The Bionic Woman האישה הביונית

sister26

New member
The Bionic Woman האישה הביונית

ערב טוב לכולם והאשלה מופנת להנהלת הערוץ והנהלת הפורום עם הם יודעים... ראיתי פה שכותבים איזה סדרות יעלו בהמשך החודשים רוציתי מאוד לדעת עם הסדרה האישה הביונית the binoic woman גם תעלה לשידור? מאוד מקווה שיעלו את הסדר אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה לראות עוד פעם את הסדרה וכפי שראיתי פה בפורום יש עוד הרבה אנשים שרוצים... בתקווה שכן תודה רבה והמשך יום טוב

ianiv2005

New member
שאלה למערכת הערוץ ולמנהלי הפורום

האם הסדרה תעלה לשידור סוף סוף מתי זה יקרה? מקווה מאוד שכן כי אני רוצה לראות בבקשה בבקשה תעלו את הסדרה למירקעעע

ThunderLion

New member
אני גם מקווה שיעלו את הסדרה לערוץ

בתקווה הרבה זמן לא שדרו את הסדרה הגיע הזמן קצת לשדר גם את הסדרה הזאת

axnwins

New member
האשה הביונית היתה כבר מזמן

אני חושב שממש מזמן היתה הסדרה כולה בערוץ והיא שודרה שוב ושוב טנראה לי שלא תשודר יותר כי נגמרו הזכויות שלה למרות שהיא לא חדשה

אוייייי איזה נוסטלגיה שנים שלא

ראיתי את הסדרה הזאת בחיי כשראיתי אותה הייתי מרותק לכיסא ... גם אני מצטרף לשאלה פה האם הסדרה תעלה בערוץ ? תעלו את האישה הביונית איין עלייה אחלה שחקנית ואחלה סדרה יניב

גם סטיב אוסטין וואו בחיי אילו סדרות

שצריכים לשדר שוב פעם מה קרה לסדרות האלה .. בבקשה תעלו אותם לשידור אני גם רוצה תשובה ממנהלי הערוץ או מנהל הפורום האם יעלו אותם לערוץ בבקשה תבושה ומצפה בקוצר רוח .. תודה יניב

Maor M2005

New member
אייך קראו לשחקנית אני לא זוכר

ראיתי את הסדרה כשהייתי קטן ומאד לא ראיתי אותה ולא זכרתי כמעט דבר ופה כשדפדפתי וראיתי את ההודעות ראיתי שיש עוד אנשים שמכירים את הסדרה ואני אלך לחפש בנט יותר פרטים ... תודה על העזרה מאוד

לינדסי ווגנר

Lindsay Wagner בהצלחה בחיפושים נ.ב איזה פרק אהבת משלושת העונות שהיו לסדרה? יניב

ThunderLion

New member
אני אהבתי את הפרקים

Kill Oscar part 1,2,3 Fembot' in las vegas part 1,2 ועוד פרק שאני לא כל כך זוכר שלגיימי היית אחות תאומה משהו כזה לא זוכר אייך קוראים לפרק..

למעלה