם לי יש שיעורי ערב בפסיכומטרי..

אבל אני מקליטה (זאת אומרת, לא תמיד אני זוכרת. אבל את הפרק הזה הייתי חייבת ואיחרתי לטובת זה לקורס בכמה דקות. לא נורא, שווה את זה). בכל אופן, הייתי שמחה לשלוח לך את הפרק אבל הוא בקלטת שמאוד מאוד מאוד חשובה לי ואני לא מוציאה מהבית..

NimaZ

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

בכיתי בו כאילו אין מחר.. והקטע הכי מוזר שבכלל לא אהבתי את ג'ויס כ"כ. פרק אחד מהאיכותיים ביותר בכל באפי. הכי יפה היה שהם לא השתמשו במוזיקת רקע, ללא ספק.

פרק מדהים...

אחד מהפרקים הכי חזקים... שהיא אומרת את זה לדון בבצפר ושאניה מדברת על ג'ויס... עצוב...זה ממש לא הוגן...

למעלה