the blue carpet treatment...

extra g

New member
the blue carpet treatment...

כמה שאלות שעלו לי מהפעם האחרונה ששמעתי את הדיסק.. 1. round here - זה רק אני או שזה אותו סימפול שיש בstan (סימפול של DIDO)? 2. conversations - הפזמון...מקורי או שלקוח משיר אחר? נדמה לי ששמעתי אותו ברדיו בשיר אחר, אני פשוט לא בטוח. וסתם להתעניין, פורסמה פה ביקורת אלבום?

כן.

1. כן, זה אותו סימפול. כששאלו את סנופ למה הם השתמשו בסימפול שאמינם כבר השתמש בו הוא ענה "אני גאנגסטא, אני לא מקשיב לשירים של אמינם" - אמיתי לגמרי. 2. השיר במקור הוא של סטיבי וונדר. סנופ לא סימפל אותו, סטיבי בא לאולפן לעבוד ביחד על השיר המחודש. 3. סנופ חתם לי מול העיניים על העותק שלי
4. לא, זאת לא הפעם האחרונה שאני אזכיר את האירוע הנ"ל.

alkai

New member
עמדת חצי מטר מסנופ?

סיבה טובה לקנא בך. ובאמת זה מה שהוא אמר על אמינם? חשבתי שהם בסדר. והגעתי למסקנה הזאת כי אמינם יצא לאור בזכות דר' דרה, ודר' דרה וסנופ חברים קרובים. הלוא כך? תעשיר את הידע הדל שלי ביחסי הגומלין בעולם הראפ האמריקקי, אם יש לך כוח.

שם השיר של סטיבי הוא

Have a Talk with God. וזה מה שהוא אמר על אמינם באותו הראיון, מסתבר שהם לא כאלה חברים טובים. מוזר שאמינם אפילו לא פצה פה עקב ההצהרה. ובתכל'ס סנופ לא אמר שום דבר אישי, הוא רק ציין שהוא לא מאזין למוסיקה שלו. מה שכן - אחת היציאות המצחיקות של סנופ.

KUKA SOLDJA

New member
סנופ יצא מעפן

אני אישית זוכר ראיון איתו שבו הוא אמר דברים טובים על המוזיקה של אמינם.....הוא דיבר שם גם על השיר "קים" ובכלל על המוזיקה שלו ואמר שהוא אוהב אותה.

alkai

New member
הבן אדם מסטול...

לא מפתיע כל כך. מישהו יודע מה עם המשפט שלו? הוא עלול להכנס לכלא לפי מה שהבנתי.

extra g

New member
סבבה.

1. צחוקים רצח. 2. לא חשבתי לרגע שזה מסומפל. אפילו הקפדתי לא להשתמש בפועל הזה בשאלה שלי. 3. כוסאמאשךיאזין. 4. לא חשבתי אחרת. תודה!

למעלה