The Big Lies - By: Madonna

LightBoy8

New member
צודקת, אוטו טו שם../images/Emo45.gif

אומנם חידשת לי במושגים על ביורק, מאסיב אטק שלא ידעתי עליהם (לא מכיר את המוסיקה שלהם). אבל ללא קשר, מדונה לא הכתיבה ולא המציאה סיגנון חדש. באופנה וכפרפורמרית - כן, אבל בהחלט לא בגל מוסיקלי חדש. מי שכן עשה זאת בפופ היה מייקל ג'קסון - הוא המציא את מה שאומנים לקחו כהשראה ממנו.

raz the 1

New member
אתם רוצים להגיד

שהסגנון הייחודי של ריי אוףף לייט..הוא בעצם העתקה מאומן אחר??? כי אם זה ככה אתם מנפצים לי את התאורייה שמדונה היא אישה גאון.....

X Offender

New member
לפעמים אני ממש בהלם ממך רז

אתה ממש מצחיק אותי, מדונה יודעת לעשות מוזיקה והיא גאון מוזיקלי ברמות על, להכתיב אופנת מוזיקה לא יודע מה זה אומר ממש אבל היא עשתה פופ בדיוק כמו שמייקל ג'קסון האלבום הראשון של מייקל ג'קסון היה מאוד שחור ומוטאוון סגנון הפופ שלו בא עם ת'רילר ב 83 מה שונים שירים כמו ביט איט לעומת ברנינג אפ? ההפקה דומה אחת לאחת פה סינטיסייזרס, שם גם, פה גיטרה חשמלית, גם שם, הביטים של בילי ג'ין ולייק אה וירג'ין מאוד מזכירים אחד את השני ושלא יגידו לכם שזו העתקה למה לייק אה וירג'ין נכתב והולחן כבר ב 1979 ע"י הכותב השני לא זוכר את שמו הוא בכלל כתב את זה כבלדה שאמורה להיות לגבר, שנייל רוג'רס השמיע למדונה הקלטת דמו של השיר מדונה מאוד התלהבה ורצתה בכל ליבה לבצע אותו כי היא הביאה מסר משלה לתוך השיר , השיר הזה לשעצמו הוא שיעור אחד גדול מדונה אולי לא מפיקה מוזיקה כמו שמוזיקה אמור להיות מופקת אבל היא אדריכלית של המוזיקה שלה והיא יודעת בדיוק איך היא רוצה שהיא תשמע ומה המסר שהיא רוצה להעביר בה, היא תמיד כתבה שירים שיוכלו לקרוא בכמה רבדים, לכן השירי "פופ" שלה בעלי תוכן יותר גבוהה מסתם שירי פופ שנכתבים עבור אומנים.

1Shir

New member
לדעתי היא כן הכתיבה

היא הביאה סגנון לא-הכי-מיינסטרימי למיינסטרים. היא זיהתה מה יצליח ופרצה דרך. ברור שהיא לא המציאה משומקום, אבל היתה לה את העין (והאוזן) לגלות מה יחדש ויצליח. בשנים האחרונות לעומת זאת... בדיוק להיפך
מדונה הולכת לסגנון שכבר נהיה מאוס מרוב שהוא במיינסטרים
עם וגם בלי קשר למה שכתבתי כאן, לדעתי המוזיקה שלה באלבומים האחרונים פחות טובה (באופן כללי) מהאלבומים שלפני כן.

למעלה